mide balonu hakkinda yardim

peki ben yarın işlem sonrasi kaç dk ya da saate kendime gelip eve gelebilirim acaba? bir de sizde çok istifra etme oldu mu?
Çok uzun sürmedi, anestezi etkisi tamamen geçtiğinde ayağa kalkıp lavaboya gittimde çıkabilirsin dendi ama be. Kuşatmaya başlayınca biraz daha kalain dediler. Ben kendimi toparlayınca ciktim. Kendi arabamızı gitmiştik. 1 saate yakın yolumuz vardi ve yola katlanmak zor gelmisti kramp ve kusmaktan🙈🙈

Insallah, gecmis olsun. Bugün dinlenirsin artik. Kendine dikkat et
cok teşekkür ederim, gerekli tüm bilgilendirmeler yapıldı şükür. şimdi bulantı hapı mide koruyucu ve bi hap daha içtim neydi o anımsamadim da... birazdan 200ml laktozsut süt ile diyetisyenden aldigim protein tozunu katip içeceğim. diyetisyen ilk iki hafta mideyi balona hazırlayacağız sonrasi diyet listesi ile ilerleyeceğiz dedi. benim balonum 450 cc şişirilmiş ötesi seni rahatsız ederdi dedi. benim işlem bitip dinlenme alanına geçtiğimde(ki hemen bi paravan var sadece)balon çıkarma işlemi yaptılar. masallah bayan 17 kg vermiş dal gibi olmuş. darısı bizlere... bana 17 yetmez 30 istiyorum bakalım inşallah diyorum

cok teşekkür ederim, gerekli tüm bilgilendirmeler yapıldı şükür. şimdi bulantı hapı mide koruyucu ve bi hap daha içtim neydi o anımsamadim da... birazdan 200ml laktozsut süt ile diyetisyenden aldigim protein tozunu katip içeceğim. diyetisyen ilk iki hafta mideyi balona hazırlayacağız sonrasi diyet listesi ile ilerleyeceğiz dedi. benim balonum 450 cc şişirilmiş ötesi seni rahatsız ederdi dedi. benim işlem bitip dinlenme alanına geçtiğimde(ki hemen bi paravan var sadece)balon çıkarma işlemi yaptılar. masallah bayan 17 kg vermiş dal gibi olmuş. darısı bizlere... bana 17 yetmez 30 istiyorum bakalım inşallah diyorum
Geçmiş olsun,sürecinde hayırlı olsun insallh🤲🤲 insallh istediğiniz kiloyu verirsiniz hepimiz veririz🤪🤪 mideniz çok büyük değilmiş o zaman🤗🤗

insallah cabuk atlatirsin. Afiyet olsun canim. Ama bana ilk gün sadece su ic demisti. Ilk gün sief su ictim, doktor öyle dedi diye

X