micro günlüğüm (artık başlıyorum hayırlısıyla)

canım ortak özelliklerimizden dolayı beni hatırlarsın. uzun zamandır girmiyorum buraya ama seni merak ediyordum. ben hala anne değilim adayı da değilim.bu arada aynı yıl aynı ay evlenmişiz:) 4temmuzda bizim de 4 yıl oluyor. Sana tedavinde Allah yardım etsin ,inşaallah bu sefer olur, güzel haberlerle dönersin ankaradan. sevgiler...

derence adayadayı hadi hayırlısı kızlar haberlerinizi bekliyoruz.yumoşlarınıza sağsalim kavuşursunuz inşallah.darısı başıma

Allah yardımcın olsun canımmm... inşallah yumurta kaliteleride iyi olur ve embiriyoların iyi gelişir... Sonrada sana sıkı sıkı tutunur hiççç ama hiççç bırakmazlar.. Bekleme süreci zor Allah sabırlar versin, tez zamanda bebişlerine kavuştursun seniii...

canım ortak özelliklerimizden dolayı beni hatırlarsın. uzun zamandır girmiyorum buraya ama seni merak ediyordum. ben hala anne değilim adayı da değilim.bu arada aynı yıl aynı ay evlenmişiz:) 4temmuzda bizim de 4 yıl oluyor. Sana tedavinde Allah yardım etsin ,inşaallah bu sefer olur, güzel haberlerle dönersin ankaradan. sevgiler...

sevgili kotyora tabiiki hatırlıyorum seni. bu kadar benzerlik olur di mi? kan grubundan tut evlilik tarihine kadar. bizim de 4 temmuz :) canım iyi dileklerin için teşekkür ederim, bu günden çok korkuyordum ama korkulacak kadar değilmiş inşallah sonuç da iyi olur. sen neler yapıyorsun?

kıssssslarrrrrrr sabah clinicten embriyolog aradı, 7 tane toplamışlardı yumurta hepsi iyi durumdaymış ve hepsi döllenmiş :hooray:. şimdi pazartesini bekliyorum, durumları iyi gözüküyor böyle devam ederse 5. günü bekleyebiliriz dedi. ayyyyyy bi tuhaf oldum ben kafamçokkarıştı sizce de iyi dimi bunlar?

kıssssslarrrrrrr sabah clinicten embriyolog aradı, 7 tane toplamışlardı yumurta hepsi iyi durumdaymış ve hepsi döllenmiş :hooray:. şimdi pazartesini bekliyorum, durumları iyi gözüküyor böyle devam ederse 5. günü bekleyebiliriz dedi. ayyyyyy bi tuhaf oldum ben kafamçokkarıştı sizce de iyi dimi bunlar?

Harika canım maşallah, aynı şekilde devam ederler sağlıkla tutunurlar inşallah

canım hadi hayırlı olsun inş. annelerine sıkıca da tutunurlar bu gidişle o olucak masallah sakın heyecan stres yapma tamam bak bozusuruz sakin relax ol tamam az kaldı bebeklerine olacagın onlarla birlikte gecirecegin günlere canım mucuksss

hadi vbakalım ait hayırlısı çok güzel haber bunlar.

hadi bakalım hayırlısı çok güzel haber bunlar.

çok sevindim canım ya ,iyi tabii hemde çok iyi hayırlısıyla kavuşursun bebişlerine en kısa zamanda İNŞALLAH veMAŞALLAH canım.

--------------------------------------------------------------------------------

Mrb kızlar.
Benim sonucum 23 haziran p.tesi belli olacak.Sona yaklaştıkça umudum azalıyor.sağ kasığımda hafif seyirmeler var.fazla oturduğum zaman belim ağrıyor.Bundan sonrası dualara kaldı.Lütfen iyi dileklerinizi esirgemeyin.ALLAH hepimize hayırlısıyla anneliği nasip etsin.Öpüldünüz

adayadayı 7 embriyo harika canım maaaşallah maşaallah. :nazar: hadi bakalım gelsin ikizler...:dance:

amin canim amin. Allahım sonuna kadar böyle hayırlı olur inşallah da kavuşurum bebişime(bebişelerime) tabii ki arayan isteyen herkes de. iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum. :enbuyukkk:

yarın yumoşlarımın 3. günü. sabahtan arayacaklar. transfer belki yarın :bbo: ama embriyolog gidişat iyi pazartesi günkü duruma göre 5. günü bekleyebiliriz dedi. :sm_confused: ne düşüneceğimi bilmiyorum. kalbim yerinden çıkacak sanki. kafamçokkarıştı ne diyecek bakalım yarın.

yarın yumoşlarımın 3. günü. sabahtan arayacaklar. transfer belki yarın :bbo: ama embriyolog gidişat iyi pazartesi günkü duruma göre 5. günü bekleyebiliriz dedi. :sm_confused: ne düşüneceğimi bilmiyorum. kalbim yerinden çıkacak sanki. kafamçokkarıştı ne diyecek bakalım yarın.

mrb arkadaş inşallah bu gün istedigin herşeye kavusursun herşey gönlünce olur ALLAHIN izniyle ALLHIM BİZLERİ UTANDIRMASIN :1hug:

CANIM hadi hayırlısı günler azaldıkca insan daha cok heycanlanıyor.hadi bende hamileyim artık yaza bilirsin

--------------------------------------------------------------------------------

Mrb kızlar.
Benim sonucum 23 haziran p.tesi belli olacak.Sona yaklaştıkça umudum azalıyor.sağ kasığımda hafif seyirmeler var.fazla oturduğum zaman belim ağrıyor.Bundan sonrası dualara kaldı.Lütfen iyi dileklerinizi esirgemeyin.ALLAH hepimize hayırlısıyla anneliği nasip etsin.Öpüldünüz

umudunu yetirme derim ben sana hep olacak diye düşnmelisin bence herşey hayırlısıyla olucak bak görürsün .

merhaba arkadaşlar,
önce kısaca hikayemi anlatayım bilmeyenlere. 3,5 yıllık evliyiz( temmuzda 4 olacak) yaklaşık 2 senedir bebek istiyoruz. 3 aşılamam yapıldı sonuç negatifti. çarşamba günü lucrin'le beraber 1. micro tedavisine başlıyorum. tanı "nedeni belirlenemeyen infertilite" ankarada gürgan clinic'te olacak tedavim. heyacanlıyım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah, hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
burada yaşananları ve düşünceleri paylaşmak gerçekten rahatlatıcı oluyor. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
umarım anne adayadaylığından anne adaylığına terfi edebilirm.

ARKADAŞIM aynı benı anlattın ya senınle aynı evlenmişiz aynıı kaderlerımız benımde sebebı bılınmeyen ınfertılıte gelişmelerı nı takp etccem .

X