Meşhur çörek otunu deneyen var mı??

Bayanlar çörek otunun öğütülmüşünü kullanıyorum ben,bu ürün tok tutuyor,midemide yormadı aç karna sabah bir kaşık yetiyor.naturfoods öğütülmüş çörek otu diye duymuştum yazdım nete iş dünyası .net de bir ilandan buldum.fiyatıda uygun.hiç robottan çekeceğim fln diye uğraşmayınguclubacismile

Burdan bir arkadas dedigine göre, hava ile temas ettigi takdirde cörekotu degerini kaybedioyrmus, ise yaramiyormus. Yani her ögünde taze taze ögütülmesi gerekiyor ... ben artik öyle yapiyorum. Zahmetli biraz ama ne yapalim...

peynirle yiyince etkisini kaybetmesin ben bide keten tohumuyla yiyiyorum sinbonun kahve öğütme makinası varmış onunlada ezilirmi bilmiyorum bilgin için tşk ederim :)

peynirle yiyince etkisini kaybetmesin ben bide keten tohumuyla yiyiyorum sinbonun kahve öğütme makinası varmış onunlada ezilirmi bilmiyorum bilgin için tşk ederim :)

Sanmıyorum canım; çünkü çörekotu sayesinde hala kilo verebiliyorum.Hemde abartılı değil sadece küçük bir parça peynirle alıyorum.

ne zamandan beri yapıyorsun...Ve kaç kilogram verdin başka neler yapıyorsun....

1 ay oldu sanırım.Haftada yarım kilo veriyorum.Tabi yememe de dikkat ediyor ve spor da yapıyorum.Bunları yapıyorsan çörekotuna gerek yok zaten verirsin diyeceksin ama benim inatçı bir bünyem var öncesinde diyet ve spora rağmen 1 gram verememiştim.1 ayda 2 kg verdim.Sağlıklı ve doğal bir ürün, yan etkisi de yok.

arkadaslar benin 2. gunum bugun.her sabah ac karna 1 tatli kasigi yutuyorum su ile(cignemeye calistim dunyaam döndu resmen yapamadim,ölece yutuyorum..)hafif bas agrisi ense agrisi basliyo ardindan, tansiyon olayi galiba..birbirimizi haberdar edelim kullananlar yazin sonuclari pls..kaydirigubbakcemile5

arkadaslar benin 2. gunum bugun.her sabah ac karna 1 tatli kasigi yutuyorum su ile(cignemeye calistim dunyaam döndu resmen yapamadim,ölece yutuyorum..)hafif bas agrisi ense agrisi basliyo ardindan, tansiyon olayi galiba..birbirimizi haberdar edelim kullananlar yazin sonuclari pls..kaydirigubbakcemile5

Canım çörekotunun yüzeyi mumla kaplı olduğundan bütün yutulduğunda sindirimi imkansızmış.Yani ezilmeden hiç bir faydası yok.Ya çiğneyerek ezeceksin ya da kullanmadan hemen önce öğüteceksin.

Son düzenleme:
selam kızlar.. ne işe yara bilmiyorum ama, az önce ara öğün olarak bir kase yoğurdun içine bir tatlı kaşığı çörek otu öğütüp attım..inanın nefis oldu. öğütme makinem yok. normalde bir parça peynirle çiğniyorum. ama bu kez buzdolabı poşetine koydum, üstüne bir de ince bez örtüp et dövme aletiyle vurdum. siz bardak altıyla falan da yapabilirsiniz. tamamen ezildi. beyaz beyaz oldu. yoğurda karıştırıp afiyetle yedim. evet, yeni ara öğünüm belli oldu. bu arada aklınızdaki soruyu duyabiliyorum-----evet, baya acıkmıştım ama doyurdu:))

kızlar bende çörek otunu k.k duydum hemen denedim 3 4 gün hiç aksatmadan yemek ve kahvaltılılardan önce 1 tatlı kaşığı yedim 2 kilo verdim :kedi:

ya kızlar illa ki tatlı kaşığıyla mı olması gerekiyo çay kaşığıyla çiğnesek olmaz mıııı,3 kg fazlam var da belki bi umut verebilirim:))

Merhaba arkadaşlar,

Çörek otunu çiğnemek zor geliyorsa ufak bir parça ekmeğin içine katıp öyle de çiğneyebiliriz.
Bana mantıklı geliyor. Tabi ekmeği abartmadan

kizlar bende dün sabah cörek otunu agzima atip ciynedim ve bir bardak su ictim ama karin agrisina duramadim acaba böyle yan etkisi olurmu ??

kizlar bende dün sabah cörek otunu agzima atip ciynedim ve bir bardak su ictim ama karin agrisina duramadim acaba böyle yan etkisi olurmu ??

evet canım oluyor. ben de ilk gün karnım şişti, sancıdan duramadım. bir bardak sıcağa yakın suyun içine 1 yemek kaşığı elma sirkesi koyup içtim. bir de üstüne gaz giderici f... diye bi ilaç var. hemen etki etti. şimdi çörek otu rahatsız etmiyor.

merhabalar bende bugün aktardan çekilmiş çörek otu aldım yarın sabah yiycem yanlız günde kaç kere yemek gerekiyo acaba bi de tok yiyince kilo aldırıyomuş haberiniz varmı

merhabalar bende bugün aktardan çekilmiş çörek otu aldım yarın sabah yiycem yanlız günde kaç kere yemek gerekiyo acaba bi de tok yiyince kilo aldırıyomuş haberiniz varmı

Canım çekilmişini anında tüketmek gerekiyormuş.Yoksa hiçbir özelliği kalmıyormuş.Günde 3 kere yemeklerden yarım saat önce 1 çay kaşığı yemen ve üzerine ılık su içmen gerekiyor.

Kızlar benim çörekotu çiğnerken dişlerim pek sağlıklı olmadığı için hep arasına kaçıyor ve dişetlerim hastalandı.

Ben de yağını kullanıyorum artık her yemekten 30 dk önce 1 çay kaşığı.Yalnız yağın soğuk presle üretilmesi gerekiyormuş.Buna dikkat etmeliyiz.

X