- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
- 103
- Konu Sahibi izmirlikatip
-
Agri olmaması çok iyi bence. Evet sıvı beslenmede yetersiz geliyor olabilir. Vücut alışana kadar halsizlik oluyor. Insallh 20 kilo verirsiniz benimde hedefim 20 kiloYok hiç ağrı yok 20 kilo hedefim normal hayata devam ediyorsunuz bir hafta sıvı beslenme olduğu için halsizim sadece
Geçmiş olsun. Hayirli olsun birayndandaSelamlar herkese,
ben de an itibariyle eve gelmiş bulunmaktayım. şu an ağrı sızı yok. ufak ufak su içiyorum. sadece gaz hissiyatım var midemde. bir de çok yemişim gibi bir his.
Hadi hayirli olsun bol eksikler sağlıkla tabiiii çok kolay gecsin insaallahcok teşekkür ederim, gerekli tüm bilgilendirmeler yapıldı şükür. şimdi bulantı hapı mide koruyucu ve bi hap daha içtim neydi o anımsamadim da... birazdan 200ml laktozsut süt ile diyetisyenden aldigim protein tozunu katip içeceğim. diyetisyen ilk iki hafta mideyi balona hazırlayacağız sonrasi diyet listesi ile ilerleyeceğiz dedi. benim balonum 450 cc şişirilmiş ötesi seni rahatsız ederdi dedi. benim işlem bitip dinlenme alanına geçtiğimde(ki hemen bi paravan var sadece)balon çıkarma işlemi yaptılar. masallah bayan 17 kg vermiş dal gibi olmuş. darısı bizlere... bana 17 yetmez 30 istiyorum bakalım inşallah diyorum
Gecmis olsun hayirli olsun bolcaaa eksilerrrrSelamlar herkese,
ben de an itibariyle eve gelmiş bulunmaktayım. şu an ağrı sızı yok. ufak ufak su içiyorum. sadece gaz hissiyatım var midemde. bir de çok yemişim gibi bir his.
iyi siz 2 3 kere uyanmissiniz ben öyle çok uyandım ki... her uyanmamda da istifra ettim. kötü bit gece geçirdim diyebilirimGünaydın herkese,
ilk gecem 2,3 kere uyanma ile geçti. ben edoksopiden 3 gibi çıktım. akşam onzyd diye bir ilaç içmem söylendi. sabah, öğlen ve akşam da buscopan yazıldı (çok kasılma olunca 2 tane alabiliyormuşum). onun haricinde sabahları nexium içeceğim. şu ana kadar dayanılamayacak bir ağrım sızım yok. 2 adet de vitaminim var bu arada.
Diyet konusuna gelince:
ilk 2.,3. ve 4. gün yüksek proteinli süt, ayran, kefir, yeşil çay hariç bitki çayları veya siyah çay (açık,taze) olarak tüketebileceğim. 5. gün ise bu listeye yğksek proteinli yoğurt, ve çorba (mercimek, domates veya pirinçsiz yoğurt çorbası olabilirmiş) eklenecek.
haftaya cuma da zaten tekrar randevum var.
şu saat itibariyle euthyrox (tiroit ameliyatı olduğumdan her gün almak zorundayım) ve nexiumu aldım. su haricinde bir şeyler içemedim.
bu arada diyetisyen çok önemli bir şey söyledi. suyu ayakta içmek. kesinlikle bir şey içince çıkan ağrıyı büyük oranda azaltıyor. ve mümkünse geğirin arkadaşlar.
şimdilik hislerim bu kadar. aksi gibi evdeki bütün tartılar bozulduğundan muhtemelen diyetisyene gidince sonuç göreceğim (ki 7 gün içinde neler döndüğünü göreceğiz.)
gece her uyanmada istifra ettim 4 kez falan olmuştur. ben 2 gebelik yaşadım ve ikisinde de hiç istifra etmemiş biri olarak tabi bunlar oldukça garip geldi banaHadi hayirli olsun bol eksikler sağlıkla tabiiii çok kolay gecsin insaallah
sizde de böyle mi olmuştu istifra ediyorum durmuyor içimdeGünaydin, evet malesef ilk günlerin zorlugu. Gececek insallah.
size ilaç verdiler mi ilk 2 3 gün kullanmak için?.sizde de böyle mi olmuştu istifra ediyorum durmuyor içimde
evet kramp önleyici, bulantı giderici ve mide koruyucu olarak 3 hapim var. maşallah iyiyim ama bulantı ve istifra oluyor o da normal sanirimsize ilaç verdiler mi ilk 2 3 gün kullanmak için?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?