Mevlütte gelinlik giyecekmişim....

İstemediginiz bir şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Arkadaşım da gelin mevludu yapti nikah elbisesini giydi.. Şu günler de zaten kalkismayin ama mevlud istemiyorsanız onu da yapmayın sırf kayinvalideniz istiyor diye. Gelin mevludu bana çok sacma geliyor acikcasi..

valla ben olsam kendimi tutamaz oğlunla ayda bir gelinlik fantazisi yapıcaz niye son defa olsun derim ne mevlüdü ya bu koronada

Biz Egeliyiz bazı yerlerde bizdede var ama gelin mevlüdünde giyilir bizde. İsteyen olursa hoca dua etmeye başladığında gelinliğini giyip geliyor. Ben kabul etmedim. İstemem gerek yok ben kendime beyaz renk kendimce çok güzel olan balık elbise aldım. Kayınvalidem neyi kabul etti ki Bunuda etsin demiş. Bizim aile duymuş Ben adet dedikleri herşeyi yapmayan tipim o yüzden beklenti sıfır

Ay ben bunu instada bit arkadasim paylasinca gordum sanirim bir yoreye ait bir sey. Bizde gelin mevludu diye bir seyde yok mesela :/ gelinlikle evde nasil rahay edeceksiniz bence oradan ikna edin :)

Kayınvalidem benim için de yaptı gelin mevlidi. Gerek yok dedim yapmak istiyorum deyince yapın dedim. Kendi evinde gelen misafirlere hediyelik hazırlamış yemek hazırlamış bi de Kuran okunmuş. Bu kadarını biliyorum çünkü ben yoktum

Ben de gelin görmede giymek istemedim nikah elbisemi giyeceğim dedim zorla gelinlik giydirdiler sanki hep mi giyecekmişim vs salonun ortasında höttü gibi oturdum ben de ay ne gıcık aklıma geldi

ay ben çok kişiden duydum bu adeti.
ama daha çok şeyde yapıyolar sanırım, düğün diyelim başka şehirde oldu, konu komşu gelemedi, onlar gösün gelinlikle diye.
bir iki arkadaşım giymişti hatta ama onların kv problemleri yoktu genel anlamda. kırmamak için giymişlerdi, çok da eğlenmişlerdi

Mevlüt demek kalabalik demek, korona tamamen geçmedi ki... üstelik bu tip adetler bana saçma gelir yani kv de olsa kimsenin gönlü kırılmasın diye istemediğin bir sey yapma derim
Adet diye diye bir sürü ıvır zıvır işleri gozlerinde buyutuyorlar maksat ele güne gösteriş!

Sanliurfaya gelin giden bi arkadasimdan duymustum.hatta onunkide daha sacma dugunden bi hafta sonraya kadar misafir gelirmis hayirli olsuna ve sen o gelinligi bi hafta giymek zorundaymissin her gun

Duvak mevlütü ne çirkin bir isim ya. Oğlunun nihayet aktif cinsel hayatı var diye mi okutuyor mevlütü.

Konuya gelirsek millete malzeme vermek istiyorsanız olabilecek en ekstrem şey, mevlütte gelinlik giymek. Kayınvalideniz nasıl bu kadar saçmalayabiliyor ki

Bu korona günlerinde mevlit nsl yapacaksınız aklıma o soru geldi. Tedbirler halen devam ediyor. Gelinlik konusu da komik ayrıca .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…