• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesleğim yüzünden terk edildim

Masmavi85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
mesleğim hemşire 6 aylık öğretmen erkek arkadaşım tarafından tatilim uymadığı avantajın az demesiyle terk edildim biraz sorgulayınca annesi kız bulmuş onla evlenmiyorsan ayrıl oyalanma demiş bu şekilde terk edildim emeklerime üzülüyorum sevip güvenmiştim bi daha birine nasıl güvenecem ne yapacam

mesleğim hemşire 6 aylık öğretmen erkek arkadaşım tarafından tatilim uymadığı avantajın az demesiyle terk edildim biraz sorgulayınca annesi kız bulmuş onla evlenmiyorsan ayrıl oyalanma demiş bu şekilde terk edildim emeklerime üzülüyorum sevip güvenmiştim bi daha birine nasıl güvenecem ne yapacam
Profilinizde ki yaş bilgisi doğru mu; 44 yaşında mısınız ?

Annesinin sözüyle hareket eden biri için mi bu yakınmalarınız.
Kurtulduğunuza sevinin, yolunuza bakın.

Böyle biriyle sadece 6 ay geçirdiğiniz için çook şanslısınız. Bundan sonra Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Allah kurtarmış sen üzülüyorsun. Eş seçimini bile anne sözüyle yapan koskoca birinden bahsediyoruz, böyle biriyle mutlu olabilir miydin? Annesi evlilikte üçüncü kişi olacaktı.

Bu kadar emek verip oku atan çalış para kazandığım meslek yüzünden terk edilmek çok zoruma gitti ailen beni ne zorlukla okuttu 🥹

Bir öğretmen olarak tavsiyem, eğer çalışkanlığından %90 falan emin değilseniz erkek öğretmenle evlenilmez. Bence saat olarak bu kadar az çalışmak erkeklerin fıtratına uygun değil.
Düşünsenize siz işteniz, eşiniz sürekli evde. Bence korkunç. (İstisnai durumlar elbette vardır)
Terk edildim zaten geçen aylarda öğretmen odasında arkadaşları hemşireyi napacan diye darlamışlardı ağzından kaçırmiştı 2 gün önce ölen adam bana bugün yüz üstü terk etti

Back
X