Meşhur çörek otunu deneyen var mı??

oo insallah bende veririm..zemuszemus
kararliyim cumartesi diyete basliyorumguclubacismile
ve ilk i$im sabahlari ezilmi$ cörek otu yemek:icecream:

[arkadaşlar nasıl yemek dogru bu çörek ıtunu ben anlayamadım 1 çay kaşıgı yetelimi acabar[/B]

ya bende akşamları çörek otuyla keten tohumunu çiğniyorum 1 haftada 3 kilo verdim şaşırıp kaldım akşamları çiğnemek daha etkili herhalde yatmadan önce karıştırıp çiğniyorum güzel oluyor inş. hep böyle olur 51 kilo olmuşum :))

zeynep peki ölçüleir neydi nekadar karıştırıdnn

1er tatlı kaşığı koyup karıştırıyorum ama çörek otunu öğütmüyorum sonra hepsini iyice çiğneyip üstüne 1 bardak su içiyorum cnm

günde bir kez dimi çünkü çörek otu 1 tatlı kaşıgındna fazla almamak gerekiyor
ayy cnm çok acı çörek otu nasıl yiyorsun yahuu

akşamlarımı yapıyosun peki
çok sordum sanırımbilmiyorumkismile

bende basladim bugun 1 tatli kasigi corek otunu havanda dovdum ilik su ile yuttum.yanliz benim 6 aylik oglum var emziriyorum bisey olurmuki.birde bunu sadece sabahlarimi iccez gunde 1 defami

bende basladim bugun 1 tatli kasigi corek otunu havanda dovdum ilik su ile yuttum.yanliz benim 6 aylik oglum var emziriyorum bisey olurmuki.birde bunu sadece sabahlarimi iccez gunde 1 defami

Ben sabah öğle akşam yemeklerinden yarım saat önce 1 çay kaşığı yiyorum.Acılığı için de şöyle bir çözümüm var küçük bir parça peynirle birlikte çiğniyorum.Farklı şekilde kullanan arkadaşlar da var.

Emzirenlere bir zararı olduğunu duymadım şimdiye kadar ama tabi bi araştır istersen.

cnm bend eemziiryorum gerçi benimkiler büyük artık 18 aylıklar şöle bir etkisi olur bol bol sütün olur buda çok ii çörek otu süt yapar cnm

sebay günde 3 çay kşıgı alıyosun yani sabah ve akşam alayım bende barii

Mrb arkadaşlar ben yeniyim,şöyle bir zayıflama çözümlerine bakarken çörek otuna gözüm takıldı.Gerçekten hadis i şerif de de denildiği gibi 'Ölümden başka her derde deva çörek otudur.'Bunun için çörek otunun yeri ben de başkadır.Astım aerjiden tutun,zayıflatmaktan,akciğer koruyuculuğu,karaciğer temizlemesi,sihir ve nazara karşı olduğundan tutun herşeye faydalıdır.Ancak dikkat edilmesi gereken bişey var o da doğru kullanılması.Arkadaşlar 1 çay kaşığı çörek otunu tunç havanda un gibi öğütülerek hap gibi bir miktar su ile alınması gerekir..Eğer öğütülmezse hazmedilmeden faydasız bir şekilde atılır vücuttan, ve hatta mide bulantısı yapabilir.Yine öğütülüp bekletilirse faydalı olana aromatik yağ asitleri kaybolur..Onun için hemen bekletilmeden alınması gerekir.Tek bir yan etkisi midede ekşime ve yanma yapabilir onun çözümü de Antiasit ilaçla birlikte alınabilir....

canım sabah akşam aç karnına bir çay kaşığı kullanıyorum ben. ama tatlı kaşığı diyen de var. taze taze öğüteceksin. bekletince etkisi geçiyor

canım sabah akşam aç karnına bir çay kaşığı kullanıyorum ben. ama tatlı kaşığı diyen de var. taze taze öğüteceksin. bekletince etkisi geçiyor

ya gerçektenimi ee taze taze nasıl yapcez benim k.v ögütüp geitrmiş geçen
kahve makinası var onunn ben deneidm ama olmuyor nasıl dövüyorsunuz siz

çok zorr oluyor. tunç havanda dövüyorum. dakikalarca. ama mesela tv izlerken falan yapıyorum. kaubıyor arada. zaten tam ezilmiyor. sonrada yoğurda katıp, her kaşığı ağzımda ,y,ce çiğneyerek yutuyorum..

ama bu zor geldiyse, 1 çay kaşığı çörek otunu bir parça peynirle çiğne. acısını hissetmiyorsun.

peynirle yiyince etkisini kaybetmesin ben bide keten tohumuyla yiyiyorum sinbonun kahve öğütme makinası varmış onunlada ezilirmi bilmiyorum bilgin için tşk ederim :)

canim az once denedim bende bu makina var 1 cay kasigi corek otunu koydum un gibi yapti valla

ay gerçektenmi yaa :eek: çok mutlu oldum inan kahve makinasının deliklerinden düşmyormu canım hani kahveler byükya içinden dşmez çörek otu küçük alıpta pişman olmayayım bilmiyorumkismile

bende aldım az önce akşam başlayacağım denemeye gerçi reglim ama olsun
bi de ben çekilmiş aldım adam bişe olmaz dedi etkisi falan kaybolmaz bunun dedi
istersen çekilmemiş vereyim ama uğraşma bence dedi bi de bişe soracağım bunun ne kadar
süresi var ya da var mı süresi mesele 15 gün gibi yoksa istediğimiz zamana kadar mı

arkadaşlar neyle çektiniz ???????????????????????
kahve makinsı yok bende...
havanda yok...
başka neyle yapabilirim ????????????

X