AsfhjjkjkjKızlar merhaba bütün konularım neredeyse kaynanamla ilgili :) Kadın tutturmuş nikahtan sonra duvak mevlütü yapacam sende yarıya kadar gelinlik giyiceksin sonra nikah elbiseni giyiceksin.Ben bu korona gündeminde mevlüt felan istemem dedim ayrıca ortalık düzelir eğerki olursa gelinlik giymem nikah elbisemi giyerim dedim tutturmuş öyle olur mu son kez gelinlik giyeceksin bir daha ne zaman giyiceksin diyor ne kadar gereksiz işler bunlar ben bıktım gerçekten kızlar böyle bir adet var mı varsa bile eskide kaldı diye düşünüyorum benim bir kaç arkadaşa sordum nikah elbisesi giymiş olurda ortalık düzelirse mevlüt olursa sizce ne yapayım ?Biran önce evlenmek istiyorum yoksa bu saçma adetlerden kafayı yicem az kaldı
hahahahhahahAsfhjjkjkj
KK'da daha neler duyacağız
ya çıldırcam takmış gelinlik giy diye adetmiş sanane ne giyeceğimden yapmasın o zamanay benimkide tuttumustu nisanligini giy diyekabarik kabarik evin icinde gezecektim tabiki istemedim ne giyecegime kendim karar verebilecek yastayim sonucta
Hemde çok saçmaHiç duymamıştım saçmaymış cidden. Evde süs bebek gibi mi dolanacaksınız mevlüttenikah elbisesi en mantıklı olan ☺
bu konu kaçtır dönüyor giymeyeceğim dedim her şeye karışıyorlar offfBenden de istemişlerdi, giymemiştim. Vay efendim tantana olmuştu neden giymemişim diye, ben de ‘benim bildiğim gelinlik düğünde giyilir, ben de giydim zaten’ deyince ters ters, uzatmamışlardı.
saçmasapan adetler
haha daha yeni basliyosun kuzumya çıldırcam takmış gelinlik giy diye adetmiş sanane ne giyeceğimden yapmasın o zaman
Hakkında yorum yapınca bile sinirleniyorumBunlar iyi günlerin Mickeyy, sen sanıyorsun ki evlendikten sonra bitecek kayinvalide baskısıGözüne gözüne sokuluyor herşey de sen anlamak istemiyorsun.
Tabi ki giyme gelinlik falan, gelinlik giydirip millete seni izleyeceklerdir birde
Allah sonumuzu hayır etsin :))))))haha daha yeni basliyosun kuzumkiyafetime,yedigime, ictigime, toz bezime bile karisir dusun
zamanla alisiyo insan merak etme korkulacak bisey yokAllah sonumuzu hayır etsin :))))))
hahahahha:)Anlamadim etek kismi gekinlik göğüs kismi nikah mi
Edit anladim sure kismini diyorsun
keske benim kv de yapsaydı da giyseydimKızlar merhaba bütün konularım neredeyse kaynanamla ilgili :) Kadın tutturmuş nikahtan sonra duvak mevlütü yapacam sende yarıya kadar gelinlik giyiceksin sonra nikah elbiseni giyiceksin.Ben bu korona gündeminde mevlüt felan istemem dedim ayrıca ortalık düzelir eğerki olursa gelinlik giymem nikah elbisemi giyerim dedim tutturmuş öyle olur mu son kez gelinlik giyeceksin bir daha ne zaman giyiceksin diyor ne kadar gereksiz işler bunlar ben bıktım gerçekten kızlar böyle bir adet var mı varsa bile eskide kaldı diye düşünüyorum benim bir kaç arkadaşa sordum nikah elbisesi giymiş olurda ortalık düzelirse mevlüt olursa sizce ne yapayım ?Biran önce evlenmek istiyorum yoksa bu saçma adetlerden kafayı yicem az kaldı
bence olabılır diğer adetlere göre3 bu daha mantıklıHiç duymamıştım saçmaymış cidden. Evde süs bebek gibi mi dolanacaksınız mevlüttenikah elbisesi en mantıklı olan ☺