Merhaba arkadaşlar ben de 2 düşük yaşadım, pıhtılaşma mthfr677 ve 1298 heterozigot olduğunu öğrendim ve Sinan hocayla tedaviye başladım 1,5 yıl önce. Homosisteinim 12.3 tü ve C4 üm düşüktü. Diyete harfiyen uydum 10 kilo verdim nerdeyse ama bi türlü düşüremedim homosisteini. En son numune hastanesinde ölçtürdüm ve 9,6 çıktı sevinçle Sinan hocaya gittim ve hiç olmayacak birşey oldu ve homosistein 17 çıktı. 1 hafta arayla nasıl bu kadar değişebilirdi, hocanın yanına gitmeden bi de düzen labda baktırdım 10 çıktı. 3 ayrı lab 3 ayrı sonuç. Sinan hocaya 3 sonuçla gittik, laboratuvar da sorun olabilir mi dedik ama azarladı, açıklayıcı cevap veremedi, diyetine dikkat etmiyorsun kendini kandırmaya çalışıyorsun vs vs. Onu son görüşüm oldu. Değeri düşük görünce eşimle korunmayı bırakmıştık ve şansımıza o ay hamile kaldım. Şimdi 14 haftalık hamileyim, her gün hibor 3500, coraspin, prednol kullanıyorum. Folik asiti 12. Haftada bıraktırdı doktorum, dacavit ve Demir ilacı alıyorum, diyete inanmadığını söyledi doktorum ki kendisi de prof. Sırf homosistein için bekleyen arkadaşlarım bence bi başka hekimin de görüşünü alın, ben1,5 yıl bekledim ve sinanhocaya kalsa hala bekeyecektim.ben ve isteyen tüm arkadaşlar inşallah en kısa zamanda kucağımıza alırız bebeklerimizi. Sevgiyle kalın:)