- 25 Kasım 2007
- 3.326
- 20
- 46
-
- Konu Sahibi adayadayxix
canim sen daha catlatma ignesini kullanmadinki nasil yumurtlamis oluyorsun anlamadim...yada yumurtlama olduysa catlatma ignesi niye???:uhm:
Mehaycım şimdi yumurtalar gelişiyo büyüyo, çatlatma iğnesi yumurtalar büyüdükten sonra çatlatmak için yapılıyo, çatlatma iğnesini yaptıktan 36 saat sonra çatlayan yumurtalar toplanıyo ve dışarda dölleniyo
mehaycım tabii görüyorlar, ona göre ilacın dozu ayarlanıyor, gelişimlerine bakıyorlar.
Görüyolar tabi hem kaçtane olduğunu hem kaç mm büyüdüğünü görüp hesaplıyolar belli bir büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi veriyolar, aşılamada da böyle yapıyolar ya zaten
yani bana yumurtaliklarin boyunu soyledi 16 veya 18 mm diye yumurtanin boyu 18 mm olamaz bence yumurtalikla ayni boyda olacak degilya :)) icinden cikamaz yoksa :))))
:))) onlar yumurtalıkların boyu değil işte, yumurtanın boyu canım benim, 18 -19 mm civarına gelince çatlatma iğnesi veriyolar, doktor yumurtaları görmese çatlayacak boyuta geldiklerini nerden anlasın
:sm_cool:evet büyük gün yaklaştı, bugün kontrol vardı, benim yumoşalr epey büyümüş. en büyüğü 20 mm olmuş. bu gece 02:30 da pregnyl vurulacak. cuma 11:30 da clinic te olacağız. ya ben korkuyorum anesteziden. genel istedim gerçi ama yinede değişik bi ruh halim var biraz endişeli, biraz umutlu, biraz heyecanlı. kısacası ne ararsanız hepsi mevcut şu anda. herşey yolunda dedi dr. endometrium 9,5 olmuş. ya ben çok heyecanlanıyım ve farkındasınızdır daldan dala atlıyorum . hadi bana bişeyler söyleyin n'olur :teselli:
İnşallah sonuna kadar böyle yolunda gider...
Bende dün vuruldum çatlatma iğnesini yarında benim toplama işlemim var...Allah hakımızda hayırlısını versin inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz
canım az kaldı bebeklerine kavusmaya ya hadi hayırlısı söyle bize 2 tane yavrularınla hamileyim diyecegin günler yaklasıyo ay ebdne heyecan yaptım hehehehe daha bana var ama