- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.850
Bizi aydinlat otri ,ben anlamadım çoklu üye nedir ?Konu sahibi de değişmiş. Muhtemelen patolojik çoklu üyelik vakası. Dur bakalım kimmiş emel54
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizi aydinlat otri ,ben anlamadım çoklu üye nedir ?Konu sahibi de değişmiş. Muhtemelen patolojik çoklu üyelik vakası. Dur bakalım kimmiş emel54
Konu sahibi hayallerine kavuşmuş metres olmuş tebrik ediyoruz biz de. Ondan hortladı konu.Bu konu hala devam edıyormu
Thread 'Dilan Polat popolift uygulaması '
Oo daha popolar memeler yaptırılacak, hayatta bırakmaz adamı ahahahThread 'Dilan Polat popolift uygulaması '
Dilan Polat popolift uygulaması
Bi de bu konuları var arada kalmış
Ne o bırakır ne adam para verdim derOo daha popolar memeler yaptırılacak, hayatta bırakmaz adamı ahahah
Göğsü ile kafayı bozan bir üye vardı evli adamlarla geziyordu ona benzettimThread 'Dilan Polat popolift uygulaması '
Dilan Polat popolift uygulaması
Bi de bu konuları var arada kalmış
Jawlensky hatırlıyorsun o üyeyi dimi?Göğsü ile kafayı bozan bir üye vardı evli adamlarla geziyordu ona benzettim
Hatırlamaz olur muyum hiç. Bir kere de yanılsak yaJawlensky hatırlıyorsun o üyeyi dimi?
Aaa nasil uzulmustm sabahki konusuna resmen kariyer planini yapmis megersoru başlığını asla yanlış anlamanızı istemiyorum böyle bir şeyi idda ettiğim yok . ama çevremdeki bir kaç ilişki , duyduklarım , kendi gözlerimle şahit olduğum bazı anlar kafamı inanılmaz derecede kurcalıyor ve evliliğe bakış açımı inanılmaz etkiliyor
en yakın arkadaşımın ablasının ilişkisinden örnek veriyim mesela
adam kirasını ödüyor neredeyse her haftasonu sapancalarda bungalovlara götürüyor çiçekler kıyafetler ... yani bunları olması için illa metres olmak gerekmiyor tabiki ama malesefki kendi eşine yapmadıgı şeyleri yapıyor neslihan ablama
ablamda başından beri evli ve 2 kızı olduğunu bilmesine ve asla maddi açıdan hiçbir zaman çok şükürki sıkıntısı olmamasına rağmen ilişkisine devam ediyor neslihan ablam 20 adam 33 yaşında
ve adam neslihan ablamdan asla kopamıyor malesefki
yani böyle durumları bildikçede evliliğe karşı bakış açım perişan oluyor
neslihan ablayla yaşıtmış bir de bak.sanırım bir kamuoyu yoklaması yaptı :kod adı neslihan ama gerçek adı emel olarakDemek ki Neslihan ablandan aldın taktikleri Emel hanım