Metres oldum! Sizce ne yapmalıyım?

Bence de meseleyi kapatın. Terapi alın. Çünkü bazı kadınlar aldatıldıklarını bildikleri halde üç maymunu oynayıp düzenlerini bozmak istemiyorlar. Ya karısı da böyle bir kadınsa. Birde adamın tıyneti belli. Yeniden avlanmaya çıkar. Belki bu sefer karısınada yakalanır.

Kavram karmaşası mi yaşıyorsun? Adam sana ev mi açtı da metres oldum diyosun? Ayrıca sadece bi gün geçirmissin, öncesinde yüz yüze görüşme bile yok yani yollardır kandirilmis gibi travma yaşamaya gerek yok.

Benim acınacak bir durumum yok çok şükür. Bu saldırganlıkla siz kendinizi sorgulayın bence.

Sizin konunuzu okumuştum gerçekten de çok üzülmüştüm kadınlarda bu vicdansızlık hele bu cesaret nerden geliyor anlayamıyorum... Kocasıyla konuşma cesareti de olayın sıcaklığıyla gelmiştir muhtemelen. Ben cesaret edemedim muhtemelen hiç edemem de benim gözümde bu işler kolay sevgilinden ayrılırsın önüne bakarsın ama evlilik çok başka birşey yaşamadan da anlayamam...

Benim acınacak bir durumum yok çok şükür. Bu saldırganlıkla siz kendinizi sorgulayın bence.

ama acıyorsun metres oldum diye drama bağlamak neden?
öğrenmişsin ve ayrılmışsın üstünden 7 ay geçmiş düşünme bu olayı artık.

Boşanma aşaması dahi olsa boşanmayan bi erkek evlidir empati yapıp size yapılamayanı yapmamanız gerekir tabi bu benim düşüncem uzaklaştığımıza şükredip hayatınıza devam edin derim

Normal şartlarda kadın bilsin derdim ama sizinle saatlerce konuşup, arkadaş ortamına alan bir adamın eşinin bi şekilde şüphelenmesi gerekmez mi zaten? Eğer buna rağmen anlamamalıktan geliyorsa o kadına sizin yapabileceğiniz bişey yok. Arkadaşınızın sevgilisi bekar mıydı ? Onun adına şahitlik yapabilecek kadar iğrençleşmiş. Bu erkekler nasıl varlıklar anlamıyorum gerçekten. Ancak siz ve arkadaşınız doğru olanı yapmışsınız. Bırakın ne halleri varsa görsünler. Karısının şimdiye kadar haberi olmadıysa bile olur yakında siz endişelenmeyin.

Metres oldugun yok bilerek konusmadin ya ogrendigin gibi birakmissin senin bi sucun yok bosver salla gitsin bundan sonraki hayatina bak

Unutmaya calıs uzatma bence

O an öldürmek geliyor içinden .
Değil ki eşine anlatmak .
Allah kimseye yaşatmasın çok zor.

Bana kıskançlık yapıp hatta kıskançlıktan ne yapacağınızı şaşırmışsınız gibi geldi. Bir kere ne paylaştınız allah aşkına, birkaç saat. Sanal alemde sabahlara kadar yazışmış olabilirsiniz adamın ayağına bile kendiniz gitmişsiniz niye bu kadar hevesli davrandınız hiç şüphelenmediniz anlamadım.
Boşverin ya kendi pisliğinde boğulsun siz de netten aşka tövbe edin olsun bitsin.

Hatta tuzak kuracağı kafeyi haber versin siz de çekirdeğinizi alır izlemeye gidersiniz. Kendi hayatınızda da böyle yüksek sahneler yaratıyor musunuz yoksa bu talkımları sadece başkasına mı veriyorsunuz
bende ortaya karışık herşey

Allah aşkına hayat zaten yeterince zor bir de böyle bir şeyi aylarca düşünüp neden hayatı kendinize zehir ediyorsunuz anlamak mümkün değil.
Vicdan falan yapacak bi durumunuz yok bile isteye kimseye bi zarar da vermemissiniz ee o zaman daha ne ?

Ben senin yerinde olsam kendimi olaydan tamamen soyutlardım. Adam hiiiç hayatına girmemiş gibi davran kendini de buna inandır. Soran olursa yoo ben öyle birini tanımıyorum dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…