• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan mevludlu nişan nasıl olur ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

selinoks

Bazenler cogalıyor bazen
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
190
43
18
merhaba mevlutlu nısan nasıl olur 100 kişilik bir mekanda yapılacak pilav falan dağıtılacak ama nasıl olur detaylarını anlatırmısınız....

Benimde sözüm yapılacak daha hiç bilgim yok ama yazasım geldi :D çok güzel olur mevlütlü nişana gitmiştim.
Nezih sakin ortaya gelini çıkarıp şangır şangır oynatmıyorlar hiç değilse bu yönünü düşününce bile bana harika olaca gibi geliyor. Kendi nişanım nasıl olur bilmiyorum ama oynamak bana ölüm gibi.
Allah mutluluğunuzu bozmasın daim olsun inşallah :) 100 kişilik menüye 50 kişi daha katın çünkü arkadaşımınkinde 100den fazla olmuştu yakın arkadaşını getiren eşini dostunu getiren yetmemişti yapılanlar. Şimdiden tebrikler.

merhaba mevlutlu nısan nasıl olur 100 kişilik bir mekanda yapılacak pilav falan dağıtılacak ama nasıl olur detaylarını anlatırmısınız....
haremlik selamlık olur...hatunların başları mevlüt örtüsüyle kapalıdır...hoca önderliğinde kuran okunur ilahi söylenir...dualar edilir..artık ne ikram edilirse yenilir..sonra herkes evine paydoos..

haremlik selamlık olur...hatunların başları mevlüt örtüsüyle kapalıdır...hoca önderliğinde kuran okunur ilahi söylenir...dualar edilir..artık ne ikram edilirse yenilir..sonra herkes evine paydoos..

biz hocayı nasıl bulacagız camıdenmı ınanın bu konuda bılgım yok :(

biz hocayı nasıl bulacagız camıdenmı ınanın bu konuda bılgım yok :KK43:
neden sen ilgileniyorsun detaylarla?erkek tarafı baksın...çevren ve yaşlı kadınlardanda öğrenebilirsiniz..mevlüt okuyan erkek yada bayan hoca için...kuran kursu varsa çevrenizde oraya bir sorun...

Back