Mia- Cafe

Bu yil beni de sarmadi kizlar
Kilo konusunda aldim basimi gittim cok mutsuzum bu aralar.66.7 yi gördüm ya. 53 le evlendim ben ya. Saka mi bu. Yedikce de yiyesi geliyor insanin. Offf mart sonuna kadar 3 kilo hedef koydum kendime.
Market alisverisinin ardi arkasi kesilmiyor bu arada.ya peynir bitiyor ya sut ya baska bi sey. Yani yatirimda bu ara tirt.
Ay evv duzeni konusunu acmiyorum bile. Ama bi duzene girmem şart tümden. Bu topik yenilenme anlaminda hepimize coooook iyi gelsin inşallah 🌺🧿
Yenilenme vakti 👍
Sen istersen her şeyi yaparsın

Günaydınlar 🌻
Oturma odası mutfak ve giriş süpürüldü. MutfAk masa ve sandalyeleri silindi.
WC lavabo yıkandı.

Çamaşır yıkanacak. Saat 1 de dersim başlıyor 5 buçuğa kadar devam. Başka ev işi yapamam.

Şimdi kahve molası, şekersiz olsun 😅 neyse kalkıp kendim yapayım 😁

Günaydın hatunlar ben de yazabilir miyim sabah kalktım arkadaşıml a konuştum namaz kıldım kahvaltımı yaptım şimdi öğrenciyim derse gireceğim bakalım sonra podcast dinleyip belgeselini seyredip ders çalışıp yatacağım 🥰🥰

Dostlar,

dün akşam arkadaşlarla ufak bir sohbetten sonra bana çağırdım.çarşamba gelecek bi arkadaşım. sepet öreceğiz. sohbet muhabbet şeklinde günü geçiririz.

hemen kalktım.

kapalı balkon koltuk örtülerini ve kilimini silkeledim.
süpürdüm.
sildim
örtülerini ve kilimini serdim.
ortalık topladım.

mutfak aynı şekilde halısı yıkamaya verilecek.
süpürdüm sildim.
bulaşıkları toparladım. sabah makineyi çalıştırdım.

giriş ve koridoru süpürdüm ve sildim

yatak odasını süpürdüm ve sildim.

küçük oda ve çocuk odasını üstten süpürdüm sadece.

banyoyu süpürdüm sildim.
paspasını silkeledim. bu akşam yıkayıp kurutacağım.
2 makine çamaşır yıkattım ve kuruttum.

bu akşam
çamaşır katlarım.
açık balkonu yıkamaya niyetim var.
tuvalet ve banyoyu yıkar, paspasını serer keyfime bakarım.

Kizlar dün itibari ile diyete baslamis bulunmaktayim. Ya bismillah deyip basladim. Bakalim kac kiloya dusebilecegim mart sonuna kadar. Bu sefer daha bi kararli gitmeye karar verdim. 💪
Ben yatar dükkanı siz kapatin kizlar😂😂

Kizlar alma dürtüsünu nasil bastirabilirim. Surekli bi ne alsam diye trendyolda geziyorum. Onemli ya da onemsiz genellikle almamaya calisiyorum ama alinca bi rahatlama geliyor manyak miyim neyim.
Birde birikim konusu hem harcama yapip hem de güzel meblaglar biriktirmek istiyorum ama hem harcayıp hem biriktiremiyorum haliyle.

Kizlar alma dürtüsünu nasil bastirabilirim. Surekli bi ne alsam diye trendyolda geziyorum. Onemli ya da onemsiz genellikle almamaya calisiyorum ama alinca bi rahatlama geliyor manyak miyim neyim.
Birde birikim konusu hem harcama yapip hem de güzel meblaglar biriktirmek istiyorum ama hem harcayıp hem biriktiremiyorum haliyle.
trendyolu sil linda :KK48:

sonra instagramda indirim haberleri veren kişileri de sil, bir şeye gerçekten ihtiyacın var mı sorgula cidden onsuz olmuyor dersen alırsın.

Selam kızlar
Sabah yemek hazırlayıp eşime götürdüm
Kreşten kızımı aldim market ablam derken eve geldim
Bir kahve içelim 😊
Daha ev işleri var bugün bitirip artik daha planlı ilerlerim umarım

Sürekli gördükçe alasin gelir
Telefondan bir dosya içine koy uygulamaları
Ihtiyacin olduğun da bakarsın sadece
Birde aylık kişisel gider oluştur limiti aşma
Aynı şekilde birikime başla mesela düşük başlayıp her ay yukseltebilirsin

Kizlar dün itibari ile diyete baslamis bulunmaktayim. Ya bismillah deyip basladim. Bakalim kac kiloya dusebilecegim mart sonuna kadar. Bu sefer daha bi kararli gitmeye karar verdim. 💪
Ooo kolay gelsin yaza güzel giriş yaparsın süper 👍

Dostlar,

dün akşam arkadaşlarla ufak bir sohbetten sonra bana çağırdım.çarşamba gelecek bi arkadaşım. sepet öreceğiz. sohbet muhabbet şeklinde günü geçiririz.

hemen kalktım.

kapalı balkon koltuk örtülerini ve kilimini silkeledim.
süpürdüm.
sildim
örtülerini ve kilimini serdim.
ortalık topladım.

mutfak aynı şekilde halısı yıkamaya verilecek.
süpürdüm sildim.
bulaşıkları toparladım. sabah makineyi çalıştırdım.

giriş ve koridoru süpürdüm ve sildim

yatak odasını süpürdüm ve sildim.

küçük oda ve çocuk odasını üstten süpürdüm sadece.

banyoyu süpürdüm sildim.
paspasını silkeledim. bu akşam yıkayıp kurutacağım.
2 makine çamaşır yıkattım ve kuruttum.

bu akşam
çamaşır katlarım.
açık balkonu yıkamaya niyetim var.
tuvalet ve banyoyu yıkar, paspasını serer keyfime bakarım.
Eline sağlık Güzel bir aktivite olur ne güzel 😍

ya benimde diyet yapmam lazım yine şiştim .ekmeği bırakmam lazım ama olmuyooooo:KK14::KK14:
öğle arası patıcanlı meze tarzı bişey yedim ama azda ekmek tükettim..
bende bismillah diyeyim yapabilirsem akşama leslie yapayım .beğendiğim bir videosu vardı acayip güzeldi.

Günaydın hatunlar ben de yazabilir miyim sabah kalktım arkadaşıml a konuştum namaz kıldım kahvaltımı yaptım şimdi öğrenciyim derse gireceğim bakalım sonra podcast dinleyip belgeselini seyredip ders çalışıp yatacağım 🥰🥰
ne güzel hangi bölüm

X