- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
- Konu Sahibi izmirlikatip
Kaç kilo vermeyi planlıyorsunuz. İşlem sonrası agri kramp oldu mu acaba yada yerken oluyir muBir hafta sıvı beslenme alıştım gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç kilo vermeyi planlıyorsunuz. İşlem sonrası agri kramp oldu mu acaba yada yerken oluyir muBir hafta sıvı beslenme alıştım gibi
Çok uzun sürmedi, anestezi etkisi tamamen geçtiğinde ayağa kalkıp lavaboya gittimde çıkabilirsin dendi ama be. Kuşatmaya başlayınca biraz daha kalain dediler. Ben kendimi toparlayınca ciktim. Kendi arabamızı gitmiştik. 1 saate yakın yolumuz vardi ve yola katlanmak zor gelmisti kramp ve kusmaktanpeki ben yarın işlem sonrasi kaç dk ya da saate kendime gelip eve gelebilirim acaba? bir de sizde çok istifra etme oldu mu?
Hemire varsa yanında sorun olmaz boş serum taksa bile sıvı dengeni sağlarsınız çok iyi geliyor. Be. 3 4 guj o şekilde idare ettimaman yarebbim
sana sığındım allahim insallah iyi olmayı umuyorum ve dua ediyorum. blm hemşire olmadı serum takar bana napayim offf aglicam çok korkuyorum
merhaba islemim yapıldı şu sersem gibiyim yeni dinlenme alanına geçtim Dr ile görüşüp insallah evime geçip süreci gozlemleyedegim. Rabbım ysrdimcim(iz)olsunSuan izmirli halsizdir. Insallah hayirli olur
cok teşekkür ederim, gerekli tüm bilgilendirmeler yapıldı şükür. şimdi bulantı hapı mide koruyucu ve bi hap daha içtim neydi o anımsamadim da... birazdan 200ml laktozsut süt ile diyetisyenden aldigim protein tozunu katip içeceğim. diyetisyen ilk iki hafta mideyi balona hazırlayacağız sonrasi diyet listesi ile ilerleyeceğiz dedi. benim balonum 450 cc şişirilmiş ötesi seni rahatsız ederdi dedi. benim işlem bitip dinlenme alanına geçtiğimde(ki hemen bi paravan var sadece)balon çıkarma işlemi yaptılar. masallah bayan 17 kg vermiş dal gibi olmuş. darısı bizlere... bana 17 yetmez 30 istiyorum bakalım inşallah diyorumInsallah, gecmis olsun. Bugün dinlenirsin artik. Kendine dikkat et
Geçmiş olsun,sürecinde hayırlı olsun insallh insallh istediğiniz kiloyu verirsiniz hepimiz veririz mideniz çok büyük değilmiş o zamancok teşekkür ederim, gerekli tüm bilgilendirmeler yapıldı şükür. şimdi bulantı hapı mide koruyucu ve bi hap daha içtim neydi o anımsamadim da... birazdan 200ml laktozsut süt ile diyetisyenden aldigim protein tozunu katip içeceğim. diyetisyen ilk iki hafta mideyi balona hazırlayacağız sonrasi diyet listesi ile ilerleyeceğiz dedi. benim balonum 450 cc şişirilmiş ötesi seni rahatsız ederdi dedi. benim işlem bitip dinlenme alanına geçtiğimde(ki hemen bi paravan var sadece)balon çıkarma işlemi yaptılar. masallah bayan 17 kg vermiş dal gibi olmuş. darısı bizlere... bana 17 yetmez 30 istiyorum bakalım inşallah diyorum
Kendini yorma birkaç gün ilaclarini mutlaka al. İyi geçer insallhmerhaba islemim yapıldı şu sersem gibiyim yeni dinlenme alanına geçtim Dr ile görüşüp insallah evime geçip süreci gozlemleyedegim. Rabbım ysrdimcim(iz)olsun
ah insallah iyi gecsinKendini yorma birkaç gün ilaclarini mutlaka al. İyi geçer insallh
Geçmiş olsun ilk gun çorba midenizi biraz yorabilir diyetisyen ilk gün ne tavsiye etti acaba. Yinede deneyebilirsiniz belki kabul eder.evet belirtiler başladı 2 kez istifra ettim. şimdi kendime çorba söyleyeceğim güçten düşmemem lazim
işte hemen bunlara baslamami söyledi. gelince proteinli shake içtim sonra su işte ikindi gibi de yani az önce 7 kaşık vs çorba içtimGeçmiş olsun ilk gun çorba midenizi biraz yorabilir diyetisyen ilk gün ne tavsiye etti acaba. Yinede deneyebilirsiniz belki kabul eder.
Siz hızlı toparlayacaksiniz sanirimişte hemen bunlara baslamami söyledi. gelince proteinli shake içtim sonra su işte ikindi gibi de yani az önce 7 kaşık vs çorba içtim
Bunda hiç ağrı olmuyor beşinci gün açlık yok sadece sıvı beslenme biraz halsizlik yaptı ama acıkmıyorum bu çok güzel bir şeymişsizin agri sizi durumu nasıldı peki nasıl hissettiniz kendinizi ve kaç gün oldu acaba
Yok hiç ağrı yok 20 kilo hedefim normal hayata devam ediyorsunuz bir hafta sıvı beslenme olduğu için halsizim sadeceKaç kilo vermeyi planlıyorsunuz. İşlem sonrası agri kramp oldu mu acaba yada yerken oluyir mu