micro günlüğüm (artık başlıyorum hayırlısıyla)

hadi hayirlisi canim insallah hayirli sonuclar alirsin benimkiside dün yapildi :)

canım seninkide hayırlı ugurlu olsun sende inş. güzel hayırlı haberlerle dönüceksin allahı9m bu kadar cekilen sıkıntıların karsılıgını vericek hakkında hayırlısı olsun oh ne güzel arka arkaya güzel haberler alıcaza.s.

canımmmm teşekkür ederim, inşallah iyi olacak . seninde hayırlı olsun tedavin. inşallah 1 ay sonrada senin hayırlı haberlerini alırız.:1hug:

bugün 3. gün transferden sonra, hafif sancı var kasıklarımda. aradım kliniği normal olduğunu söylediler. daha ankaradayız. aydına pazartesi yola çıkacağız. 5. gün oluyor. bir problem olmaz di mi kızlar? başka yerde yaptıranlar kaçıncı gün döndünüz eve?

canım benim tedaviye bu gün son verdik dünden beri hastanede yatıyodum böbregimde tas varmıs dün ölüyodum az kalsın halen agrılarım var taş böbregin en dar bölgesine düsmüş ve ben ordan atmadan rahat edemem dün gece gene acile gittik bügun dr konustum dr erteliyelim dedi tas düssün ondan sonra daha sgglıklı olur bi sürü antibiyotik hap kullanıyorum anlayacagın benim tedavi 2 ay sonra baslıcak yani tam agustos sonu felan ne yapalım hakkımıda böylesi hayırlıymıs inş. senin güzel haberinle sevinicem hayatım cok öptüm seni allaha emanet olun bebişlerinle

canım benim ya geçmiş olsun. gerçekten üzüldüm. tedavi ertelendi diye canını çok sıkma olur mu? haırlısı böyleymiş ve unutma önce biz sağlıklı olalaım ki sağlıklı bebişlerimiz olsun. böbrek ağrısı çekmedim hiç ama çekenler ne berbat bişey olduğunu söylüyor hep, Allah yardımcın olsun bitanem, biran önce biter ağrıların inşallah. haberdar et kendinden olur mu? Allaha emanet ol.

adayadayi canim cok kendini kasma bu konuda yola cikicaz bisey olurmu falan diye dusunmekte haklisin seni anliyorum ama dusunmemeye calis psikoloji cok onemli biseyin olacagi yoksada olur Allah muhafaza....

merhaba cnm sen hiç merak etme bebişleri allah korusun kendine dikkat et
hayırlı uğurlu olur inşallah cnm böle güzel haberler beni çok mutlu ediyor cnm inşallah
bende de bi sorun çıkmazsa bugün adet olmam gerekiyordu olmadım inşallah olursam
adet 2 veya 3 günü tedavim başlıycak inşallah bu benim 2 ci tüp tedavim olacak dua ediyorum
bu sefer olur diye inşallah bende yumurtalıklarımda sunun var inşallah bu iyi sonuç alırım buradan
size yumurlarım oluş güzel gelişmeler var diye yazarım allah yardımcımız olsun ve kucaklarımızı
boş bırakmasın rabbim allaha emanet ol kendine dikkat et görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…