- 27 Mart 2019
- 29.087
- 104.143
- Konu Sahibi North River
Hayırlı olsunGel gel hoşgeldin
Diyetiniz istikrarlı olsun
Gitsin kilolar gelsin keyifli kilolar
Tartınız az göstersin yüzlerimiz hep gülsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunGel gel hoşgeldin
Onun icin sabah emzirip tartiliyorsunEkşi 1 kilo çıkartırım artık tartidan napalim
Niye öyle oldu 3.bebe ucuda vardır .krem kullanıyormusunZaten varya emzirmek işkence sürekli yara meme uclarim bagris cigris ağlayarak emziriyorum
Aman aman ne güzel temenniler çok teşekkürlerHayırlı olsun
Kız destur bismillah şimdiden ödülü düşünüyorBenim içinde iyi oldu cuma telaşlı oluyorum beyim evde cuma namazı pazarım da Ogun cumartesi genıs genış tartılır geniş geniş ödülümü yerimbu hafta ne yesemki
Mevlanayı görüp geldm koca kocaEppek arasiymis heee
Aman tanrim didim
Deee gett
Valla hizli basladin ahiretlik
Amin canim aminde sen hamileligi garanti altina al kiz yeter 3 tane omur boyu bebek mi buyuteceksin
Aynen calisan icinde uygun
Ben bu sene biriktirmiyorum yoksa biriktikce elim gitmiyor
Hosgeldin kaptan insallah
Acilma kismi en zoru zaten
Ooo diyet menusu
Hoşgeldin , belki hemsoyuz neresi
Krem ise yaramiyorsa şu gümüş gogus kalkanlari cok ise yariyormus. Tam kavramiyor mu acabaZaten varya emzirmek işkence sürekli yara meme uclarim bagris cigris ağlayarak emziriyorum
Bu hafta sonu ödül yok bebem demedim mi benBenim içinde iyi oldu cuma telaşlı oluyorum beyim evde cuma namazı pazarım da Ogun cumartesi genıs genış tartılır geniş geniş ödülümü yerimbu hafta ne yesemki
Malum yeni basliyoruz bu hafta sonu dursun enerjimiz bozulmasin hemenBu hafta sonu ödül yok bebem demedim mi ben
hemso cikmadik ama olsunMevlanayı görüp geldm koca koca
Konyaliyim canım
Sen nerelisin ki bide senin eski nikin neydi yahemso cikmadik ama olsun
Daha Allah olmayana versin canım rahat battı 3u yaptım gerçi iyi ki dogurmusum diyorum ama huni takacak raddeye geldim ne çocuklara yetebiliyorum ne eve ne kendimeAmin canim aminde sen hamileligi garanti altina al kiz yeter 3 tane omur boyu bebek mi buyuteceksin
Bende biriktirmiyordum bu hafta hergun misafirim vardı en son cumartesi vardı sonrası ben eror verdim yorgunluktan şuan evi almış başını gidiyorBen bu sene biriktirmiyorum yoksa biriktikce elim gitmiyor
Sorma devamı çorap söküğü gibideAcilma kismi en zoru zaten
Amin canım ağzın bal yesinHayırlı olsun
ikisinde de hiç yaşamadım bunda sürekli yara başa sarıyor çok sinir bozucuNiye öyle oldu 3.bebe ucuda vardır .krem kullanıyormusun
Alayım bari onu ucun mu küçük geliyor acaba diyorum bı gogusum iyileşiyor diğeri başlıyor su göğüs ucu Küçük olanlar için aparat varmış ona bakicam birdeKrem ise yaramiyorsa şu gümüş gogus kalkanlari cok ise yariyormus. Tam kavramiyor mu acaba
Dur bakalim acaba sen kim cikacaksin nanekekikSen nerelisin ki bide senin eski nikin neydi ya
Hayaller suya düştü dileğin su iç bacim Fitt_anneMalum yeni basliyoruz bu hafta sonu dursun enerjimiz bozulmasin hemen
Yani ilk bebek degil canim ucun ne kadar kucuk olabilir ki resim at diyor musum Dil bagi vs yok dimi tam kavrayamiyorsaAlayım bari onu ucun mu küçük geliyor acaba diyorum bı gogusum iyileşiyor diğeri başlıyor su göğüs ucu Küçük olanlar için aparat varmış ona bakicam birde
Yok benim ilk nikim baştan beri ne naneyim ne kekikDur bakalim acaba sen kim cikacaksin nanekekik
O zaman ilk defa tanisiyoruzYok benim ilk nikim baştan beri ne naneyim ne kekik
PekiO zaman ilk defa tanisiyoruz
Doktor birşey demedi ama ben anlayabilirmiyim ki onuYani ilk bebek degil canim ucun ne kadar kucuk olabilir ki resim at diyor musum Dil bagi vs yok dimi tam kavrayamiyorsa