micro günlüğüm (artık başlıyorum hayırlısıyla)

ARKADAŞIM aynı benı anlattın ya senınle aynı evlenmişiz aynıı kaderlerımız benımde sebebı bılınmeyen ınfertılıte gelişmelerı nı takp etccem .

canım inşallah hayırlı olur gelişmeler. çatlıcam şimdi çat diye daha arayan soran yok. bu gidişle bugün olmaz herhalde transfer.

sonunda akşamüstü aradı embriyolog. 7 tane iyi kalitede embriyom olmuş. 5. gün transferi olma ihtimali yüksek dedi. şimdiye kadar herşey yolunda umarım sonuna kadar böyle devam eder.

bugün 4. gün yumurta toplanmasından sonra. iyi durumdaymış embriyolar. yarın öğleden sonra yapılacakmış transfer. heyecan zirveye çıkıyor iyiden iyiye.

kızlar transferim bugün yapıldı. 3 tane bebişim şimdi benimle. inşallah hiç bırakmazlar. benim için dua edin.

kızlar transferim bugün yapıldı. 3 tane bebişim şimdi benimle. inşallah hiç bırakmazlar. benim için dua edin.

hadi hayırlısı canım,inşallah üçünüde sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın,dualarımız seninle,kendini yorma kabız olmamaya dikkat et..K.İ.B..

tebrikler arkadaşım. :sm_cool: inşallah bebişlerinde anneleri gibi mücadeleci olur ve sıkı sıkı tutunurlar sana. :hooray: bende bugün 3. gonal f imi vurdum. aynı zamanda 13. decapeptyl. iğnelerden çok canım acıyor ama sona yaklaştıkça umursamıyorum artık. heyecan ön plana çıkıyor. benim de 10 yumurtam var. 1 haftaya kadar yumurtalarım toplanır heralde. çok da korkuyorum bu arada. eğer yatmaktan pc başına geçmeye fırsat bulabilirsen yumurtaların toplanması ve transfer sırasında neler yaşadın yazabilirsen çok sevinirim. çooooooooook korkuyorum. bol bol yat ve hiçbir iş yapma. yerimseniben

canım niye kınayalı. aşk olsun. microenjeksiyon da seçilen protokole göre tedaviye başlıyorsun. uzun yada kısa protokolle. yani uzun protokolde önce bir hazırlık döneminden geçiyorsun. adet oluyorsun ve adetinin 2,3 yada 5. günü yumurta geliştirici ilaçlarını kullanmaya başlıyorsun. yumurtalar yeterli olgunluğa ulaştığında çatlatma iğnesi yapılıyor ve yaklaşık 34-36 saat içinde yumurtaların toplanıyor. genel yada lokal anestesi ile. sonra seçilen kaliteli spermler kaliteli yumurtaların içine enjekte ediliyor ve bölünmesi bekleniyor. daha sonra da döllenen yumurtalardan bir kısmı tekrar sana transfer ediliyor. bu kadar.

aşılam çok kolay bunların yanında ya. tüp bebekte yumurtalar ile spermler özel bir kabın içine konularak kendi kendilerine döllenmesi bekleniyor. microda bu işi kendileri yapıyor. işi şansa bırakmıyorlar gibi bişey. micro ne kadar bilmiyorum ama ben tüp bebek için devletin haricinde 2000 dolar vericem. ilaçların da 250 ytl lik kısmı benden kesilecek.

canım seninde tedavin hayırlı olsun. korkacak birşey yokmuş, öncelikle onu söyleyeyim. yumurta toplamayı genelanestezi ile yaptırdım başlaması ve bitmesi yarım saat sürdü. ben anesteziden çok korkuyordum ama zevk bile aldım. işlem kısa olduğu için dozu ona göre ayarlıyorlar çabuk uyanıyorsun. yalnız sonrasınd kasıklarda biraz sancı oluyor. dolgunluk hissi gibi. transfer tıpkı aşılama gibi 5 dakikada bitiyor. onunda kötü yanı ultrason eşliğinde olduğu için çişinin olması gerekiyor. şimdi yatıyorum ben, sadece tuvalete kalkıyorum. 3 gün yatarım sonra yavaş yavaş kalkarım.
sormak istediğin başka bişey olursa sorabilirsin.

canım hayırlı ugurlu olsun bitanem inş. güzel haberler vericeksin bol bol yat dinlen ama sakın strese girme unutma bugünler cok sakin olman gereken günler yüzün gülücek ben buna innaıyorum bende bugün lucrine basladım adet olmayı bekliyorum hepimiizn hakkında hayırlısı olur inş.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…