mide balonu hakkinda yardim

Bende diyetisyene gittim bugün. Balondan 1.5 ay gibi önce gitmiştim 73.7 kg gelmişim bugün 66.5 kg geldim çok mutluyum evdeki tartıda 66.8 gelmiştim. Proteinden çok düşük beslendigim icin protein tozu önerdi tahmin ettiğim gibi. Kaptan kaybetmişim 2 kilo onu yerine koymam lazım 4 kiloda yağdan kaybetmişim bu güzel bisi

Selamlar herkese,
ben de an itibariyle eve gelmiş bulunmaktayım. şu an ağrı sızı yok. ufak ufak su içiyorum. sadece gaz hissiyatım var midemde. bir de çok yemişim gibi bir his.

bende bulantı hissi var ve takdir edersiniz ki oldukça rahatsız edici bir durum. canim hiçbir şey istemiyor midem bi garip

bana iki ilaç verdi doktor bulantı ve kramp için. şimdi ufaktan hissetmeye başladım. içeceğim ilacı.

Hadi hayirli olsun bol eksikler sağlıkla tabiiii çok kolay gecsin insaallah

Günaydın herkese,
ilk gecem 2,3 kere uyanma ile geçti. ben edoksopiden 3 gibi çıktım. akşam onzyd diye bir ilaç içmem söylendi. sabah, öğlen ve akşam da buscopan yazıldı (çok kasılma olunca 2 tane alabiliyormuşum). onun haricinde sabahları nexium içeceğim. şu ana kadar dayanılamayacak bir ağrım sızım yok. 2 adet de vitaminim var bu arada.
Diyet konusuna gelince:
ilk 2.,3. ve 4. gün yüksek proteinli süt, ayran, kefir, yeşil çay hariç bitki çayları veya siyah çay (açık,taze) olarak tüketebileceğim. 5. gün ise bu listeye yğksek proteinli yoğurt, ve çorba (mercimek, domates veya pirinçsiz yoğurt çorbası olabilirmiş) eklenecek.
haftaya cuma da zaten tekrar randevum var.
şu saat itibariyle euthyrox (tiroit ameliyatı olduğumdan her gün almak zorundayım) ve nexiumu aldım. su haricinde bir şeyler içemedim.
bu arada diyetisyen çok önemli bir şey söyledi. suyu ayakta içmek. kesinlikle bir şey içince çıkan ağrıyı büyük oranda azaltıyor. ve mümkünse geğirin arkadaşlar .
şimdilik hislerim bu kadar. aksi gibi evdeki bütün tartılar bozulduğundan muhtemelen diyetisyene gidince sonuç göreceğim (ki 7 gün içinde neler döndüğünü göreceğiz.)

iyi siz 2 3 kere uyanmissiniz ben öyle çok uyandım ki... her uyanmamda da istifra ettim. kötü bit gece geçirdim diyebilirim

Evet ilk üc gün. Ben hemen hemen sadece suyla beslendim, o bile durmuyordu. Ilk gün su disinda hersey yasakti. Ama acikcasi gözüm bisey görmedi. Uyuyamadim, kustum, sersem gibiydim

anladım. ben de dün sadece su içtim. sanırım benim akşam içtiğim bulantı giderici ilaç (onzyd) ve kas gevşetici (buscopan) kurtardı.

3 günü anlatınca rahatlayacaksiniz inşallah. Bende suyu dahil kustum ilk günler. Mide balona alışana kadar o garip his gecmiyor. Benim 28 gun oldu ara ara garip his yine geliyor ama cok rahatsiz edici değil. Bende yemekleri rahat yemeye başladım sanki herseyi yiyebilirim gibi geliyor. 3 4 lokmada duyuyorum karnım şişiyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…