Mevlütte gelinlik giyecekmişim....

Mickeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
286
273
Kızlar merhaba bütün konularım neredeyse kaynanamla ilgili :) Kadın tutturmuş nikahtan sonra duvak mevlütü yapacam sende yarıya kadar gelinlik giyiceksin sonra nikah elbiseni giyiceksin.Ben bu korona gündeminde mevlüt felan istemem dedim ayrıca ortalık düzelir eğerki olursa gelinlik giymem nikah elbisemi giyerim dedim tutturmuş öyle olur mu son kez gelinlik giyeceksin bir daha ne zaman giyiceksin diyor ne kadar gereksiz işler bunlar ben bıktım gerçekten kızlar böyle bir adet var mı varsa bile eskide kaldı diye düşünüyorum benim bir kaç arkadaşa sordum nikah elbisesi giymiş olurda ortalık düzelirse mevlüt olursa sizce ne yapayım ?Biran önce evlenmek istiyorum yoksa bu saçma adetlerden kafayı yicem az kaldı

Asfhjjkjkj
KK'da daha neler duyacağız

ay benimkide tuttumustu nisanligini giy diye kabarik kabarik evin icinde gezecektim tabiki istemedim ne giyecegime kendim karar verebilecek yastayim sonucta
ya çıldırcam takmış gelinlik giy diye adetmiş sanane ne giyeceğimden yapmasın o zaman

bu konu kaçtır dönüyor giymeyeceğim dedim her şeye karışıyorlar offf

Hakkında yorum yapınca bile sinirleniyorum

keske benim kv de yapsaydı da giyseydim
adana da adet
Hiç duymamıştım saçmaymış cidden. Evde süs bebek gibi mi dolanacaksınız mevlütte nikah elbisesi en mantıklı olan ☺
bence olabılır diğer adetlere göre3 bu daha mantıklı

Giymeyeceğim istemiyorum ısrar etmeyin diyeceksin eğer istemiyorsan şimdi taviz verirsen ısrar ederek her istediğini yaptırabileceğini zanneder.Corona varken Mevlüt yapmakta ayrı bir kafa,virüsün tamamen bitmesi ne kadar sürecek bilmiyoruz belki aylar belki de seneler sürebilir.Artık hiç vaka kalmadı denilene kadar böyle bir şeye kalkışmayın lütfen tam bir cehalet örneği olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…