Nisanlinin üzerinde ki takıları alıp çantasına koymadı mi yanlış mı hatırlıyorum. Yine nişan elbisenle ilgili bir konun vardı sanki. Bayramda tavır yapıp telefon açmama vardi birde.Ben şuan istediği şeyi yapacağım diye bir şey dediğimi sanmıyorum.Ayrıca neyi istedi onu yaptırdı onuda hatırlamıyorum.
Anladım ben başka anladım,haklısınız doğruNisanlinin üzerinde ki takıları alıp çantasına koymadı mi yanlış mı hatırlıyorum. Yine nişan elbisenle ilgili bir konun vardı sanki. Bayramda tavır yapıp telefon açmama vardi birde.
Zaten istediklerini yapma seni suçlamak amaçlı yazmadım bunu ama kadın kayinvalideliğin hakkını verecek yapıda işin hiç kolay değil.
ahhahahahahhaAyy daha nelerkimse beni duvak mevlütüne çağırmadı, cağirsalar da gelini görüp biraz keyfim yerine gelse
Bizimdeeeee
Zaten sadece otururmuş gelin :)hiç hizmet etme gelinlik giymişsin
daha ne olsun ya..
millete hizmet etmem gelinlik giyeceksem de sonra arkamdan konuşmasinlar de
çok saçmalık..;
hiç öleduvak mevlidi duymadim senden duyuyorum
Duvak mevlutu ne ya duymadigim bir o kalmistiKızlar merhaba bütün konularım neredeyse kaynanamla ilgili :) Kadın tutturmuş nikahtan sonra duvak mevlütü yapacam sende yarıya kadar gelinlik giyiceksin sonra nikah elbiseni giyiceksin.Ben bu korona gündeminde mevlüt felan istemem dedim ayrıca ortalık düzelir eğerki olursa gelinlik giymem nikah elbisemi giyerim dedim tutturmuş öyle olur mu son kez gelinlik giyeceksin bir daha ne zaman giyiceksin diyor ne kadar gereksiz işler bunlar ben bıktım gerçekten kızlar böyle bir adet var mı varsa bile eskide kaldı diye düşünüyorum benim bir kaç arkadaşa sordum nikah elbisesi giymiş olurda ortalık düzelirse mevlüt olursa sizce ne yapayım ?Biran önce evlenmek istiyorum yoksa bu saçma adetlerden kafayı yicem az kaldı
ee daha iyiZaten sadece otururmuş gelin :)
bende ilk defa duyuyorum.Duvak mevlutu ne ya duymadigim bir o kalmisti
Bende biliyorum o adetiKızlar merhaba bütün konularım neredeyse kaynanamla ilgili :) Kadın tutturmuş nikahtan sonra duvak mevlütü yapacam sende yarıya kadar gelinlik giyiceksin sonra nikah elbiseni giyiceksin.Ben bu korona gündeminde mevlüt felan istemem dedim ayrıca ortalık düzelir eğerki olursa gelinlik giymem nikah elbisemi giyerim dedim tutturmuş öyle olur mu son kez gelinlik giyeceksin bir daha ne zaman giyiceksin diyor ne kadar gereksiz işler bunlar ben bıktım gerçekten kızlar böyle bir adet var mı varsa bile eskide kaldı diye düşünüyorum benim bir kaç arkadaşa sordum nikah elbisesi giymiş olurda ortalık düzelirse mevlüt olursa sizce ne yapayım ?Biran önce evlenmek istiyorum yoksa bu saçma adetlerden kafayı yicem az kaldı
benim evim uzakta ama burada kayınvalidenin evinde olacakmışBende biliyorum o adetibizim buralarda olur ya gelinlik ya nikah elbiseni giyersin. Ben sağlık sorunlarından yapamamıştım. Yapsak gelinliğimi giyerdim zaten balık modeldi. Gelinin evine toplu gelinsin hayırlı olsuna gibi bişey tek tek uğraşmıyosun milletle.
nasıl geçti peki neler yaptınız ?bizde de gelinlik halaa mevcutsa gelinlik giyilir ki bende giydim
iyiki giymişim şimdi arasam bulamam ,bulsam içine sığmam zaten
nasıl geçti peki neler yaptınız ?