Mevlütte gelinlik giyecekmişim....

Ben şuan istediği şeyi yapacağım diye bir şey dediğimi sanmıyorum.Ayrıca neyi istedi onu yaptırdı onuda hatırlamıyorum.
Nisanlinin üzerinde ki takıları alıp çantasına koymadı mi yanlış mı hatırlıyorum. Yine nişan elbisenle ilgili bir konun vardı sanki. Bayramda tavır yapıp telefon açmama vardi birde.

Zaten istediklerini yapma seni suçlamak amaçlı yazmadım bunu ama kadın kayinvalideliğin hakkını verecek yapıda işin hiç kolay değil.

Anladım ben başka anladım,haklısınız doğru

Bu adetleri yapan yapar yapmayan yapmaz.
Yapanı neden yaptın, yapmayanı da neden yapmadın diye elestiremez kimse.
Yorum yazmışlar varoş adetler gibisinden vs.
Ben buna karşıyım kimse kimsenin adeti için bu tarz yorumlar yazamaz.
He enteresan gelir yorum yazarsın.

Farklı bişey olsa eleştirelimde kötü bişey değil ki yapmam diyor konu sahibi istemiyor yapmaz yapmaz yapar yapar.

Ben Arnavutlara ait hiç bir adeti asla yapmadım.
Yapana da neden yaptın vs demedim.

hiç hizmet etme gelinlik giymişsin
daha ne olsun ya..
millete hizmet etmem gelinlik giyeceksem de sonra arkamdan konuşmasinlar de
çok saçmalık..;

hiç öleduvak mevlidi duymadim senden duyuyorum

Duvak mevlutu ne ya duymadigim bir o kalmisti

bizde de gelinlik halaa mevcutsa gelinlik giyilir ki bende giydim

iyiki giymişim şimdi arasam bulamam ,bulsam içine sığmam zaten

Bende biliyorum o adeti bizim buralarda olur ya gelinlik ya nikah elbiseni giyersin. Ben sağlık sorunlarından yapamamıştım. Yapsak gelinliğimi giyerdim zaten balık modeldi. Gelinin evine toplu gelinsin hayırlı olsuna gibi bişey tek tek uğraşmıyosun milletle.

benim evim uzakta ama burada kayınvalidenin evinde olacakmış

Vallahi çok komik
Geldi bu çok bilmiş kaynanalar
İnsanı hayattan bezdiriyor, sen hayır demeyi daha öğrenmen gerekir yoksa daha çok konu açarsın buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…