micro günlüğüm (artık başlıyorum hayırlısıyla)

adayadayxix

sezin'im bal kızım
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2007
1.676
2
45
merhaba arkadaşlar,
önce kısaca hikayemi anlatayım bilmeyenlere. 3,5 yıllık evliyiz( temmuzda 4 olacak) yaklaşık 2 senedir bebek istiyoruz. 3 aşılamam yapıldı sonuç negatifti. çarşamba günü lucrin'le beraber 1. micro tedavisine başlıyorum. tanı "nedeni belirlenemeyen infertilite" ankarada gürgan clinic'te olacak tedavim. heyacanlıyım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah, hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
burada yaşananları ve düşünceleri paylaşmak gerçekten rahatlatıcı oluyor. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
umarım anne adayadaylığından anne adaylığına terfi edebilirm.

Son düzenleme:

Adayadayı tedavin hayırlı olsun umarım başarıyla sonuçlanır..Bol şans...

merhaba canim bende micro (ICSI) ile hamile kaldim

ilk denememde hemde ve suan 17 haftaligiz..

insallah hersey yolunda gider ve sende verirsin bizlere

iyi haberleri..

inşallah canım, tedavisi olumlu sonuçlananlar gerçekten de umutlandırıyor beni. darısı tüm kalanların ve isteyenlerin başına inşallah.

canim tedavin hayirli olsun insallah emeklerin bosa cikmasin bitanem ...eminimki 1 ay sonra burda bebisinden bahsedeceksin...

canım hem tedavin hem yeni başlığın hayırlı olsun inşallah bir dahaki başlığını hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm diye açarsın canım allahım hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın yüce allahım hepimize meleklerimizi göndersin aminnnn

cok tessekur ederim boyle bi morale gercekten ihtiyacim var di

cilek canim sende sorun neydi tam olarak paylasa bilirmisin

bizim sorunumuz esimdeydi tatlim..

spermler yeterince yuzmuyordu ve sayi olarakta azdilar..

ama bize ik iyil kadar beklerseniz normal yolla hamilelik

olur demisti doktorumuz..ama biz zaten 4 yillik evliyiz

sure cok uzun geldi ve hemen (ICSI)microenjeksiyon denedik..

birde bayanda hicbir problem yoksa,bu yontem her defasinda

basarili sonuc veriyor..

canim tedavin hayirli olsun insallah emeklerin bosa cikmasin bitanem ...eminimki 1 ay sonra burda bebisinden bahsedeceksin...

mehaycım inşallahcanım. benim 3. aşılama yapılırken seninde 2. aşılamaydı sanırım aynı zamana denk gelmişti, şimdide microlar. umarım yaz dönemi bize uğurlu gelir, özlediğimiz yavrularımıza kavuşuruz.

amin canım inşallah. umarım en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

canim sen gecen aymi yaptirmistin 3. asilamayi???ben 6 asilama yaptirdim....benim 5. sanirim...

yok daha önceydi ben kasımda yaptırdım 3. aşılamayı, senin 2. di diye hatırlıyorum.

canim gectigimiz ekimde 3. asilamami yaptirmis ve hamile kalmistim ...sonra dusuk oldu ve 3 asilama yaptirdim ...hemen hemen ayni donemlerde tedavi olduk seninle....

evet, çok sevinmiştik senin için, ama hayırlısı böyleymiş. bu kez de yakın di mi? sen ne zaman başlıyorsun tam olarak?

evet, çok sevinmiştik senin için, ama hayırlısı böyleymiş. bu kez de yakın di mi? sen ne zaman başlıyorsun tam olarak?

canim ben haziranin ilkhaftasi konusmak icin randevu alicam doktorumdan ve temmuzda kismet olursa tup bebek yapilacak ...vakit yaklastikca heyecanim kat kat artiyor...icimden bir his bebeklerimize yaklasiyoruz diyor buda beni cokkk mutlu ediyor:sm_cool:

evet bazen bende de oluyor bi heyecan basıyor, umtlanıyorum. sonra bazen kötü hissediyorum. ama ne olursa olsun hayalini kurmak bile çok güzel, bebişimi koklamanın. Allahım kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah.

az önce eczaneden "lucrin" aldım geldim, yarın sabah başlıyorum bakalım. ne kadar az var ama ilacın içinde, hemşireye telefon açtım yeterli o miktar dedi ama yine de inanası gelmiyor insanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…