Mevlütte gelinlik giyecekmişim....

artistligi bırak tatlım arnavutla evlendiysen bu adetide yapıcaksın yada bosnak mı artık neyse

yok hayır öyle konuşamaz.Gülerek konuşuyor öyle olur mu kızım felan diyor.
allah kolaylık versin ama mevlüt işi vs zaten riskli. gelinlikle gele hiç çekilmez. biz nikahtan sonra eşimin ailesinde toplanmıştık. yemek filan yedim ama gelinlikle boğuldum resmen. eşimin odasında çıkardım duş aldım hatta kayınvalidem kıyafet verdi onla oturdum dayanılmaz yani

Aynen öyle herkesin kendi tercihi :)

Kına gecesine bile hangi devirde yaşıyoruz diyeni gördüm

Kimseyi ilgilendirmez valla
Asıl varoşluk insanların tercihine saygı duymamak :))
Bizim adetlerimiz ayrıca çok güzel bı gelini onure etmek üzere kurulu, kolundan ertesi gün altınları kapmak üzerine ya da yok biz nişan'da takı takmayiz nikahta takarız çünkü nisan'da takılan kız tarafına diye gelini sömürme üzerine adetlerimiz yok.
Nişan'da kına nikah ta yada düğünde gelin çok değer görür.

He tekrarlıyorum ben yapmadım.
Ama varoş diyecek yok kv'ne söyle kendi gitsin diyeni asla kabul etmem.

Bizim oralarda da yaparlar ama hani, zorunlu değil isteyen yapıyor.Ben yapmamıştım yapsamda gelinlik giymezdim, ama bir arkadaşım ayıla bayıla yapıp gelinliği de giyip günlerce anlatmıştı saolsun.Şimdiden hayırlı olsun inşallah, mutluluklar diliyorum :)

Teşekkür ederim Allah razı olsun

Aynen kuzu
Geline kraliçe muamelesi yapıyorlar daha ne olsun :)
Ha yaparsın yapmazsın o ayrı

Bu gelinliğe niye bu kadar önem veriyorlar anlamadım. Evde olan bordo bir elbiseyle nikah kıydım, evimde yaşıyorum. Annem tutturdu düğün yapalım gelinlik giyin. Gelinlik olmayınca evlenmiş olmuyoruz sanırım. İnsan kırmak da istemiyor, istemediğim bir düğünü yapacağım bu gidişle. Gelinliğinizi nikahta giyin bari Mevlüt’te rahat edemezsiniz. Toplantı ortasında çıkarıp elbise giymek de tuhaf olur gibi geldi.

Annemin komşunun gelinde mevlit yapıp gelinliğini giymişti biz aa diye bakınca adetimiz bu demişti komşu teyze ne güzelmiş diye valla hevesde etmiştik düşünsene çok beğenerek aldigin gelinliği bir daha giyme fırsatı giyinin ne olacakki

Duvak mevlüdü ne ya? Evde gelinlik giyilir mi ne saçmalık. Taviz vermeyin taviz tavizi getirir. Ayrıca tekrardan duvak mevlüdü ne saçma bir şeydir? Virüs varken hele.

Istemediginiz bir seyi giymeyin. Bu kadar basit. Dik duruslu olduktan sonra kimse karisamaz ne giydiginize. Ben bu tarz seylere uzagim zaten, kina kina diye tutturdular. Hayir yapmayacagim dedim, yapmadim. Bu kadar basit :)

Keşke Benim kayinvalidem de böyle ilgili olsaydı

Ben biliyorum bu adeti. Bizim oralarda da vardı. Çocukken gittiğim birçok mevlutte görmüştüm.
Tabi siz istemiyorsanız giymeyin. Şimdiden ısrarla bir şey yaptırabileceği algısı oluşmasın insanlarda.

Bu virüs gündeminde mevlüt gibi kalabalık bi organizasyon yapmayın lütfen. Gelinlik giymek konusu da malesef var ama giyip giymemek sizin tercihiniz kv bu konuda baskı yapamaz. Ve gerçekten gelinliği giydirip bi köşeye oturtuyorlar çok komik bi görüntü oluyor Benim bi arkadaşım da aksne kv giyme demesine rağmen giydi ve hatta kuaföre gidip gelin topuzuyla oturdu öle
Bunlar bi yana asıl konu gerçekten bu ortamda lütfen kalabalık organizasyonlar yapmayın:) Ben mi çok korkağım acaba Eylül başında olacak düğünümü bile seneye erteledim:)) Daha yeni corona tedavisi gören annemi tekrar riske atamam:)

çok geçmiş olsun ben zaten istemiyorum,hemşireyim bu işin içindeyim riskin farkındayım tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…