• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezun Olduğumuz Okullar (Üni.den bir arkadaşımızla karşılabiliriz....kader:))

:teytey::teytey:bende bende ben yorgunlar sınıfından sen

ben bedeviler bölümünden canım.
hala mezun olamadım ka.pe kader
d045.gif

yazılanların hepsini okudum
aynı okuldan kimseye rastlamadım :1no2:

A.Ü. (daha sonra kırıkkale ün.oldu) kırıkkale mes.yük.okulu petrokimya bölümü mezunuyum 1993

lise ise ankara kimya teknik ve m.r.uzel kimya meslek lisesi 1991

ohoooo ben de yaşlanmışım yav :çok üzgünüm:senağlama

benim eşimdelisede o okulden mezun canımm kac senesinde tam bılmıyorum ama sana yakın donemler sanırım
bende samsun ondokuz mayıs üniversitesi myo mezunuyum grafik programı 2005
samsun cumhuriyet lisesi fen bolümü 2002 lisede bakayım varmı hıc tandıık

mezun olamadıgımız okulları yazabılır mıyız :roflol: :roflol:

saka bı yana da ben okudugum okulları yazmaya kalksam ohoooooo CADIARZU neyse sadece mezunıyetlerı yazayım (:

Ankara Yenimahalle Harzemşahlar İ.Ö.O.

İstanbul Küçükçekmece Zehra Mustafa Dalgıç Ticaret Meslek Lisesi

Halen devam ettiğim Uludağ Üniv. İnegöl M.Y.O. Muhasebe 2-C (numaramı da yazıım mı :roflol: )

Bir şey sorcam benim üniden iki arkadaşım vardı. Onlarda lisede dahil sizinle aynı okulda okumuşlardı. İsimleri Fatih Yıldız diğeri Osman Akbaş tı.
Yaşlarıda 27. Belki tanırsınız diye bi sorayım dedim.
a.s

yaaaa:1shok:
ciddimisin
hangi yıl mezun olmuşlarrr
ve hangi sınıftalarmış
bunları da söylersen
çünkü ben lisede 9H sınıfı 96 mezunuyum

mutafa ıtri i.ö.o 1982(c) şubesi
sağmalcılar lisesi orta kısım 1986(a)şubesi
inönü endüstri meslek lisesi kimya bölümü 1989 (i) şubesi
bayrampaşa/ist.

a.öğ.kamu yönetimi (terk)baktım ki olmuyo zorlamanın alemi yok demeeee

Afyon kocatepe üniversitesi Çay M.Y.O. İnşaat bölümü 1999 mezunuyum.
Neydi o günler ya sabahlara kadar yapılan çizimler, şimdide oğluma yaptırıyorum elyazısı için eğik çizgileri. Buda güzel duygu ama aynı zamanda inşaat çizimlerini de sürdürüyor olmak isterdim. :a015:

benim eşimde aynı zamanlarda çay m.y.o.dan mezun..belki tanırsınız.ismi cengiz...

yaaaa:1shok:
ciddimisin
hangi yıl mezun olmuşlarrr
ve hangi sınıftalarmış
bunları da söylersen
çünkü ben lisede 9H sınıfı 96 mezunuyum

Onlar 1998 mezunuyuz diyorlardı. Bir iki alt sınıfınızda olmalılar. Sınıflarını bilmiyorum sadece okullarını biliyorum canım.fisfisfis Kusura bakma.:çok üzgünüm:

:teytey:şeyhülislam hayri efendi ilkokulu gelenbevi orta okulu cibali kız lisesi halen hayat üniversitesi devam

şeyhülislam hayri efendi ilkokulu gelenbevi orta okulu cibali kız lisesi halen hayat üniversitesi devam

benim eşimde aynı zamanlarda çay m.y.o.dan mezun..belki tanırsınız.ismi cengiz...

canım kusura bakma bu aralar başka bölüme takıldım görmemişim yazını.Ben 99 inşaat mezunuyum çayda ama bizim sınıfta cengiz diye birini hatırlamıyorum.Eşinde tam 99 damı mezun oldu?birde okulu iki yıldamı bitirmiş.Eğer uzatmışsa sadece sınava geldikleri için hatırlamamış olabilirim. Benim adım da yasemin.

canım kusura bakma bu aralar başka bölüme takıldım görmemişim yazını.Ben 99 inşaat mezunuyum çayda ama bizim sınıfta cengiz diye birini hatırlamıyorum.Eşinde tam 99 damı mezun oldu?birde okulu iki yıldamı bitirmiş.Eğer uzatmışsa sadece sınava geldikleri için hatırlamamış olabilirim. Benim adım da yasemin.

98 yılında mezun olmuş cnm..inşaat değil zaten cnm motor bölümünden...

selçuk uluslararası ilişkilerdeyim şu an 2008 mezunu olarak kayıtlara geçeceğim ama aramızda izmir suphi koyuncuoğlu lisesi mezunu varsa çok memnun olurum karşılaştığıma:)

Back