- 19 Mayıs 2020
- 46.464
- 207.925
Bu yaşlarda evli herifin ilgisini aşk, sunduklarını da değer olarak görüyor olabilirler, aileden görmedikleri için sevgiyi bu sanıyor olabilirler. 25 yaşında koca kadın gelse bu kadar tolere etmem mesela. Nesloş'un durumu iyiymiş mesela, bungalovda birkaç saat ile yeni kıyafetlere düşmedi zannediyorum. Ama karısı dururken beni seçiyor, vazgeçemiyor diye ego kasıyor olabilir bak.Niye kızamıyorsun katip, hepimiz o yaşları geçtik. Herkesin baba evinde evinde aşk kelebekleri uçuşmuyor, öyle diye kolay yoldan rahata ermek için metreliğe özenmedik.
Ben üniversite okurken bir dönem aynı odada kaldığım bir kız vardı. Sürekli evli esnaflarla birlikte oluyordu. Biri telefon aldı, biri baska birşey. Gayet keyif alıyordi yaptığından. Yaşı küçük, kişiliği oturmamış değil, kişiliği o yöne oturmuş. Kendi tercihlerini yaşıyor çoğu.
yıllarca bize sinemada Türkan Şoray kanunları var filmlerde öpüşmez sevişmez dediler.vayy ne kadınmış dedik.internet ortaya çıkınca bir araştırdım ki 25 sene evli bir adamla yaşamış.Paran varsa heleki bide mevki sahibiysen överler bile vay be adamsin derler kadına yenge derler el üstünde tutarlar
Ay nesloş ALLAH seni kahretmesin kız bizede bi özenti geliyor sağdan sağdan
Ay sabır allah. Ben sıfır demedim yapan cibiliyetsizler var ama normalleştirmemek gerek dedimSiz şimdi ülkemizin Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde kuma olayına sıfır mı diyorsunuz şimdi? Özellikle Suriye'den gelen, kocası veya babası savaşta ölen kadınları parasını ödeyip kuma olarak getirmiyorlar eve öyle mi? Evet o bölgelerde adet edinilmiş bu. Gencecik daha reşit olmamış kızları parasını sayıp almıyorlar da. Atasözü bile var "kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez" diye. Nereden çıkmış acaba bu laf durduk yere.
Bu bölgelerde parayı baştan veriyorlar, diğer bölgelerde de hizmeti karşılığında ödeme yapıyorlar. Yani metres tutuyorlar.
G.Doğu Anadolu'da %64, Doğu Anadolu'da %36 kumalık oranı. Aşağıdaki makaleyi okursanız belki bu kadar ısrarla yok da yok diye tutturmazsınız.
Adet değil işte yeter yaSiz şimdi ülkemizin Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde kuma olayına sıfır mı diyorsunuz şimdi? Özellikle Suriye'den gelen, kocası veya babası savaşta ölen kadınları parasını ödeyip kuma olarak getirmiyorlar eve öyle mi? Evet o bölgelerde adet edinilmiş bu. Gencecik daha reşit olmamış kızları parasını sayıp almıyorlar da. Atasözü bile var "kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez" diye. Nereden çıkmış acaba bu laf durduk yere.
Bu bölgelerde parayı baştan veriyorlar, diğer bölgelerde de hizmeti karşılığında ödeme yapıyorlar. Yani metres tutuyorlar.
G.Doğu Anadolu'da %64, Doğu Anadolu'da %36 kumalık oranı. Aşağıdaki makaleyi okursanız belki bu kadar ısrarla yok da yok diye tutturmazsınız.
Örfü adeti de bilmiyor millet yangın var diye bagıracam lşlglklkglkAdet değil işte yeter ya
Ask falan sanmıyor aslında öyle olsa kendisi de çıkar sağlamaya çalışmaz yaşadığı ilişkiden.Bu yaşlarda evli herifin ilgisini aşk, sunduklarını da değer olarak görüyor olabilirler, aileden görmedikleri için sevgiyi bu sanıyor olabilirler. 25 yaşında koca kadın gelse bu kadar tolere etmem mesela. Nesloş'un durumu iyiymiş mesela, bungalovda birkaç saat ile yeni kıyafetlere düşmedi zannediyorum. Ama karısı dururken beni seçiyor, vazgeçemiyor diye ego kasıyor olabilir bak.Konu sahibi de özenmiş belli fake değilse, gezdiren tozduran hediyelere boğan bir adam , evli ama olsun. Konu sahibini daha fena buldum düşününce ahah.
Hadi bağır itfaiyeyi arayalımÖrfü adeti de bilmiyor millet yangın var diye bagıracam lşlglklkglk
Onlarin ki baya baya dedeler ha bak bilmiyordumKız bebek yapamazlar sugar dadyler 70-80 yasında oluyor genelde gfjklkgf
O bi fantazi mi diyim?Hastalık mı diyim?Öyle bisymis.Onedio da okumustm.
MaalesefOnlarin ki baya baya dedeler ha bak bilmiyordum
Ay evet layd di benim bir nevi kırmızı çizgim kadın o hüzünlü bakışlarıyla yok oldu gittiValla Şeyma'ya özenen çok oldu. Tarzı, saçı, makyajı, her şeyi konuşuldu.
Dur daha da ileri gidelim. İngiltere prensinin Diana'yı yıllarca aldattığı kadın mesela. Kadın da evliymiş hatta o yıllarda. Ne oldu peki? Diana öldü, prens de o kadınla evlendi.
İyilik de adam kandrılmıyoki?Bayagı catır caTIR aldatıyor nasıl kandırılıypr.Orda adam ne paradan vazgeciyor ne metresten.Adam en büyük dolandırıcı orda.dun iyilik dediginiz diziye baktim orada bile oyle gosterilmis.adam kandiriliyo ikinci kadin hepsini kandiriyo bilmem ne.
İnsanlar kavrayamıyor belki ama gerçekten diziler inanılmaz yön verici. Şiddetin ayan beyan sergilendiği, üçlü ilişkilerin işlendiği diziler yüzünden toplumsal yozlaşma görülüyor. Sosyolog değilim ama gözlemlerim bu yönde.Bu tv dizelerinde genelde her dizi de var eşi ve sevgilisi olanlar böyle böyle normallestiriliyor heleki gençler arasın da
Bu bungolavda ne var bn bilmem oraları.Bu yaşlarda evli herifin ilgisini aşk, sunduklarını da değer olarak görüyor olabilirler, aileden görmedikleri için sevgiyi bu sanıyor olabilirler. 25 yaşında koca kadın gelse bu kadar tolere etmem mesela. Nesloş'un durumu iyiymiş mesela, bungalovda birkaç saat ile yeni kıyafetlere düşmedi zannediyorum. Ama karısı dururken beni seçiyor, vazgeçemiyor diye ego kasıyor olabilir bak.Konu sahibi de özenmiş belli fake değilse, gezdiren tozduran hediyelere boğan bir adam , evli ama olsun. Konu sahibini daha fena buldum düşününce ahah.
Adam karimi cocuklarimi birakmam diyor.diger kadin dizide tuzak kurup esinden sogituyor iste amac bu ben de izledim.İyilik de adam kandrılmıyoki?Bayagı catır caTIR aldatıyor nasıl kandırılıypr.Orda adam ne paradan vazgeciyor ne metresten.Adam en büyük dolandırıcı orda.
yıllarca bize sinemada Türkan Şoray kanunları var filmlerde öpüşmez sevişmez dediler.vayy ne kadınmış dedik.internet ortaya çıkınca bir araştırdım ki 25 sene evli bir adamla yaşamış.
Bu istatistik çok eskide kalmış olabilir bölgeye hakim biriyim yuzde 64 değil. Ama tabi yüzde 10dan fazladır. Bu da adet olduğunu göstermez. Artık güneydoğu kadınları da gözünü açmaya başladı sesleri çıkıyor.Siz şimdi ülkemizin Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde kuma olayına sıfır mı diyorsunuz şimdi? Özellikle Suriye'den gelen, kocası veya babası savaşta ölen kadınları parasını ödeyip kuma olarak getirmiyorlar eve öyle mi? Evet o bölgelerde adet edinilmiş bu. Gencecik daha reşit olmamış kızları parasını sayıp almıyorlar da. Atasözü bile var "kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez" diye. Nereden çıkmış acaba bu laf durduk yere.
O gençlik güzellik bitecek işte, modası geçecek, dışarda zibilyon tane ondan genci var güzeli var. Adamda da bol para var. Azcık aklı olsa mal mülk mucevher falan aldırmaya bakar, biraz güçlenince hamile kalıp kalıcı olmaya çalışır ; tatilmiş, kıyafetmis hediyeymiş bunlarla avunmaz, sevgiyi değeri bunlarla ölçmez. Toy kızım işte bunlar. Bunlara üzülüyorum işte, konti garanti akılsız başlarına iş alacaklar .Ask falan sanmıyor aslında öyle olsa kendisi de çıkar sağlamaya çalışmaz yaşadığı ilişkiden.
Kendisinin gençliğinin, güzelliğinin etkili en olduğunu gayet biliyor.
Öyle saf sevgiye falan kanma durumları yok çoğunun bence.