Mıçmıç ev hanımları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kısır partisine rest çekmiş olabilirsin ama hakkında olmayan şeylerin konuşulması pek hoş olmuyor açıkçası ben dedikodumu yapanı bir görsem ağzını yirticam
Milletin ağzı torba değil büzesin.
Madem milletin ağzına müdahale edilemiyor o zaman kendi kulaklarını tıkayacaksın.

Hele de kalmak aman yarabbim babamın evinde bile rahat edemeyen ben, burdakiler de yaptı bi ara yine ben yabani olmuşumdur kesin kulaklarım çınlamıştır, tam bir hafta kaldılar sonra gelip bana anlatıp çatlayacağımı düşünerek her gün birinin evinde kaldıklarını falan, acıyarak baktım yüzüne uzun süre
Dert de değil aslında ben insanlara saygı duyarım saygı da beklerim, görüşmek tercihse görüşmemekle kötü biri olmamalıyım, davete red de benim tercihim bunlarla kötü biri olmamalıyım, bunların serzenişi benimki

Ya hu görüşmediğiniz insanının gözünde kötü olsanız ne olacak olmasanız ne olacak?
Zerre umursamadığım insanların benim hakkımda düşündükleri umrumda olmuyor şahsen.

Prestijlik bir durum yok, astlar üstler yok yani konumdaki şahısların hepsi aynı mevkiide

Prestijlik bir durum yok, astlar üstler yok yani konumdaki şahısların hepsi aynı mevkiide
Ama yarın aynı mevkide olmayacaksınız
Bazılarınız daha üst göreve geçecek, komutancılık oynayacak, sizin o kısır gününüzdeki kadın da komutanınız eşi yani ‘hanımefendi’ olacak.

Birazcık protokol çalışmanızı tavsiye ederim.
Eşiniz için en azından...

Yoo yapıyoz ama erkekler asıl bizden daha çok yapıyor bizim adımız çıkmış
Herkes birbiri hakkında gözlemlerini izlenimlerini garipsediği şeyleri paylaşır evet dedikodu yapar ben de yaparım kadın arkadaşlarımla da erkek arkadaşlarımla da dedikodu yaptığım olur. Ama kısır kadınlar otomatik dedikodu yapılır denkleminden nefret ediyorum. Sanki sadece kadınlar yapıyor bi de kısırı sadece kadınlar yiyor gibi

Mesela Bizde öyle yükselme olmuyor herkesin eğitim durumu aynı çünkü

O kısırlı ortamın bi büyüsü var bence çaylar tatlılar havada uçuşurken daha tatlı geliyor dedikodu
Kısır sevmeyende ne bileyim diyorum

Dedikodu yapmıyorum diyene inanmam.
Ucundan kıyısından herkes yapıyordur
Kısırı da severim dedikoduyu da.
Laf taşımacılığı olmadığı sürece bence bu bir bilgi paylaşımı

Hangi şehirdesin canım? Lojmanda mı kalıyorsun.bu anti tiplerle yüzyüze gelmek zorunda kalmıyorsundur inşallah.bşz siirteyiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…