micro günlüğüm (artık başlıyorum hayırlısıyla)

az önce eczaneden "lucrin" aldım geldim, yarın sabah başlıyorum bakalım. ne kadar az var ama ilacın içinde, hemşireye telefon açtım yeterli o miktar dedi ama yine de inanası gelmiyor insanın.

sevgili adayadayı o az dediğin lucrin inan ki bir tedaviye daha yeter... merak etme fazla fazla yetiyor...tedavin hayırlı olsun...

mrb adaçayı
tedavin hayırlı olsun. umarım ilk denemede bebişini kucağına alırsın.bende lucrine 17 mayısta başladım.hastalanmayı bekliyorum.bekliyorum ya geçikir artık.Bir an önce tedavim sonuçlansa iyi olur.yoksa yakında fil gibi olacağım.internetten okuduğum ne iyi geliyorsa alıp yemeye başlıyorum.ballı süt,nar suyu,fındık.kuru üzüm vs...Hayırlısı ile hamiş başlıklı sayfaları açarız inşallah

merhaba alaren, seninde tedavin hayırlı olsun, ne kadar geciktirdi lucrin adetini? 5 günden fazla mı? geciktirebileceğini söylediler.
inşallah tedavilerimiz hayırlı bir biçimde sonuçlanır.

beklenen gün geldi nihayet, bu sabah ilk lucrin i yaptım. çok heyecanlandım ama. ilk adımı attık, bakalım hayırlısı inşallah.

az önce eczaneden "lucrin" aldım geldim, yarın sabah başlıyorum bakalım. ne kadar az var ama ilacın içinde, hemşireye telefon açtım yeterli o miktar dedi ama yine de inanası gelmiyor insanın.

bende lucrin kullanıyorum aynı şeyi ben de düşündüm ve merkezi aradım...artacak bile dediler :)

Lucrin 2.8 mg ve günde 10 ünite kullanılıyor. yani 28 gün dayanır. ben bu ay 15 gün kullandım, bir tedaviye daha yetecek kadar arttı.

mrb kızlar sonunda salı günü hastalandım.Dün başkentte ilk kontrolüm yapıldı.gonal f 225 doz ile başladım.Dualarınızı eksik etmeyin olurmu.

arkadaşlar 3 gündür 20lik düş ağrısı çekiyordum, bugün dayanamadım artık dişçiye gittim, 20lik diş enfeksiyonu dedi. merkezi arayıp konuştu dişçi, antibiyotiğe başladık bir yandanda. birşey olmaz dedi ama yine de keşke olmasaydı bu iş. lucrin'e yeni başladım gerçi ama yinede insan tedirgin oluyor, iş ortasında başka iş başıma. bu diş ağrısıda ne berbat bişeymiş, zonklayıp duruyor kaç gündür, bi yandan antibiyotik bi yandan diğer kullandığım ilaçlar ilaç manyağı olup çıktım resmen.

arkadaşlar lucrin'in adeti geciktirebileceğini söylediler, sizde gecikme oldu mu? bir de 5 günden fazla olmaması gerekiyormuş. normalde gelmesin diye bakarız şimdi de gelsin bir an önce diye bekliyoruz.

canım tedavin hayırlı olsun inş. güzel ve hayırlı haberlerle dönersin bende bugün basladım dogum kontrol hapına vitamin bebe aspirini ilk micro enjeksiyon olucak benimkide inş. hakkımızda hayırlısı olur hepimizin allahım yüzümüzü güldürür kucagımızı doldurur inş..

amin canım inşallah :) seninde tedavin hayırlı olsun. ben doğum kontrol hapı kullanmadım ama. adetin 21. günü lucrin'le başladım. bebe aspirini ve vitamini 2 aydır içiyorum. zaten ilaç deposuna döneceğiz tedavi bitene kadar :)

evet ya aynen öyle olucak ama olsun sonu güzel olsun inş. benim bugün yapılan kontrollerde dr kullan dedi artık bakalım ne olr inş. sonu güzel olur hayırlısından......

kıslar tedavınız hayırlı ugurlu olsun olsun yolun sonunda inş karnınız bebıslerle dolu gelın emı inş allahım sen bebek ıcın yanan bız annelerın kucagını bos bırakma

arkadaşlar birşey soracağım, lucrin kullanırken sizde de şişkinlik oldu mu? benim karnım ve göğüslerim şişti sanki, acaba ilaçtan mı dersiniz?

canimmm senin adina cok sevindim insallah emeklerinin karsiligini alacaksin

üzülme bu gibi aksilikler malesef oluyor bende bu ay malesef ilaclarima gecikmeli olarak sonunda baslayabildim insallah olucak insallak sikma canini icini ferah tut

canimmm senin adina cok sevindim insallah emeklerinin karsiligini alacaksin

üzülme bu gibi aksilikler malesef oluyor bende bu ay malesef ilaclarima gecikmeli olarak sonunda baslayabildim insallah olucak insallak sikma canini icini ferah tut

canım benim inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre versin, hayırlı evlatlar versin. inşallah sende hayırlı sonuçlarla tamamlarsın tedavini :) a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…