• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meslek seçimi

rakbenadam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
579
471
103
32
merhaba arkadaşlar önlisans mezunuyum alanımda iş bulamıyorum , kpss alımlarında 75 gibi puanım var zaten bölümün ataması da yok.
hep memur hayali vardı ama imkansız gibi torpil de olmadığından.uzun süredir de işsizim
tekrar üniversite oku diyenler var tekrar üniversite okusam hangi bölüm okuyacağımı bilmiyorum ya da sizce şunu şunu yap şu mesleğe yönel dediğiniz alan var mı?yaşım 27 burada yaşım da geçiyor diye üzülüyorum. bana yol gösterir misiniz yorumlarınızı merakla bekliyorum..teşekkürler

Yapmak istediginiz bir meslek varsa gidin o bölümü okuyun derim benim teyzem 38 yaşında açıktan lise okumaya başladı bitirdi üniveraitede okudu şuan 45 yaşında ve ögretöenlik yapıyor

Hiç gec değil, ömrün boyunca seveceğin bir işi yapacağını düşünürsek inan hiç geç değil. Ben de bu sene sınavlara girmek istiyorum tekrar, veterinerlik okumak istiyorum. Hayvanları çok seviyorum ve şu dönemde iyi para kazandıran bir meslek

meslek beğenmediğim vs değil aslında alanımda iş bulamadığım için işsiz olduğum için kesin işe girebilceğim bi iş/ bölüm arıyorum,rızık meselesi sanırım harita bölümünü bitirmiştim.
sağlık ataması iyi ama puanlar da yüksek gözümü korkutmuyor değil.

Back