- 8 Nisan 2019
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi youngheart
Abimin Ağustos ayında mevlütlü düğünü olacak ne giysem bir türlü karar veremiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu sorduğunuza göre açık olduğunuzu düşünüyorum. Şık bi pantolon gömlek giyip başıma şal alırdımAbimin Ağustos ayında mevlütlü düğünü olacak ne giysem bir türlü karar veremiyorum
Mevlütlü düğünde ayrıca kapanmaya gerek yok dekolteli de giyenmeyin şalada gerek yok şal atmayın komik olursunuz
Mevlütlü düğünde Kuran okunmuyor mu
Hiç Mevlütlü düğüne gitmedim ama lohusa Mevlüdünde vs herkesin başında şal vardı
Okuma bitince çıkarıldı
Yok oyun olmayacak sadece mevlüt basit olmasın istiyorum ama abiyeler de hiç mevlütlü bir düğünde giyilir gibi değillerMevlüt sonrasında çalgılı çengili eğlence olacak mı peki? Ne giymek istiyorsanız giyip, mevlüt için üstünüze bir ceket, şal filan alabilirsiniz. (içimden bir ses cevap bu kadar basit olmamalı, kesin bir şeyi atladın diyor ama )
Sadece mevlütse, esergry nin önerdiği tarz elbiseler çok güzel bence. Diktirme imkanınız varsa, şık bir pantolon ceket takımı da olur. Şöyle güzel renkli, hoş detaylı filan...Yok oyun olmayacak sadece mevlüt basit olmasın istiyorum ama abiyeler de hiç mevlütlü bir düğünde giyilir gibi değiller