Mezhep farklılığı

Devamını okumadım ama

Eklentiler

• Screenshot_20241012-170150.png
    198,3 KB · Görüntüleme: 21
Ailenize yorum yaparım ama kırıcı olur o yüzden onları geçiyorum. Benim de eşimle mezheplerimiz farklı. Ama ikimiz de dindar yaşamadığımız için bunun eksikliğini hiç hissetmedik. Farklı mezheple evlenen arkadaşımın kardeşi çok zorlanıyor mesela. O yüzden siz kendinize ve partnerinize bakın, dininizi yaşayan insanlar mısınız diye. Alkol tüketimi ne durumda? Anlayışlı mısınız? Siz her ibadeti vaktinde yapan biri misiniz?? Gibi gibi..

Baban dört dörtlük müslüman mi ? Yoksa elhamdülillah Müslümanım diyenlerden mi ?
Kendi fikrine sahip olmayan birine direkt o bilmez dinsiz damgası vuran bir tip Abim sevgilisiyle her haltı yer ama ona günah değil ama bana sürekli çocukla buluşursan seni öldürürüm diyen bir tip İşine geldiği gibi anlayacağın

“Gavur” bile olsalar böyle bir muamele kabul edilemez.

Baban da kendine Müslüman insanlardanmış. İmam olan abim sevgilisiyle her haltı yiyip nasıl kardeşine karışıyor

Iliskiniz icin ne yaparsiniz secim sizin amaben olsam bir erkege degil direk ailemim kendisinden kacar uzaklasmanin yollarini arardim. Cok urkutucu bir ortam. Bu baskiyla yasanmaz. Kendinizi kurtarin diyorum. Bir erkege kacarak degil bizzat bireysel olarak yolunuza giderek. Hayatiniza bu kadar mudahale etmeleri, mutlulugunuzu dusunmemeleri, saygisizliklari... aileniz bu iliski bitsede yarin bir gun mutsuz bir evlilige sizi surekleyebilir cunku.

Hayır bir de arayıp halifelere inaniyormusunuz? Bunlar nasil kafa yapıları ya.

Okuduklarima inanmak istemiyorum. Ailen malasef cahil ötesi.
Utanmadan birde insanlari aratip şuna şuna inaniyormusunuz demişler.
Normalde asla demem ama bu aileden kaçıp çok çok uzaklara yerleşin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…