Mıçmıç ev hanımları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle, bide ‘yaşıyomusun sen’ demiyolar mı, insansızlıktan ölünmüyo ama bak insan nasıl boğuluyo diyip tutuvercen
Yasıyorum ama aklıma sen gelmiyorsun?
İnsanları zorlayan tipleri sevmiyorum bende
Calısanlarda var boyle. Sadece evde oturanlar degıl.
Böyle olmayı seviyorlar sanırım

Bende asker eşiyim ve etrafımda hep anlattığın gibi tiplerden mevcut.sürekli birbirlerine gelip gitmeler,ben davet etmediğim halde evimi kendini zorla davet ettirmeye çalışanlar..neymiş eşlerimiz göreve gitmiş beraber aynı evde kalacakmışız.bi kaç tane vardı çevremde böyle hepsinden zor kurtuldum. Bende yalnızlığı seviyorum.6 haftalık hamileyken eşim afrine gitti,9 aylık olana kadar gelmedi.tek başıma evimde durdum bu süreçte.hiç görüşmedim kimseyle.en sevmediğim şeydir zaten.ve evet kendi aralarında çoook dedikodum dönmüş,2 -3 defa yüzlerini anca görmüşümdür halbuki.hiç tınlamadım bile.o yüzden eşimin arkadaşlarının eşleriyle asla görüşmüyorum tanımıyorum da.bi kaç komşu teyzem var yetiyorlar bana,arada dolma falan getiriyorlar elleri dert görmesin

Iyy şu birbirinde kalma muhabbeti de iğrenç.

Ya burda burdada var böyle tipler. Askerle evlenirken sözleşme falanmı imzalanıyor ya
Bende Anlamadım ki Birde biz arkadaşsız yapmayız gurbet elde diyorlar gerçekten klişeleşmiş laflar.nurovun dediği gibi evlenmeseydin o zaman dimi

Sırf bu yüzden ev hapsi yaşıyor diye damga yemistim teyzenin birinden
Yalnızlığı seviyorum kendime vakit ayırmayı seviyorum :) dibine kadar haklısınız
Kısır kek arada olur ne öyle bir hafta onda bir hafta bende kısır döngü

Ee dönsün ne olacak?
Yani kısır partilerine rest çeken birisi buna da aldırış etmez sonuçta.
Kısır partisine rest çekmiş olabilirsin ama hakkında olmayan şeylerin konuşulması pek hoş olmuyor açıkçası ben dedikodumu yapanı bir görsem ağzını yirticam

Siz işinizi bilmiyorsunuz.
Asker eşlerinin görüşmesi bir prestijdir.
Ast üst ilişkisine dayalı görüşmeler çoğaldıkça, iyi ilişkiler sayesinde gayet eşinizin mesleğini belirleyecek şekilde dostluklar kurulur.
Bu düzen böyledir, kısır günü diye indirgemeniz oldukça mevzuya uzak olduğunuzu düşündürdü bana.

Benim genelde mic mic ilişkilerim olmadığı için öyle ortamlara girdiğim yok. Ama öyle takılmaya sevenlerde var. Kim nasıl mutlu oluyorsa. Ama orda genelde yapılan o karışık yemek tabakları oluyor ya. İşte ondan yinede bana getirip kapıdan veren olsa yok demem.

Kısır partisine üstlerin eşleri gelmez genelde. Herkes dengiyle takılıyor burada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…