• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezun Olduğumuz Okullar (Üni.den bir arkadaşımızla karşılabiliriz....kader:))

İSTANBUL UNIVERSITESI SOSYAL BILIMLER MESLEK YUKSEK OKULU MUHASEBE BOLUMU 2005 MEZUNUYUMMM AMA HALA DIPLOMAM OKULDA GIDIP ALMADIMMsırnaşık şey

1999 M.İ.M anadolu otelcilik ve turizm meslek lisesi mezunuyum ve halkla ilişkilere devam ediyorum

canım ben Çorluluyum burada yaşıyom :1hug:

bende çorlu doğumluyum.konya selçuktan mezunum ama benim bölümüm halkla ilişkiler.bi arkadaşım hukuk fakültesinde belkide tanıyorsundur.ismi alev samsunlu soyadını hatırlayamacam şimdi sevgileeer:1hug:

taydin bende selçuk mezunuyum..sosyal bilimler m.y.o.
benim arkadaşım vardı hukuk fakültesi 2,ögretim sanırım senle aynı mezun olacaktı ayşe ismi..konyada nerde kalıyodun belki ordan bişeyler çıkar:)

böyle insanın tanıdıklarını bulması ne güzel yaaa

sen kaç yılı mezunusun mavii bölümün ne bende selçuk üni myo halkla ilişkilerden mezunum

ankara ünv 2006.............

hangi bölümden mezunsun keselicimm ben de 2005 ankara mühendislik fak. den mezunum kendi bölümümden kimsenin olmasını beklemiyorum zaten de :roflol: çünkü zaten sınıfta 9 kızdık :roflol: şimdi de odtü deyim yüksek lisans yapıyorum

Back