öz ablam değil arkadaşımın ablasıHay ablana da sana da...
bu konuyu neden açtınız ki anlamadım.sizde mi bir Neslihan abla olmak istiyorsunuz?soru başlığını asla yanlış anlamanızı istemiyorum böyle bir şeyi idda ettiğim yok . ama çevremdeki bir kaç ilişki , duyduklarım , kendi gözlerimle şahit olduğum bazı anlar kafamı inanılmaz derecede kurcalıyor ve evliliğe bakış açımı inanılmaz etkiliyor
en yakın arkadaşımın ablasının ilişkisinden örnek veriyim mesela
adam kirasını ödüyor neredeyse her haftasonu sapancalarda bungalovlara götürüyor çiçekler kıyafetler ... yani bunları olması için illa metres olmak gerekmiyor tabiki amamalesefki kendi eşine yapmadıgı şeyleri yapıyor neslihan ablama
ablamda başından beri evli ve 2 kızı olduğunu bilmesine ve asla maddi açıdan hiçbir zaman çok şükürki sıkıntısı olmamasına rağmen ilişkisine devam ediyor neslihan ablam 20 adam 33 yaşında
ve adam neslihan ablamdan asla kopamıyor malesefki
yani böyle durumları bildikçede evliliğe karşı bakış açım perişan oluyor
asla böyle bir şeyi savunduğum yok bunu okuyan lütfen benide linçlemesinEveeet Neslihan ablana müthiş laflar edecekler az sonra.Çekirdeğimi aldım geldim.
en sevdiğimm konu açılmışş sus susssEveeet Neslihan ablana müthiş laflar edecekler az sonra.Çekirdeğimi aldım geldim.
Anladık. Farketmez. Komple yere batın.öz ablam değil arkadaşımın ablası
hayır neden böyle olabileceğini merak ediyorum dikkatli okursanız anlarsınızbu konuyu neden açtınız ki anlamadım.sizde mi bir Neslihan abla olmak istiyorsunuz?
sizin yaşınız kaç peki?neslihan abla 20 miş yaasla böyle bir şeyi savunduğum yok bunu okuyan lütfen benide linçlemesinsadece doğruları bilmek istiyorum
Bilsen ne olacak çiçeğim? Bu bilgi hayatına ne katacak?asla böyle bir şeyi savunduğum yok bunu okuyan lütfen benide linçlemesinsadece doğruları bilmek istiyorum
Metres mi seviyorsun kız sen?en sevdiğimm konu açılmışş sus susss
Peki metres ile kuma arasında ne fark varMetres mi seviyorsun kız sen?
19sizin yaşınız kaç peki?neslihan abla 20 miş ya
Yani birinin imam nikahı bile yok diyorlar. Ötekinin varmış.Peki metres ile kuma arasında ne fark var
Ama bak sapancalarda bungalovlar diyorMetres tutan erkekler rağbet görmez onu biliyorum.