Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma sorma bir de her zaman buldukları erkekler eşleriyle mutlu olmuyor ve en yakın sürede boşanacak oluyorlar. Kendilerini böyle avutuyorlar.Ögrendiğinde çıkaramayanları geçtim de bide evli oldugunu bile bile başlayanlar var bunlara daha çok hayret ediyorum, adam evli karısını boşamayacaksa sen kimsin, necisin, amacın ne? Bu metreslerin mantıgını çözemedim ama sorsan hepsi aşk diyor hepside paralı erkeklere aşık ne tesadüfse :)
Öyle mi gözüküyor gerçekten? Belki de bilinçaltımda bu vardır bilemiyorum zaten hala kafamda oturtamadığım çok şey var.Ortalık çok karışır sende en az o kadar suçlu olursun, karısı için değil intikam için yapmak istediğine daha çok emin oldum, istiyorsan yap ama sonuçlarına katlanırsın.
Açılışı benle yapsa ne farkedecek? Evli barklıyken gönlünü kaptırmış peki karısının suçu ne?Söyleyip siz kötü olmayın, bence o kişinin her zaman yaptığı bir şey de değil bu zaten, size özel bi durum olmuş, gönlünü kaptırmış. Bilemedim, ben olsam karışmazdım. Kötü konuma düşen siz olursunuz
Bence kesinlikle öyle uzun zaman sonra hala bu duyguları taşıyorsan intikam var, haketmedi mi haketti aslında oda ayrı bir konu...Ama ben olsam tenezzül etmem yoluma bakarım, öyle bir insanı o kadar uzun süre kafamda taşımam unutmayınki intikam da bir duygu ve siz hala his dolusunuz tek sebebi bu, belkide kötüde olsa iletişime geçmek istiyorsunuz bilinç altında, yapmayın, çamura bulaşmayın...Öyle mi gözüküyor gerçekten? Belki de bilinçaltımda bu vardır bilemiyorum zaten hala kafamda oturtamadığım çok şey var.
Söylediğiniz takdirde direkt boşanacaklar muhtemelen, yuva yıkan konumunda olmayın diye söylüyorum. Ve sürekli savunduğum bi şey var: Herkes hata yapar. Belki o da hatasını fark etmiştir ve eşiyle mutlu olurlar. BilemezsinAçılışı benle yapsa ne farkedecek? Evli barklıyken gönlünü kaptırmış peki karısının suçu ne?
Gönlünü kaptırdıgını zannetmiyorum, uzun yıllar evliyim çok evlenen boşanan arkadaşım, dostum oldu, erkekler hakkında tek gerçek kimse gönlünü kaptırdıgı kadından ayrılamadıgı, çoluk çocuk bile gözleri görmediğidir,, başkasına aşık olan erkek hasta karısını, çoluk çocugunu bile terkediyor..erkeklerinki genelde heyecan, fantazi olayı ve kandırdıklarıyla cinsellik için.. Kadınlar farklı bizler aşk, sevgi, şevkatten besleniyoruzAçılışı benle yapsa ne farkedecek? Evli barklıyken gönlünü kaptırmış peki karısının suçu ne?
Haklısınız ama adamın karısını düşünseydi olay yaşandıgı zaman zaten söylerdi, uzun zaman geçtiği halde unutamaması intikam duygusuyla hareket ediyor, ortalık çok karışır kendiside şu durumda çok zarar görür.. Keşke ilk başta yapsaydı madem yapacaktı..Karısını karıştırma diye yazan kişiler ???? Belki de sizin kocanız bu kişi hiç düşündünüz mü ???
metres olmak için adamın evli olduğunu bile isteye devam etmek gerekirYaklaşık 1.5 sene evvel birisiyle tanıştım mesajlaşmaya başladık. İlk başlarda benim pek gönlüm yoktu başka bir şehirde yaşıyordu zaten yüz yüze de hiç görüşmemiştik üstelik benden 7 yaş büyüktü ama zamanla ısrarı ve ilgisiyle aklımı çeldi. Çok da iyi anlaşıyorduk. Benim kaçmam onun kovalamalarıyla aylar geçti en sonunda ilişki denebilecek bir şeye başladık. Geçen zamanda ona aşık olduğumu anladım artık yüz yüze görüşmenin vakti geldi dedim ve İstanbul'dan Ankara'ya gittim. İşinden dolayı ne zaman gelmeyi planlasa sürekli bir aksilik çıkıyordu kendi işi olduğu için hafta sonu tatil günü falan da olmuyordu ben de onun gelmesini beklediğim için bu kadar geç oldu görüşmemiz.
Gittiğimde sabahtan akşama kadar rüya gibi bir gün geçirdik her şey hayal ettiğimden bile güzeldi. Dönmeme birkaç saat kala bana soyadını farklı söylediğini öğrendim ve facebooka adını soyadını yazdığımda karşıma profili çıktı. Sonuç olarak evli olduğunu öğrendim. Kavga kıyamet arkadaşlarına rezil olmuş bir şekilde bilmediğim bir şehirde tek başıma yolu buldum İstanbul'a döndüm. Boşanma aşamasındayız gibi bariz yalanlar söyledi. Bu arada arkadaşlarının yüzündeki şoktan anladığım kadarıyla bildiğimi düşünüyorlardı. Kendisinin üniversite yıllarından çok yakın arkadaşı benim en yakın arkadaşımla beraberdi. Yolda bunları da aradım. Arkadaşı da aynı şekil boşanmaya çalıştığını eşinin uzattığını falan söyledi. O gece arkadaşım da bizden sakladığı için ilişkisini bitirdi.
Sonrasında içim rahat etmeyince sahte hesaplar açıp adamın sosyal medya hesaplarını takip ettiğimde ortada boşanma davası falan olmadığına iyice emin oldum. O dönemde yaşadığım şok ve utançtan tek düşündüğüm sadece adamdan kurtulmak bir daha karşıma çıkmamasıydı fakat üzerinden 7 ay geçti ve ben hala yaşadığım travmayı atlatamadım geceleri kabuslarla uyanıyorum durup dururken ağlamaya başlıyorum karısının yüzü gözümün önünden gitmiyor o zaman karısıyla konuşmadığıma çok pişmanım. Şimdi konuşmaya kalksam elimde sadece bana sarıldığı bir tane fotoğraf var. Durumu anlatabildiğim birkaç kişi sakın konuşma sen kötü olursun diyor. Ama bir kere yapan adam her zaman yapar ben karısına çok üzülüyorum bir sene boyunca saatlerce benimle konuşup akşam karısıyla aynı yatağa girdiğini düşündükçe midem bulanıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Evli olduğunu öğrendikten sonra devam etmediğin için metres olma durumu yok ki. İnsan bazen hiç düşünemeyeceği şekilde hızlı bağlanabiliyor birilerine. Ama bence kurtulduğuna şükretmeli yoluna bakmalı ve bu saatten sonra hiç bir şey yapmamalısın.. karakteri bozuksa eşine karşı illa bir yerde fire verir zaten.Yaklaşık 1.5 sene evvel birisiyle tanıştım mesajlaşmaya başladık. İlk başlarda benim pek gönlüm yoktu başka bir şehirde yaşıyordu zaten yüz yüze de hiç görüşmemiştik üstelik benden 7 yaş büyüktü ama zamanla ısrarı ve ilgisiyle aklımı çeldi. Çok da iyi anlaşıyorduk. Benim kaçmam onun kovalamalarıyla aylar geçti en sonunda ilişki denebilecek bir şeye başladık. Geçen zamanda ona aşık olduğumu anladım artık yüz yüze görüşmenin vakti geldi dedim ve İstanbul'dan Ankara'ya gittim. İşinden dolayı ne zaman gelmeyi planlasa sürekli bir aksilik çıkıyordu kendi işi olduğu için hafta sonu tatil günü falan da olmuyordu ben de onun gelmesini beklediğim için bu kadar geç oldu görüşmemiz.
Gittiğimde sabahtan akşama kadar rüya gibi bir gün geçirdik her şey hayal ettiğimden bile güzeldi. Dönmeme birkaç saat kala bana soyadını farklı söylediğini öğrendim ve facebooka adını soyadını yazdığımda karşıma profili çıktı. Sonuç olarak evli olduğunu öğrendim. Kavga kıyamet arkadaşlarına rezil olmuş bir şekilde bilmediğim bir şehirde tek başıma yolu buldum İstanbul'a döndüm. Boşanma aşamasındayız gibi bariz yalanlar söyledi. Bu arada arkadaşlarının yüzündeki şoktan anladığım kadarıyla bildiğimi düşünüyorlardı. Kendisinin üniversite yıllarından çok yakın arkadaşı benim en yakın arkadaşımla beraberdi. Yolda bunları da aradım. Arkadaşı da aynı şekil boşanmaya çalıştığını eşinin uzattığını falan söyledi. O gece arkadaşım da bizden sakladığı için ilişkisini bitirdi.
Sonrasında içim rahat etmeyince sahte hesaplar açıp adamın sosyal medya hesaplarını takip ettiğimde ortada boşanma davası falan olmadığına iyice emin oldum. O dönemde yaşadığım şok ve utançtan tek düşündüğüm sadece adamdan kurtulmak bir daha karşıma çıkmamasıydı fakat üzerinden 7 ay geçti ve ben hala yaşadığım travmayı atlatamadım geceleri kabuslarla uyanıyorum durup dururken ağlamaya başlıyorum karısının yüzü gözümün önünden gitmiyor o zaman karısıyla konuşmadığıma çok pişmanım. Şimdi konuşmaya kalksam elimde sadece bana sarıldığı bir tane fotoğraf var. Durumu anlatabildiğim birkaç kişi sakın konuşma sen kötü olursun diyor. Ama bir kere yapan adam her zaman yapar ben karısına çok üzülüyorum bir sene boyunca saatlerce benimle konuşup akşam karısıyla aynı yatağa girdiğini düşündükçe midem bulanıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Adının hakkını veriyorsuntekrar konuşun adamla yakınlaşın fotolarınızı çektirin ve karısını postayla gönderin unutamadım seni her halinle falan seviyorum diyin sadece szi de değil arkadaşınızla konuşun onunla kafede buluşsunlar bir buluşma yeter çekin fotoları hatta karısınada değil sadece karısı olursa affedebilir yaşadığı semte her yere bastırın dağıtın toplum baskısı bir başkadır ne işte çalışıyor oralarada gönderebilirsiniz sonuçta sizi kimse bilmiyor adamın arkasından yüzüne karşı bile konuşanlar olur yada kısa net unutun gitsin
Hatta tuzak kuracağı kafeyi haber versin siz de çekirdeğinizi alır izlemeye gidersiniz. Kendi hayatınızda da böyle yüksek sahneler yaratıyor musunuz yoksa bu talkımları sadece başkasına mı veriyorsunuztekrar konuşun adamla yakınlaşın fotolarınızı çektirin ve karısını postayla gönderin unutamadım seni her halinle falan seviyorum diyin sadece szi de değil arkadaşınızla konuşun onunla kafede buluşsunlar bir buluşma yeter çekin fotoları hatta karısınada değil sadece karısı olursa affedebilir yaşadığı semte her yere bastırın dağıtın toplum baskısı bir başkadır ne işte çalışıyor oralarada gönderebilirsiniz sonuçta sizi kimse bilmiyor adamın arkasından yüzüne karşı bile konuşanlar olur yada kısa net unutun gitsin