- 26 Mart 2021
- 396
- 166
- 53
- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Aynen benimde amh 0.898 ben bir kavanoz bitirdim bakalım adetim gelecek miBenimde 0.79 amh bende o yüzden aldım hem kışta gelio bağışıklık için iyi olur diye düşündüm çocuklarla beraber yeriz artık kaşık kaşık
Test yaptın mı peki gecikti demiştinAynen benimde amh 0.898 ben bir kavanoz bitirdim bakalım adetim gelecek mi
Yaptım negatif çıktı 3gun geciktiTest yaptın mı peki gecikti demiştin
Beklediğin tarih mi geçti yoksa 30 gün sonrasından mı 3 gün geçti sat bat neYaptım negatif çıktı 3gun gecikti
Mfk canlıda şuan instagramdaYaptım negatif çıktı 3gun gecikti
28 günde bir oluyorum 1 ekimde olmuştum canim ilk defa böyle oldu amaBeklediğin tarih mi geçti yoksa 30 gün sonrasından mı 3 gün geçti sat bat ne
Bekle bakalım kan ver sabah kanda net sonuç alırsın28 günde bir oluyorum 1 ekimde olmuştum canim ilk defa böyle oldu ama
Bir kaç gün geçsin vercemBekle bakalım kan ver sabah kanda net sonuç alırsın
Canlıya geç mfk anlatacak yineBir kaç gün geçsin vercem
Hayırlısı inşallah canım haberleşelimBir kaç gün geçsin vercem
Youtube da ayrıntılı bir şekilde anlatılmış videosu var birde canlı yayın açıp ordada anlatıyo çok kişi bu yöntemle hamile kalmış biran önce takip etmenizi öneririmGebelik tedavisi imiş ama açıklamasını bulamadım ben nedir bu
YouTube dan izledim canım. Sadece arı sütü ve propolis alamadım henüz daha. Ama doktor arı sütü ve propolis karışım ölçüsünü ve günlük tüketimi vermemiş sanırımYoutube da ayrıntılı bir şekilde anlatılmış videosu var birde canlı yayın açıp ordada anlatıyo çok kişi bu yöntemle hamile kalmış biran önce takip etmenizi öneririm
Öne cikanlarda kendi ekledigi bi arici var orda hazir yapip gonderiyoYouTube dan izledim canım. Sadece arı sütü ve propolis alamadım henüz daha. Ama doktor arı sütü ve propolis karışım ölçüsünü ve günlük tüketimi vermemiş sanırım
Canım kan verdim negatif çıktı ama hala adet olmadımHayırlısı inşallah canım haberleşelim
Yumurtlaman geç olmuş olabilir 1 2 gün daha olmazsan bi baktir istersenCanım kan verdim negatif çıktı ama hala adet olmadım
Ben instagramda soru sordum gayet cevap verdi vallaMektup istiyo mfk yazmayan kendini başladim saymasin diyo yazacak misiniz kizlar
Cevap veriyo da mektup sart diyoBen instagramda soru sordum gayet cevap verdi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?