Karısını karıştırmayın,amacınız kadını kurtarmak değil,adama işkence etmek.
Siz en iyisini yapmissiniz. Birakin onlarin midesi bulansin. Bence aldattigi sadece sen degilsindir. Soyadina kadar saklayan adam mutlakaki baskalariylada aldatmistir esini.Yaklaşık 1.5 sene evvel birisiyle tanıştım mesajlaşmaya başladık. İlk başlarda benim pek gönlüm yoktu başka bir şehirde yaşıyordu zaten yüz yüze de hiç görüşmemiştik üstelik benden 7 yaş büyüktü ama zamanla ısrarı ve ilgisiyle aklımı çeldi. Çok da iyi anlaşıyorduk. Benim kaçmam onun kovalamalarıyla aylar geçti en sonunda ilişki denebilecek bir şeye başladık. Geçen zamanda ona aşık olduğumu anladım artık yüz yüze görüşmenin vakti geldi dedim ve İstanbul'dan Ankara'ya gittim. İşinden dolayı ne zaman gelmeyi planlasa sürekli bir aksilik çıkıyordu kendi işi olduğu için hafta sonu tatil günü falan da olmuyordu ben de onun gelmesini beklediğim için bu kadar geç oldu görüşmemiz.
Gittiğimde sabahtan akşama kadar rüya gibi bir gün geçirdik her şey hayal ettiğimden bile güzeldi. Dönmeme birkaç saat kala bana soyadını farklı söylediğini öğrendim ve facebooka adını soyadını yazdığımda karşıma profili çıktı. Sonuç olarak evli olduğunu öğrendim. Kavga kıyamet arkadaşlarına rezil olmuş bir şekilde bilmediğim bir şehirde tek başıma yolu buldum İstanbul'a döndüm. Boşanma aşamasındayız gibi bariz yalanlar söyledi. Bu arada arkadaşlarının yüzündeki şoktan anladığım kadarıyla bildiğimi düşünüyorlardı. Kendisinin üniversite yıllarından çok yakın arkadaşı benim en yakın arkadaşımla beraberdi. Yolda bunları da aradım. Arkadaşı da aynı şekil boşanmaya çalıştığını eşinin uzattığını falan söyledi. O gece arkadaşım da bizden sakladığı için ilişkisini bitirdi.
Sonrasında içim rahat etmeyince sahte hesaplar açıp adamın sosyal medya hesaplarını takip ettiğimde ortada boşanma davası falan olmadığına iyice emin oldum. O dönemde yaşadığım şok ve utançtan tek düşündüğüm sadece adamdan kurtulmak bir daha karşıma çıkmamasıydı fakat üzerinden 7 ay geçti ve ben hala yaşadığım travmayı atlatamadım geceleri kabuslarla uyanıyorum durup dururken ağlamaya başlıyorum karısının yüzü gözümün önünden gitmiyor o zaman karısıyla konuşmadığıma çok pişmanım. Şimdi konuşmaya kalksam elimde sadece bana sarıldığı bir tane fotoğraf var. Durumu anlatabildiğim birkaç kişi sakın konuşma sen kötü olursun diyor. Ama bir kere yapan adam her zaman yapar ben karısına çok üzülüyorum bir sene boyunca saatlerce benimle konuşup akşam karısıyla aynı yatağa girdiğini düşündükçe midem bulanıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Beni rahatsız eden kısım da burası ben bana yapılanı kendi salaklığım olarak alıp hazmettim zaten ama kendimi karısının yerine koymadan duramıyorum hala sindiremediğim kısım da bu zaten.Siz en iyisini yapmissiniz. Birakin onlarin midesi bulansin. Bence aldattigi sadece sen degilsindir. Soyadina kadar saklayan adam mutlakaki baskalariylada aldatmistir esini.
Herkes senin gibi empati kurabilse dunya ne guzel olurdu degil mi..Beni rahatsız eden kısım da burası ben bana yapılanı kendi salaklığım olarak alıp hazmettim zaten ama kendimi karısının yerine koymadan duramıyorum hala sindiremediğim kısım da bu zaten.
Karısına söylesen yine sen suçlu olursun, kendini aklar paklar yuva yıkan kadın pozisyonun olur.. Ayrıca çok uzun zaman geçmiş olayın üstünden sanki kendinize itiraf edemeseniz bile biraz intikam hırsıyla karısına söylemek istiyorsunuz gibi geldi bana, eger söylemek isteseydiniz en başta söylerdiniz zaten..Beni rahatsız eden kısım da burası ben bana yapılanı kendi salaklığım olarak alıp hazmettim zaten ama kendimi karısının yerine koymadan duramıyorum hala sindiremediğim kısım da bu zaten.
Ögrendiğinde çıkaramayanları geçtim de bide evli oldugunu bile bile başlayanlar var bunlara daha çok hayret ediyorum, adam evli karısını boşamayacaksa sen kimsin, necisin, amacın ne? Bu metreslerin mantıgını çözemedim ama sorsan hepsi aşk diyor hepside paralı erkeklere aşık ne tesadüfse :)Metres falan değilsin saçmalama bile isteğe devam etsen tamam da , öğrenmişsin ve bitirmişsin. Karısına da ulaşmaya çalışma emin ol karısı da farkındadır bir şeylerin .
Keşke herkes senin gibi olsa öğrendiğinde çıkarsa hayatından.
İlk birkaç hafta hem çok utandığım hem de ortalık karışır ailemin kulağına gider korkusundan sustum. Sonra da herkes bana bu tarz şeyler söyleyince Allah'a havale edip önüme bakayım dedim ama olmuyor işte...Karısına söylesen yine sen suçlu olursun, kendini aklar paklar yuva yıkan kadın pozisyonun olur.. Ayrıca çok uzun zaman geçmiş olayın üstünden sanki kendinize itiraf edemeseniz bile biraz intikam hırsıyla karısına söylemek istiyorsunuz gibi geldi bana, eger söylemek isteseydiniz en başta söylerdiniz zaten..
Ortalık çok karışır sende en az o kadar suçlu olursun, karısı için değil intikam için yapmak istediğine daha çok emin oldum, istiyorsan yap ama sonuçlarına katlanırsın.İlk birkaç hafta hem çok utandığım hem de ortalık karışır ailemin kulağına gider korkusundan sustum. Sonra da herkes bana bu tarz şeyler söyleyince Allah'a havale edip önüme bakayım dedim ama olmuyor işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?