- 10 Haziran 2007
- 1.676
- 2
- 45
-
- Konu Sahibi adayadayxix
CANIM hadi hayırlısı günler azaldıkca insan daha cok heycanlanıyor.hadi bende hamileyim artık yaza bilirsin
ARKADAŞIM aynı benı anlattın ya senınle aynı evlenmişiz aynıı kaderlerımız benımde sebebı bılınmeyen ınfertılıte gelişmelerı nı takp etccem .
sonunda akşamüstü aradı embriyolog. 7 tane iyi kalitede embriyom olmuş. 5. gün transferi olma ihtimali yüksek dedi. şimdiye kadar herşey yolunda umarım sonuna kadar böyle devam eder.
kızlar transferim bugün yapıldı. 3 tane bebişim şimdi benimle. inşallah hiç bırakmazlar. benim için dua edin.
kızlar transferim bugün yapıldı. 3 tane bebişim şimdi benimle. inşallah hiç bırakmazlar. benim için dua edin.
tebrikler arkadaşım. :sm_cool: inşallah bebişlerinde anneleri gibi mücadeleci olur ve sıkı sıkı tutunurlar sana. :hooray: bende bugün 3. gonal f imi vurdum. aynı zamanda 13. decapeptyl. iğnelerden çok canım acıyor ama sona yaklaştıkça umursamıyorum artık. heyecan ön plana çıkıyor. benim de 10 yumurtam var. 1 haftaya kadar yumurtalarım toplanır heralde. çok da korkuyorum bu arada. eğer yatmaktan pc başına geçmeye fırsat bulabilirsen yumurtaların toplanması ve transfer sırasında neler yaşadın yazabilirsen çok sevinirim. çooooooooook korkuyorum. bol bol yat ve hiçbir iş yapma. yerimseniben
hadi hayirlisi canim insallah hayirli sonuclar alirsin benimkiside dün yapildi :)
canım senin de hayırlı olsun. inşallah hayırlı haberleride arka arkaya alırız.