Mevlütte gelinlik giyecekmişim....

Kesinlikle size katılıyorum ve ben hemşireyim. İstemiyorum cahil cahil işler.

hatta 15 günde geçmesi lazım
ısrarla yapmayı ögretmese bile ilk dediğinde kabul etse her dediğimi yapar zanneder ama yerinde olsam olur derim sonra bildiğimi yaparım

Genc arkadaşım "kendi giymek istediğim şeyi giyinecegim" demek bu kadar zor olmamali. Bu şekilde "aman gönlü olsun hevesi kaçmasın " larla kayinvalidenin kuklası olursun farkına bile varmadan. Kayinvaliden nisandan sonra nisanlinin üstündeki tüm altınlara kadar almış çantasına koymuş ...bu kimin geleneginde var? "Canınız isteyince gelenek işinize gelince biz böyle yaptik diyemezsiniz bizde böyle bir gelenek yok" dersin olur biter

İnanın söylüyorum ve söylediğiniz çok doğru bir tespit teşekkür ederim haklısınız

Adını bile duyunca sinirleniyorsun ama kadın tüm ağırlığıyla hayatının ortasında, ne isterse de onu yaptırıyor. O yüzden daha çok konu açacak gibi duruyorsun burada.
Ben şuan istediği şeyi yapacağım diye bir şey dediğimi sanmıyorum.Ayrıca neyi istedi onu yaptırdı onuda hatırlamıyorum.

Kv niz göçmen mi?
Bu bizim adetimiz.

Duvak mevlidi diye birsey duymadim etrafimda, biz de yapmadik ama mevlit nedir biliyorum ve o ortamda gelinlikle dolaşmak komik diyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…