- 23 Kasım 2007
- 1.330
- 10
-
- Konu Sahibi adayadayxix
hadi hayirlisi canim insallah hayirli sonuclar alirsin benimkiside dün yapildi :)
kızlar transferim bugün yapıldı. 3 tane bebişim şimdi benimle. inşallah hiç bırakmazlar. benim için dua edin.
canım arkadaşım ihşallah hayırlı haberlerini alırız kaç tane trasver ettiler kaçıncı kaliteydi
canım hayırlı ugurlu olsun bitanem inş. güzel haberler vericeksin bol bol yat dinlen ama sakın strese girme unutma bugünler cok sakin olman gereken günler yüzün gülücek ben buna innaıyorum bende bugün lucrine basladım adet olmayı bekliyorum hepimiizn hakkında hayırlısı olur inş.........
canım benim tedaviye bu gün son verdik dünden beri hastanede yatıyodum böbregimde tas varmıs dün ölüyodum az kalsın halen agrılarım var taş böbregin en dar bölgesine düsmüş ve ben ordan atmadan rahat edemem dün gece gene acile gittik bügun dr konustum dr erteliyelim dedi tas düssün ondan sonra daha sgglıklı olur bi sürü antibiyotik hap kullanıyorum anlayacagın benim tedavi 2 ay sonra baslıcak yani tam agustos sonu felan ne yapalım hakkımıda böylesi hayırlıymıs inş. senin güzel haberinle sevinicem hayatım cok öptüm seni allaha emanet olun bebişlerinle