Vaaaaaaayy!!! DatluCaducum bu nasıl değerli bir çalışmadır böyle?
kulitta bacım nasılsın? nasıl gidiyor mesnevi çalışmaların?
okumak demiyorum zira çalışmak gibi olduha birde uygulayabilsem iyice özümseyip
bir kaç gündür giremedim hastaydım ama okudum...:13:
açıkcası ben bunun eksiklik denenn kısmını haftada 1 hadis sohbetne gittiğim bir zamanlarda yapmıştık baya aklımda yer etmiş kadın olunca malum :)kulitacım ayrıca , kadının aklı ve dini eksiktri , diye bir hadisi şerifin varlığından haberdar oldum. lakin pek çok din alimi buhariden nakledilen bu hadisi şerifin uydrma olduğunu düşünüyor. efendimiz , içinizi ısıtmayan sözler benim değildir demiştir. gerçekten kafam karıştı. konuyu diyanete danışmayı düşünüyorum. şayet bu hadisi şerif uydurma ise mesnevide neden bu şekilde geçiyor. eğer tersi söz konusu is ebence çok yoğun bir anlmaı var dmeektir.
bakalım nasıl bir cvb gelecek bende sabırsızlıkla bekliyorum bacımyazdım yolladım. bakalım nasıl bir cevap gelecek
bencedeee daha anlayamıyorum bilene ben bunu değil hayatıma katmak anlasam kafi diyecem sonraaa katarım ama :) bendede durumalr aynısı acaba yayın evimmi kötü diye de ondan mı anlamamm azaldı düşünür oldum.... :)Nasıl olacak ki kgokcem? Bir öneri getirdin yönümüz değişti.
Karışık olan kafam hepten dağıldı.
Aynen öyle canım. Mesnevi okunmaz çalışılırmış.
Katkılarınızla bu işi gönlümüzce kotaracağız İnşallah.
Sayfa 80 den ileri gidemedim henüz.
Çok geçmiş olsun. Sanırım daha iyisin, kendine daha iyi bak olur mu?
yalan mı doğruuuuuuzekatın verilmemesi yağmura mani olur
zinadan da etrafa veba yayılır
ah insan kendi elinle kendi sonunu getirirsin , sonra ah vah edersin.
senden de banaaa... anımsadımmmm yeniden...gam keder sana yine senden; şühhesiz senin küstahça işlerindendir
al bana bir tokat
gam keder sana yine senden; şühhesiz senin küstahça işlerindendir
al bana bir tokat
Bu ne güzel bir konudur...
Cemalnur Sargut hanım rahmetli Samiha Ayverdi hanımefendinin öğrencisidir Samiha hanımefendi de Kenan Rıfai Büyükaksoy' un öğrencilerindendir. Kenan Rıfai ' nin Mesnevi yorumlarını bulabilirseniz tavsiye ederim bu arada. yıllar önce edinmiştim şimdi de aranıza katılmak isterdim ama pek mümkün değil şu anda okuyucunuz olacağım :)
Aynen öyle canım. Her yeni katılım, konumuza yeni değerler katacaktır.
Merhaba öncelikle..
Ben de mesnevi edindim, doğru söylemek gerekirse sadece göz attım..
Uygun zaman bekliyordum, belki de korktum derinliğinden; bunu adlandıramıyorum.
Bu konu beni tetikledi; en kısa zamanda üzerinde çalışmak isterim.
Ne mutlu uygulayabilene, hayata geçirebilene..
Merhaba, Hoş geldin MyosotisArvensis.
Benzer nedenlerle uzak durmuş, bu günü beklemişiz.
Katkılarımızla en doğru anlaşılır hale getireceğiz İnşallah.
Giydirebildiğimiz kadar giydireceğiz kendimize.
abooo, yandım desene kulitam, şamar oğlanına dönerim benHemde sağlı sollu.Bu tokada hedef olmayan kemale ermiş demektir. :128:
kulitamın dediği gibienzer nedenlerle uzak durduk o deryadan ama şimdi allah izin verirse birbirimize vesile olup derinlerde nefes almayı öğreneceğiz hep birlikte.Merhaba öncelikle..
Ben de mesnevi edindim, doğru söylemek gerekirse sadece göz attım..
Uygun zaman bekliyordum, belki de korktum derinliğinden; bunu adlandıramıyorum.
Bu konu beni tetikledi; en kısa zamanda üzerinde çalışmak isterim.
Ne mutlu uygulayabilene, hayata geçirebilene..
evet . aynen söyledğin gibi arkadaşım. okuyucu olarakta hoş geldin sayfamızaCemalnur Sargut hanım rahmetli Samiha Ayverdi hanımefendinin öğrencisidir Samiha hanımefendi de Kenan Rıfai Büyükaksoy' un öğrencilerindendir. Kenan Rıfai ' nin Mesnevi yorumlarını bulabilirseniz tavsiye ederim bu arada. yıllar önce edinmiştim şimdi de aranıza katılmak isterdim ama pek mümkün değil şu anda okuyucunuz olacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?