mesleğim hemşire 6 aylık öğretmen erkek arkadaşım tarafından tatilim uymadığı avantajın az demesiyle terk edildim biraz sorgulayınca annesi kız bulmuş onla evlenmiyorsan ayrıl oyalanma demiş bu şekilde terk edildim emeklerime üzülüyorum sevip güvenmiştim bi daha birine nasıl güvenecem ne yapacam
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mesleğim yüzünden terk edildim
- Konu Sahibi Masmavi85
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Profilinizde ki yaş bilgisi doğru mu; 44 yaşında mısınız ?mesleğim hemşire 6 aylık öğretmen erkek arkadaşım tarafından tatilim uymadığı avantajın az demesiyle terk edildim biraz sorgulayınca annesi kız bulmuş onla evlenmiyorsan ayrıl oyalanma demiş bu şekilde terk edildim emeklerime üzülüyorum sevip güvenmiştim bi daha birine nasıl güvenecem ne yapacam
26 yaş
yok 26Profilinizde ki yaş bilgisi doğru mu; 44 yaşında mısınız ?
Annesinin sözüyle hareket eden biri için mi bu yakınmalarınız.mesleğim hemşire 6 aylık öğretmen erkek arkadaşım tarafından tatilim uymadığı avantajın az demesiyle terk edildim biraz sorgulayınca annesi kız bulmuş onla evlenmiyorsan ayrıl oyalanma demiş bu şekilde terk edildim emeklerime üzülüyorum sevip güvenmiştim bi daha birine nasıl güvenecem ne yapacam
Kurtulduğunuza sevinin, yolunuza bakın.
Böyle biriyle sadece 6 ay geçirdiğiniz için çook şanslısınız. Bundan sonra Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.mesleğim hemşire 6 aylık öğretmen erkek arkadaşım tarafından tatilim uymadığı avantajın az demesiyle terk edildim biraz sorgulayınca annesi kız bulmuş onla evlenmiyorsan ayrıl oyalanma demiş bu şekilde terk edildim emeklerime üzülüyorum sevip güvenmiştim bi daha birine nasıl güvenecem ne yapacam
Allah kurtarmış sen üzülüyorsun. Eş seçimini bile anne sözüyle yapan koskoca birinden bahsediyoruz, böyle biriyle mutlu olabilir miydin? Annesi evlilikte üçüncü kişi olacaktı.mesleğim hemşire 6 aylık öğretmen erkek arkadaşım tarafından tatilim uymadığı avantajın az demesiyle terk edildim biraz sorgulayınca annesi kız bulmuş onla evlenmiyorsan ayrıl oyalanma demiş bu şekilde terk edildim emeklerime üzülüyorum sevip güvenmiştim bi daha birine nasıl güvenecem ne yapacam
Çok üzgünüm sevip güvendim 2 gün önce aşkından ölen adam bugün annesi için terk etti gitti yüz üstüBöyle biriyle sadece 6 ay geçirdiğiniz için çook şanslısınız. Bundan sonra Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
İşim nöbetli ayda 8 gün çalışıyorum ama olmadı işteMantıklı bir bakıma öğretmenlerin çok boş vakti var sizin ise çok yoğun bir mesainiz. Erkekler boş bırakmaya gelmez üzülme bence.
Adam niye annesi için terk etsin sizi ? Ayrılmak için bahane arıyormuş; daha uyumlu olduğu başka biriyle tanışmış, tercihini diğer kadından yana kullanmış.Çok üzgünüm sevip güvendim 2 gün önce aşkından ölen adam bugün annesi için terk etti gitti yüz üstü
Evet annesi kız bulmuşAdam niye annesi için terk etsin sizi ? Ayrılmak için bahane arıyormuş; daha uyumlu olduğu başka biriyle tanışmış, tercihini diğer kadından yana kullanmış.
Ben sadık oldum kimseyle görüşmedim ona güvendim hep ben Napacam şimdiEvet annesi kız bulmuş
Bir öğretmen olarak tavsiyem, eğer çalışkanlığından %90 falan emin değilseniz erkek öğretmenle evlenilmez. Bence saat olarak bu kadar az çalışmak erkeklerin fıtratına uygun değil.
Düşünsenize siz işteniz, eşiniz sürekli evde. Bence korkunç. (İstisnai durumlar elbette vardır)
Düşünsenize siz işteniz, eşiniz sürekli evde. Bence korkunç. (İstisnai durumlar elbette vardır)
Annesinin kız bulması , adamın sizi annesi için terk ettiği anlamına mı gelir ? Adam sizinle olan ilişkisinde bir şeyleri yetersiz bulmuş, ayrılmak için de bahane olarak bu durumu öne sürmüş.Evet annesi kız bulmuş
Terk edildim zaten geçen aylarda öğretmen odasında arkadaşları hemşireyi napacan diye darlamışlardı ağzından kaçırmiştı 2 gün önce ölen adam bana bugün yüz üstü terk ettiBir öğretmen olarak tavsiyem, eğer çalışkanlığından %90 falan emin değilseniz erkek öğretmenle evlenilmez. Bence saat olarak bu kadar az çalışmak erkeklerin fıtratına uygun değil.
Doğru beni seçmediAnnesinin kız bulması , adamın sizi annesi için terk ettiği anlamına mı gelir ? Adam sizinle olan ilişkisinde bir şeyleri yetersiz bulmuş, ayrılmak için de bahane olarak bu durumu öne sürmüş.
Bu seçim meselesi değil ki. İlişkinizde siz de bir şeyleri eksik bulup, bitirmek isteyebilirsiniz.Doğru beni seçmedi
Yoluna bakacaksın napacaksın başka. Millet 20 yıllık eşinden ayrılıyor. 6 aylık ilişki için ne bu karalar bağlamak. Erken yüzünü göstermiş sevinmen gerekBen sadık oldum kimseyle görüşmedim ona güvendim hep ben Napacam şimdi