Mevlude gittim diye kıyamet kopmuş haberim yok ....

Evliliği iyi giden aynen biziz öbürleri çok çekmiş her ay boşanmaya kadar gidiyorlar ama esimle tek sorunumuz 3. Sahislar yani annesi babası pek problem etmezdi kv hergün doldura doldura adam.napsin
Sorun belli işte tek sebep bu
Bunun tek çözümüde onların gözünden pardon kem gözlerinden uzak olmak

Sorun belli işte tek sebep bu
Bunun tek çözümüde onların gözünden pardon kem gözlerinden uzak olmak
Fırsatını bulduğumuz an bu şehirden gidicez esim çok kararlı gözüküyor ben ise dunden razıyım . Zaten kv istemiyor bizi gideriz ama bu kadının su benle uğraşma huyu hiç bitmicek mi nasıl bitircem ? Bende mi yalandan kavga edim boşanma noktasına gelim anlamadım.ki

Umursamayın bence
Onlardan bırak arabayı mandal bile istemeyin
Nereye gidip geldiğinizide söylemeyin
Daha mesafeli olun
Karşılıklı tartışmayada girmeyin hiç

Bence kocanin kiymetini bil. Bu durumlarda yalan soyleyip tamam babacim tamam abicim diyen tiplerde var.

mevlüde gitmişsin ya, dini bir ortam, görende kötü bi yere gittin sanır,

bunun için bu kadar kavga çıkmaz, artık bunun arka planında neler neler biriktirip konuşuyorlarsa.... abisine de ne oluyor onu hiç anlamadım bu ne cürret böyle

Çok değişik hayatlar var ya. Ben bekarken evden ayrıldım yıllarca yalnız başka şehirde yaşadım, atama ile gitmedim kendi tercihimdi tamamen başka şehirde yasamak. Kaldı ki kv, kp karışacak bana ? Neden böyle hayatları yaşıyorsunuz?
Kadınları zihnen ve bedenen hapis altına almak isteyenlere fırsat vermeyin.

ben böyle durumlar yüzünden ne araba ne motor almak istiyorum zaten.Allahtan bizimkilerin sülalesi ile da aynı apartmanda değiliz şükür rabbime.

Salak iste her ay karısıyla kavga eder boşanmaya gelir gelir annesinin evinde haftalarca kalır zoruna giden şey bu . Biz kavga etmiyoruz sorunsuz geciniyoruz onlar kavga edince karismiyoruz bile derdi bu ... tek konu bu değil gerçekten evlendigim günden beri böyle

Buralari çok bilmem diye esim sağolsun herşeyi gösterir mevlüt gününde bile kendin git istersen ogrenirsin dedi. Cehalet döneminden kalmışlar. Ama bu saatten sonra geberiyoruz deseler kapılarını calmam

Kayınvalidenize birşey yapmanıza gerek yok bence, zaten eşiniz yapması gerekeni yapıyor.
Şanslısınız ki sizin yanınızda olan bir eşiniz var, bir de tam tersini düşünün?
Ya eşiniz de bütün bunlara körükle gitse?

Pişman olacağınız şeyler yapmayın derim sadece ve tavsiyem bu.
Siz normal hayatınıza devam edin, eşinizde sizin yanınızda olduğu için ve ağızlarına laf vermediği için, ekstra bir durup oluşturup daha da canınızı sıkmayın.
Hele ki haklı yerde haksız konuma kendinizi düşürmeyin.

Esim suan onlarla konuşmuyor onlar daha çok alevleniyor suan eminim bir kuyu daha kaziyorlardir şimdi o kuyuya onu dusursem yeter bana

Giris bolumunu gayet iyi anladim. Gelisme kisminda zorluk cektim. Sonucta iyidi :)

Ya gulumsesigime bakma. Okadar sacma sapan küçücük sey yuzunden ne duruma gelmissiniz ki... cok sacma sapan. Ya kocamla ben istedigim yere gidip gelirim. Kime ne?????
Sanki adam sevgilisiyle kacamak yapiyor.
Ey ALLAHIM... sen insanlara akil fikir ver.

Esine soyle, biz mutlu isek bosver kim enderse desin takma kafana de...
Adamada yazik. Sanada yazık ama helal olsun kocana. Neler duyuyoruz bukadarcik ve ailesinin bozgunculugu oldu halde kadini döven hayvan cok.

Şişti adam napsin 3 hafta önce bile arsa alıp 4 katli ev yapicaz birlikte kalicaz diyen babasına tamam.dedi şimdi babası aramazsa konuşacağı yok çok ilgili valla suan umarım.hep böyle devam eder.

Şişti adam napsin 3 hafta önce bile arsa alıp 4 katli ev yapicaz birlikte kalicaz diyen babasına tamam.dedi şimdi babası aramazsa konuşacağı yok çok ilgili valla suan umarım.hep böyle devam eder.
devam eder diye temennide bulunma. zaman geçince herşeyi unutur. sıcağı sıcağına ne yapacaksan yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…