- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
o sarı tutku bizim bahsettiğimiz değil.bizimki 40 yaşında falan olmalı şu an belki daha fazla.diğeri ise 24 yaşında hayatını harcamış yanlış yollara düşmüş bir kadın.Bahsettikleri "sarı tutku kim" diye google dan baktım.
Aslında ana haber bültenlerinden tanıdığımız bir isimmiş.
2010 da erkek arkadaşıyla yaşadığı tartışma sonrası cama çıkan ve sonra kendini boşluğa bırakan kadınmış. İtfaiyeyi hava yastığını geç açmakla suçlamıştı.
O dönemde olay görüntüleri ana haberde defalarca gösterilmişti.
Son olayda ne oldu , bilmiyorum.
Haber linki
Hayat bitiren tutku | Son dakika haberleri
Hayatı lüks otelin 5'inci katında son bulan Ayşegül, lüks tutkusu yüzünden fuhuş bile yapmış...www.google.com
Yaşanması bunun adet olduğunu kanıtlamaz. Yaşanan şey güneydoğu da da kınanıyor ayıplanıyor. Adet dediğin şey herkes tarafından kabul edilir onaylanırÄ°Åte Türkiye'de kumanın en çok olduÄu köy!
Haber 7 - Evlilikle ilgili yapılan araÅtırmalardan ilginç istatistikler ortaya çıktı. Buna göre Türkiye'de 372 bin kadının kuması var. Åanlıurfa ise en çok kuma getirilen illerin baÅında yer alıyor.m.haber7.com
Katalogdan kuma seçiliyor
Sadece kuma olarak giden Suriyeli sığınmacılar değil, üzerine kuma getirilen de sıkışmışlık içinde.www.cumhuriyet.com.tr
Normalleştirdiğimi kim söylediAdet var ki, yaşanılıyor. Ben veri paylaşıyorum. Desteklemiyorum. Hayatımda Yapı olarak hiç bir zaman hap diye yutmam. Araştırırım. Kuma ile metresin farkı hakkında yorumlar geldi. Bende bu dedim.
doğu güneydoğuda daha çok kuma olan kadın var onlar evli olarak değerlendiriliyor çoğu yerde batı tarafındaysa metres olayı yaygın .metrese kimse 2. eş gözüyle bakmıyor ama.aradaki fark bu.aldatan erkek her yerde varBakın ben istatikleri reddetmiyorum. Evet var bunu yapan mahluklar ama orda adet budur diye normalleştirip bunu savunmak genellemk yanlış. Ki sadece güneydoğu doğu değil her yerde var.
Okuluna adapte ol mümkünse midesi geniş insanları da arkadaş olarak yanında tutma kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan dah yaşın küçük19 yaşındayım
Tamam her yerde var aama diğer arkadaş direk güneydoğu doğu da adet bu diyo. Ama değil . Adet dediğin kabul görür . Burda da normal değil böyle şeyler. Yapanlar da ayıplanırdoğu güneydoğuda daha çok kuma olan kadın var onlar evli olarak değerlendiriliyor çoğu yerde batı tarafındaysa metres olayı yaygın .metrese kimse 2. eş gözüyle bakmıyor ama.aradaki fark bu.aldatan erkek her yerde var
o sarı tutku bizim bahsettiğimiz değil.bizimki 40 yaşında falan olmalı şu an belki daha fazla.diğeri ise 24 yaşında hayatını harcamış yanlış yollara düşmüş bir kadın.
Bunun normalleştirmeyle alakası yokBakın ben istatikleri reddetmiyorum. Evet var bunu yapan mahluklar ama orda adet budur diye normalleştirip bunu savunmak genellemk yanlış. Ki sadece güneydoğu doğu değil her yerde var.
eski yıllarda her kesimde vardı ama artık daha çok kırsal kesimde eğitimsiz kesimde kaldı kumalık.yeni nesil kabul etmez asla.doğulu arkadaşlarım var kumaları falan yok.aynı benim gibi yaşıyorlarTamam her yerde var aama diğer arkadaş direk güneydoğu doğu da adet bu diyo. Ama değil . Adet dediğin kabul görür . Burda da normal değil böyle şeyler. Yapanlar da ayıplanır
Hele şükür biri beni anladı . Yok yani yok kalmadı . Olanlar da eski nesil insanlar. Eski adamlar. Çook kırsalda kalanlar. Direk neden genellemeeski yıllarda her kesimde vardı ama artık daha çok kırsal kesimde eğitimsiz kesimde kaldı kumalık.yeni nesil kabul etmez asla.doğulu arkadaşlarım var kumaları falan yok.aynı benim gibi yaşıyorlar
Türkçe’ye yeni bir terim kattınız. Patentini alın.Adet dediğin şey herkes tarafından kabul edilir onaylanır
Cama çıktığını gören var o zaman. Günahlarını aldık milletin deAllah taksiratını affetsin ne diyelim...
Ek:haberi okudum da yazık olmuş. Üzüldüm şimdi.
yanlış işte otelden atlayan kadın başka pavyonlarda çalışan sarı tutku başka.ikisi de iyi yolda değil.biri bu hayata alışmış yıllarca çalışmış.diğeri kaldıramamış 24 yaşında intihar etmişŞu anda youtube da videoları dönen 40 lı yaşlardaki kadın mı ?
Uğruna tarla satılan kadın olarak , ölen kişinin adı verilmiş haberlerde.
Yerleşik bişey değil işte yok. Bundan 50 yıl öncesini drsen anlarım .Türkçe’ye yeni bir terim kattınız. Patentini alın.
Örf ve adet insanlar arasında tekrar tekrar yapılarak yerleşmiş olan davranışlar, kurallar. Örf, lügatte (sözlükte) “tanıma, bilme, tanınan, bilinen” manalarına gelir. Adet ise, itiyat, yani alışkanlık demektir. Örf, işle ve sözle; adet yalnız işle ilgilidir. adete teamül de denir.
yanlış işte otelden atlayan kadın başka pavyonlarda çalışan sarı tutku başka.ikisi de iyi yolda değil.biri bu hayata alışmış yıllarca çalışmış.diğeri kaldıramamış 24 yaşında intihar etmiş
Ayrıca adet ne demek örf ne demek gayet iyi biliyorum . Zahmet etmişsinTürkçe’ye yeni bir terim kattınız. Patentini alın.
Örf ve adet insanlar arasında tekrar tekrar yapılarak yerleşmiş olan davranışlar, kurallar. Örf, lügatte (sözlükte) “tanıma, bilme, tanınan, bilinen” manalarına gelir. Adet ise, itiyat, yani alışkanlık demektir. Örf, işle ve sözle; adet yalnız işle ilgilidir. adete teamül de denir.
herşey değişti ülkede.eskiden dayak yiyen kadın aldatılan kadın kolay kolay boşanmazdı.boşananlar iyi karşılanmazdı toplumda.ama artık herkes alıştı boşanma olayına tutucu aileler bile.şiddet aldatma normal görülmüyor çoğunlukla.zamanla kumalık da daha da azalacak.kadınların evli adamlarla takılma olayı arttı mesela son yıllarda da.eşini aldatan kadın utancından sokağa çıkamazdı ama tv ye bak hergün evliyken başka adama kaçan kadın konusu var.her şey değişiyor bu ülkedeYerleşik bişey değil işte yok. Bundan 50 yıl öncesini drsen anlarım .
Ülkede ama ? Canım güneydoğum değil? Yapan çok. Ama eskisi kadar değilherşey değişti ülkede.eskiden dayak yiyen kadın aldatılan kadın kolay kolay boşanmazdı.boşananlar iyi karşılanmazdı toplumda.ama artık herkes alıştı boşanma olayına tutucu aileler bile.şiddet aldatma normal görülmüyor çoğunlukla.zamanla kumalık da daha da azalacak.kadınların evli adamlarla takılma olayı arttı mesela son yıllarda da.eşini aldatan kadın utancından sokağa çıkamazdı ama tv ye bak hergün evliyken başka adama kaçan kadın konusu var.her şey değişiyor bu ülkede