micro günlüğüm (artık başlıyorum hayırlısıyla)

işte onu bilmiyorum yumurta toplama işlemi ne zaman olur onu da aanlamadım tam, kişiden kişiye değişiyormuş. benim de en merak ettiğim bunlar. gidince soracağım merkeze. KK'dan öğrendiğim kadarıyla haziranın 20 si falan gibi herhalde. sen neler yapıyorsun? ne zaman başlıyor ilaçlar?

ya canim kusura bakma senin derdin basindan asmis bende sana soru sorup duruyorum benim durumum karisik biraz "tup bebege basliyacaklara yardimci olalim "topiginde anlattim...ben 25 haziranda basliyorum ignelere benimde uzun protokol canim...

ya canim kusura bakma senin derdin basindan asmis bende sana soru sorup duruyorum benim durumum karisik biraz "tup bebege basliyacaklara yardimci olalim "topiginde anlattim...ben 25 haziranda basliyorum ignelere benimde uzun protokol canim...

aşkolsun mehay, ne derdi başımı aşan bişey yok merak etme. hem sayfayı açıp ta topiğimde yeni mesaj görmeyince çok üzülüyorum. :çok üzgünüm: sen sor istediğini bildiğim kadarını her zaman anlatırım canım benim.
senin tedavin de hayırlı olsun, inşallah kuzucuklarımıza kavuşuruz :emir_bebek::emir_bebek:

aşkolsun mehay, ne derdi başımı aşan bişey yok merak etme. hem sayfayı açıp ta topiğimde yeni mesaj görmeyince çok üzülüyorum. :çok üzgünüm: sen sor istediğini bildiğim kadarını her zaman anlatırım canım benim.
senin tedavin de hayırlı olsun, inşallah kuzucuklarımıza kavuşuruz :emir_bebek::emir_bebek:

insallah canim insallah:emir_bebek::emir_bebek: hersey onlar icin zaten:1hug:

kızlar bişey sorucam size mikroenjeksiyonu ssk karşılıyomu karşılıyosa nekadar maloluyo karşılamazsa nekadara maloluyo?benim yengem 3. aşılamasını olucak tutmazsa tüpe geçilcek ama mikroya geçilmeden kendiliğinden döllenme yapılan tüpe mi geçiliyo yoksa direkt mikroya geçilebilirmi?yardımcı olursanız çok sevinirim

ata_tanem ben emekli sandığına bağlıyım o yüzden ssk prosedürünü bilmiyorum ama forumdaki diğer topiklere bir bak mutlaka vardır onunla ilgili birşeyler.

Mrb kızlar dün yumurtalarım toplandı.23 tane.bugün aradılar 18 döllenmiş.Bebişlerimin bensiz 2.günleri.Kısmetse perşembe annesi ve babası onlarak onları almaya gideceğiz.Onların ait oldukları yerde olmalarını çok istiyoruuuuuz.Bizim şafak sayımı başladı lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

slm canım nasılsın tedavin nasıl gidiyor inş. bu uzun sürecin sonunda hayırlı güzel haberler alıcaksın bebeklerinle birlikte canım ..........

slm canım nasılsın tedavin nasıl gidiyor inş. bu uzun sürecin sonunda hayırlı güzel haberler alıcaksın bebeklerinle birlikte canım ..........

canım bugün ankaraya geldik, yarın sabah merkeze gideceğiz. bundan sonra artık onlar ne derse onu yapacağız. zaman yaklaştıkça iyice tuhaflaşmaya başladım ama, normalde bile yumurtam oluşuyor, aşılamalrda hiç bir sorun olmadı şimdi diyorum ya oluşmazsa ya döllenmezse ya şöyle ya böyle.....:eek:klava: gereksiz yere kendimi gerdiğimin de farkındayım aslında ama.... yarın merkeze gidince rahatlarım herhalde...
iyiki sizler varsınızda içimi rahatça dökebiliyorum :içelim:

kızlar bişey sorucam size mikroenjeksiyonu ssk karşılıyomu karşılıyosa nekadar maloluyo karşılamazsa nekadara maloluyo?benim yengem 3. aşılamasını olucak tutmazsa tüpe geçilcek ama mikroya geçilmeden kendiliğinden döllenme yapılan tüpe mi geçiliyo yoksa direkt mikroya geçilebilirmi?yardımcı olursanız çok sevinirim

3 aşılama sonrası heyet raporu ile mikro veya normal tüp devlet belli miktarını ilaçında % 20 sen ödüyorsun.Devletin dışında merkezlere ortalama 2-3 bin ytl ödüyorsun .Merkezlerle gçrüşün gerekli bilgileri size verir.

canım bugün ankaraya geldik, yarın sabah merkeze gideceğiz. bundan sonra artık onlar ne derse onu yapacağız. zaman yaklaştıkça iyice tuhaflaşmaya başladım ama, normalde bile yumurtam oluşuyor, aşılamalrda hiç bir sorun olmadı şimdi diyorum ya oluşmazsa ya döllenmezse ya şöyle ya böyle.....:eek:klava: gereksiz yere kendimi gerdiğimin de farkındayım aslında ama.... yarın merkeze gidince rahatlarım herhalde...
iyiki sizler varsınızda içimi rahatça dökebiliyorum :içelim:

canım kendini sıkma bu kadar şimdi tam tedaviye baslıyosun bak bakalım o zaman senin heyecanlarına artık sana sus bile deriz :roflol:inş. canım coooooooooooookkkkkkkk güzel sonuclarla dönüceksin innşşş.... ben bile şimdi, daha dogum kontrol felan kullanıyorum ben bile farkında degilim aynı senin gibi hatta eşime diyorum erken mi yaptırıyoruz diye yani daha o havaya giremedik inş o tatlı rüzgara kapılıp hepimizin meleklerimizle sevinicez canım bol bol şanslar sana allaha emanet ol canımŞeniz

ya kızlar bugün dr. a gittik herşey normal, gayet iyi ama ilaçlar benim gözyaşı keselerini etkilemiş sanırım, gün boyu ağlarmı insan? ağladım sonra da baş ağrısından delirdim acillerde aldım soluğu. sizde de ilaç kullanırken oldu mu böyle dengesizlikler? barut gibiyim, en yakınımdakide eşim olduğu için habire adamı paylıyom, oda garibim bişey diyemiyo azcık suratını assa bu kez ben başlıyom ağlamaya. ben mi anormalim, yoksa ilaçlar mı etkiliyo ne dersiniz?

canım ilaclardan kaynaklarını cünkü hormonlarını etkilerdi için bendede oluyodu böyle yani allah yardımcımız olsun o kullandıgımız ilaclar bütün dengemizi alt üst ediyor ama varya en cok yazık kocana oluyo ya heheheh neyse cekicek oda sonucta sende bebekleriniz için ne zorluklara bas geliyoruz hakkımzıda hayırlısı olsun canım allaha emanet ol.......

canım ilaclardan kaynaklarını cünkü hormonlarını etkilerdi için bendede oluyodu böyle yani allah yardımcımız olsun o kullandıgımız ilaclar bütün dengemizi alt üst ediyor ama varya en cok yazık kocana oluyo ya heheheh neyse cekicek oda sonucta sende bebekleriniz için ne zorluklara bas geliyoruz hakkımzıda hayırlısı olsun canım allaha emanet ol.......

angel...baby, canım çok teşekkür ederim desteğin için a.s.. bugün iyiyim, daha rahat hissediyorum kendimi. seninde dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun, canım benim sen de Allaha emanet ol, sevgiyle kal :1hug:

ya kızlar bugün dr. a gittik herşey normal, gayet iyi ama ilaçlar benim gözyaşı keselerini etkilemiş sanırım, gün boyu ağlarmı insan? ağladım sonra da baş ağrısından delirdim acillerde aldım soluğu. sizde de ilaç kullanırken oldu mu böyle dengesizlikler? barut gibiyim, en yakınımdakide eşim olduğu için habire adamı paylıyom, oda garibim bişey diyemiyo azcık suratını assa bu kez ben başlıyom ağlamaya. ben mi anormalim, yoksa ilaçlar mı etkiliyo ne dersiniz?

canim gecmis olsun umrim bugun iyisindir..nasil gidiyor tedavin???

cnm ılaclardandır uzme kendını bukadar herseyın hayırlısı belkı rabbım basında aglatıp sonunda guldurecektır inş senı kendıne ıyı bak

mehaycım, bugün lucrinin 16. günü, gonal-f in 5. cumartesiye kadar her ikisine de aynı dozda devam. dün kan tahlili ve ultrasonla muayene yapıldı. dr. herşey iyi dedi. tam yumurta sayısını bilmiyorum ama dr. söylerken saydığım kadarıyla 8-9 tane var. cumartesi tekrar gideceğiz o zaman sanırım toplama günü belli olur.

mehaycım, bugün lucrinin 16. günü, gonal-f in 5. cumartesiye kadar her ikisine de aynı dozda devam. dün kan tahlili ve ultrasonla muayene yapıldı. dr. herşey iyi dedi. tam yumurta sayısını bilmiyorum ama dr. söylerken saydığım kadarıyla 8-9 tane var. cumartesi tekrar gideceğiz o zaman sanırım toplama günü belli olur.

canim sen daha catlatma ignesini kullanmadinki nasil yumurtlamis oluyorsun anlamadim...yada yumurtlama olduysa catlatma ignesi niye???:uhm:

canim sen daha catlatma ignesini kullanmadinki nasil yumurtlamis oluyorsun anlamadim...yada yumurtlama olduysa catlatma ignesi niye???:uhm:

canım yumurtalar çatlamadı daha, ultrasonla bakıyorlarya kaç tane boyutları ne ondan bahsediyorum. yoksa daha var çatlatma iğnesine. seninde az kaldı hadi bakalım, anladığım kadarıyla çık telaşlısın ama. biraz sakin olmaya çalış. hakkımızda hayırlısı inşalah :) kendine iyi bak canım benim a.s.

merhabalar, bugün kontrolümüz vardı yine, ultrasonla bakıldı. herşey yolunda dedi dr. en büyük yumoşum 10,5 mm olmuş. pazartesi tekrar gideceğiz e2 ve ultrason var yine. o zamana kadar gonal-f ve lucrin aynı tempoda devam. bakalım p.tesiye kadar ne kadar büyüyecek benim yumoşlar.

X