Metres oldum! Sizce ne yapmalıyım?

Ben eşine anlatman tarafindayim. Sonunda inanmazsa ya da ayrilmazsa onun problemi. Kadinin yerinde senin olduğunu düşünsene. Salak yerine koymus resmen

Eğer olay sıcakken bir şeyler yapmış olsaydın, derdim ki o anın acısıyla yapmış...

Şimdi 7 ay geçmiş üzerinden zaten geçmiş gitmiş hiç kurcalama karısına acımak üzülmek sana düşmez boşver kimbilir senin gibi kaç tanesi oldu adamın hayatında, elbet ortaya çıkar herşey...

sen bıraktın haklı olarak senin yerine başkasıyla umursamadan karısını aldatıyor. kadının içine bir hisler doğuyordur fakat adam profesyonelse kanıtlayamıyordur. yoksa zamanında karısı sana ulaşırdı.sana düşen onun pisliğinde boğulmasını seyrretmek.sende ortaya çıkan yakında karısında da ortaya çıkar belki de çıkmıştır kadın buna inat hala bırakmıyordur.hiç karışma

biraz sosyal olun arkadaşım, internetten tanıştığınız insanlar böyle çıkıyorlar işte..
ayrıca cinsel bir şey yaşamadıysan metres filan olmuş olmuyorsun, sil at kafandan bundan sonra daha düzgün çevrelerden ilişkiler edin..

Sonunda adamın evli olduğunu öğrendiğinde bıçak gibi kesip atabilen ama seviyorum unutamıyorum diye burda ağlamayan bi kadın gördük ya çok şükür

Sen kendine yakışanı yapmışsın.Unut önüne bak artık.Hiç uğraşma karısıyla falan.Hele öyle akıl verildiği gibi tuzak muzak işlerine hiç girme başını yakarsın.Doğru düzgün akıl versin veren allasen.

Kadına acıyacagına kendıne acı bence. Sımdı de kadını korumak sana mı kaldı ? Intıkam almak ıstıyorsun kadını kurtarmak ıstıyorum dıye de kılıf uydurmuşsun. Hayatına devam et zaten 7 ay gecmış

Metres buna mı denir allahaşkına. 1 defa görüşmüşsünüz. Ondan önce söylememiş ki neyin ne olduğunu. Anlar anlamaz da çekip gitmişsiniz.

Bence karısına söylemeliydiniz ama o zaman. Şimdi artık iş işten geçti. Allah a havale edin artık.

Ben bilmek isterdim .keşke sıcağı sıcağına kadini uyandirsaydin .. eşim beni aldatsa ve bunu sonradan öğrensem, kendimi aptal gibi hissederim ,büyük travma yaşarım ..en başından bilmek ve kullanılmak istemem . Aldatan bütün erkeklerin ç.kü kopsun ..

Eşinin bilmedigini nerden biliyorsun. Bir kadın anlar, yakalar. Hic olmadi hisseder. Cok zor bir durum senin için ama bir suçun yok vicdan azabi cekme. Ogrenir ogrenmez bitirmişsin. O adam da belasını Allahtan bulsun

Allaha havale edip yoluna bak senle bu islere girisen baskasiylada aldatma tesebbusunde bulunur rahat durmaz nasilsa cekirge bir ziplar iki ziplar baska bir ziplamada karisi yakalar

karısını bulun bir şekilde çıkın karsısıına tüm detaylarıyla bu iğrenç adamın size ve o kadına yaptığını anlatın. fotoğrafı da gösterin. duygularınızı dökün. siz konuşmazsanız bu tür midesiz adamlar daha çok kişinin canını yakar.

Ah sosyal medya ahh,, ne ağızlar yandı bu sosyal medyadan

Öğrendikten sonra ilişkiye devam etmediğin için helal olsun öncelikle
Benim eşim beni aldatsa ben öğrenmek isterim bunu. Ama adam profesyonel oyuncu. Yalan söyleme inkar etme durumu oldukça yüksek..

Hicbirsey yapma karisini falan karistirma belki sana inanmaz karisi.

Sen ayrilmissin dogrusunu yapmissin yoluna bak

Ben 7 ay sonra ortalığı bulandırmaman taraftarıyım. Eğer ilk yaşadığın öfkeyle yapsaydın olabilirdi normaldi ama şimdi çok gereksiz. Kadınlar hisseder zaten. Er geç..
Bazıları sesini çıkarmaz, bazıları sus payı hediyesini alır evli rolüne devam eder, bazıları affetmez boşanır. O yüzden sen karışma boşver..

Sevgilisi sakladığı için ilişkisini bitiren arkadaşını da tebrik ederim. Arkadaş arkadaşın p.vengidir derler ya toplumumuzda aynen öyle olmuşlar onlar. Demek ki o arkadaşın da evlense sen de öğrenmemiş olsaydın beraber çapkınlık turları atacaklardı.
Kadına değer vermeyen bencil pislikler bunlar..

Neden metres olduğunu düşünüyorsun. Evli olduğunu öğrenince ilişkini bitirmişsin. Karısına yazma bence Allah'a havale et kendi yoluna bak.

Bu ara her konuda kendimi buluyorum .
Benim eşim evli olduğunu bildiği bir kadınla flört leşti ben kadına eşim ile aranıza ki mesafeyi koruyun dedim .
O beni engelleyip kocam ile konuştu o kadın da evliydi .
Bende kocasına söyledim .
Ama pişman oldum o kadın bnm çocuklarıma acımadı ama ben onun çocukları için üzülüyorum.
Boşverin eşine söylemeyin adam sizi kullanmış .
Allah var bırakın öteki tarafa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…