Meşhur çörek otunu deneyen var mı??

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ben 1 hafta dayandım buna ama ben direk çigneyerek ve yanında hiç bişey olmadan denedim tadı çok acı ve bende işe yaramadı okadar gün yediğimle kaldım .ohaoldumsmile

Merhaba arkadaŞlar 40 gÜndÜr dıyetteyım ve kabızlık Çekıyorum ÇÖrek otunu bend edenemek ıstıyorum fakat ben sırkelı su ıÇıyorum beı bır yerde Çayı ıÇıyorum e bırde bu olursa karıŞır degılmı

bırde bır tatlı kaŞıgı Çok degılmıı
sabah akŞamm mı ıÇmek gerekıyor tŞkler

kızlar, ben de 1 tatlı kaşığı çörek otunu havanda iyice ezip bir kase yoğurda katıyorum. günde iki kere. ara öğün niyetine. 3 saat rahat tok tutuyor. deneyebilirsiniz. sandaloz sakızı da kullandığım için hangisi zayıflattı bilmiyorum ama bu hafta 2 kilo verdim.:dance:

meraba kızlar,ben tatildeydim,o yüzden hiç mesaj atamadım...tatil boyunca çörek otu ve yağını yuttum...o kadar hamur işi yememe rağmen sadece 2 kilo almışım..her zaman tatil dönüşü 4-5 kilo ile dönerdim...çok mutluyum..bi de vücudum almadı sanki,yüzüm aldı..çörek otu baya şekillendiriyo vücudu...çok mutluyumboshayallersmile

ben ilk kez dün denedim vede bugün 2 kez tuvalete çıktımmm
bakalım 1 hafta deniycem etkisi ne olcak

bende yarın sabah başlıcam kızlar. inş. bir faydasını görürüm. 1,72 boy 63 kilodayım 58 e düşmek istiyorum. kaydirigubbakcemile3

kızlar bu çörekotunu ben çektim sabahları 1 ay kaşıgı su ile yutuyorum az mı alıyorum acaba ölçüsünü çok bir etki göremedimdee

ya bende akşamları çörek otuyla keten tohumunu çiğniyorum 1 haftada 3 kilo verdim şaşırıp kaldım akşamları çiğnemek daha etkili herhalde yatmadan önce karıştırıp çiğniyorum güzel oluyor inş. hep böyle olur 51 kilo olmuşum :))

yediklerinizle alakalıdır verdiğiniz kilolar şifası var elbette buna inanıyorum ama kiloyu verdidiğine ben inanmıyorum

X