- 17 Nisan 2023
- 90
- 24
- Konu Sahibi olmuyoreskisigibi
Merhaba. Gerçekten içimi dökmeye ve yardım almaya ihtiyacım var. İlk kez sınava 2023 senesinde girmiştim. Normalde tembel biri değildim hatta ortaokul ve lisede sürekli ders çalışan, arkadaşsız bir tiptim. Ama son senemde maalesef birine aşık olmak gibi bir hata yaptım ve psikolojim çok bozuldu. Bu sebeple de sınava düzenli olarak çalışamadım. “Neden çalışmadın, çalışsaydın” diyenler olacaktır ben de kendime sürekli aynısını diyorum en büyük pişmanlığımda o. Neyse, dersimi almıştım. Ailemi mezuna kalmaya ikna ettim. Yaz ve sonbahar her şey iyiydi. Düzenli ders çalışıyordum netlerim de çok iyiydi. Ama sonra 2 kere mide kanaması geçirdim. Ve psikolojim hayatımda ilk kez bu kadar bitik duruma geldi. Aylarca mide ağrısı çektim, kan kustuğum günler oldu. Normal bir gün yaşayabilmek için yalvararak uyudum geceleri. “Bana bir şey olur mu?” düşüncesi beni iyice mahvetti ve son aylarda kitap bile açmadım. Çok nadir oluyordu o da ağrı izin verirse. Son iki hafta kala daha iyiydim ve biraz çalıştım. Temelim önceki senelerden vardı ve hazır hissediyordum. Ama maalesef ki AYT sınavının olduğu gün sabah korkunç bir mide ağrısıyla uyandım. Ailem o kadar anlayışsız ki o halimle sınava götürdüler. Ve ağrıdan hiçbir şey yapamadım. Çok zorladım kendimi, olmadı. O kadar acı çekiyorum ki. 2.kez mezuna kalmama da hayatta izin vermezler biliyorum. Kalitesiz ya da tam ücretli herhangi bir yere gitmeme razılar ve ben bunu istemiyorum. Tek dertleri elaleme rezil olmamak. Sağlığım kime ne ki? Bir yol gösterin lütfen, ben bunları nasıl ikna ederim? Mide ağrısından bir şey yapamadığımı söyledim ama anlayan yok beni. Aslında şeytan diyor ki 1 sene üniversiteye gidiyor gibi rol yap kandır. Çok zor durumdayım lütfen yardım edin…