Kesinlikle size katılıyorum ve ben hemşireyim. İstemiyorum cahil cahil işler.Giymeyeceğim istemiyorum ısrar etmeyin diyeceksin eğer istemiyorsan şimdi taviz verirsen ısrar ederek her istediğini yaptırabileceğini zanneder.Corona varken Mevlüt yapmakta ayrı bir kafa,virüsün tamamen bitmesi ne kadar sürecek bilmiyoruz belki aylar belki de seneler sürebilir.Artık hiç vaka kalmadı denilene kadar böyle bir şeye kalkışmayın lütfen tam bir cehalet örneği olur
hatta 15 günde geçmesi lazımGiymeyeceğim istemiyorum ısrar etmeyin diyeceksin eğer istemiyorsan şimdi taviz verirsen ısrar ederek her istediğini yaptırabileceğini zanneder.Corona varken Mevlüt yapmakta ayrı bir kafa,virüsün tamamen bitmesi ne kadar sürecek bilmiyoruz belki aylar belki de seneler sürebilir.Artık hiç vaka kalmadı denilene kadar böyle bir şeye kalkışmayın lütfen tam bir cehalet örneği olur
hahahhaha :) Bir an benimde gözümün önüne öyle geldi :)Duvak mevlutu nedir ilk kez duydum, bence giymeyin ya, birine mevlute gitsem ve gelinlikle kapiyi açsa ortada oyle dolaşsa cok gülerim
ama öylede kötü olur ben direk daha fazla zorlama dicemhatta 15 günde geçmesi lazım
ısrarla yapmayı ögretmese bile ilk dediğinde kabul etse her dediğimi yapar zanneder ama yerinde olsam olur derim sonra bildiğimi yaparım
eşini kendi tarafına çek :)ama öylede kötü olur ben direk daha fazla zorlama dicem
İnanın söylüyorum ve söylediğiniz çok doğru bir tespit teşekkür ederim haklısınızGenc arkadaşım "kendi giymek istediğim şeyi giyinecegim" demek bu kadar zor olmamali. Bu şekilde "aman gönlü olsun hevesi kaçmasın " larla kayinvalidenin kuklası olursun farkına bile varmadan. Kayinvaliden nisandan sonra nisanlinin üstündeki tüm altınlara kadar almış çantasına koymuş ...bu kimin geleneginde var? "Canınız isteyince gelenek işinize gelince biz böyle yaptik diyemezsiniz bizde böyle bir gelenek yok" dersin olur biter
Adını bile duyunca sinirleniyorsun ama kadın tüm ağırlığıyla hayatının ortasında, ne isterse de onu yaptırıyor. O yüzden daha çok konu açacak gibi duruyorsun burada.Hakkında yorum yapınca bile sinirleniyorum
oda benden canın ne isterse onu yap diyor :)eşini kendi tarafına çek :)
e bitmiştir meseleoda benden canın ne isterse onu yap diyor :)
Ben şuan istediği şeyi yapacağım diye bir şey dediğimi sanmıyorum.Ayrıca neyi istedi onu yaptırdı onuda hatırlamıyorum.Adını bile duyunca sinirleniyorsun ama kadın tüm ağırlığıyla hayatının ortasında, ne isterse de onu yaptırıyor. O yüzden daha çok konu açacak gibi duruyorsun burada.
evet giyenler varmış malesefGiyenler var :)
Ben şahit oldum bizzat :)
Ama istemiyorsanız zorla değil ya
Kv niz göçmen mi?Kızlar merhaba bütün konularım neredeyse kaynanamla ilgili :) Kadın tutturmuş nikahtan sonra duvak mevlütü yapacam sende yarıya kadar gelinlik giyiceksin sonra nikah elbiseni giyiceksin.Ben bu korona gündeminde mevlüt felan istemem dedim ayrıca ortalık düzelir eğerki olursa gelinlik giymem nikah elbisemi giyerim dedim tutturmuş öyle olur mu son kez gelinlik giyeceksin bir daha ne zaman giyiceksin diyor ne kadar gereksiz işler bunlar ben bıktım gerçekten kızlar böyle bir adet var mı varsa bile eskide kaldı diye düşünüyorum benim bir kaç arkadaşa sordum nikah elbisesi giymiş olurda ortalık düzelirse mevlüt olursa sizce ne yapayım ?Biran önce evlenmek istiyorum yoksa bu saçma adetlerden kafayı yicem az kaldı
BizimdeeeeeKv niz göçmen mi?
Bu bizim adetimiz.