Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bende akşamları çörek otuyla keten tohumunu çiğniyorum 1 haftada 3 kilo verdim şaşırıp kaldım akşamları çiğnemek daha etkili herhalde yatmadan önce karıştırıp çiğniyorum güzel oluyor inş. hep böyle olur 51 kilo olmuşum :))
bende basladim bugun 1 tatli kasigi corek otunu havanda dovdum ilik su ile yuttum.yanliz benim 6 aylik oglum var emziriyorum bisey olurmuki.birde bunu sadece sabahlarimi iccez gunde 1 defami
bende basladim bugun 1 tatli kasigi corek otunu havanda dovdum ilik su ile yuttum.yanliz benim 6 aylik oglum var emziriyorum bisey olurmuki.birde bunu sadece sabahlarimi iccez gunde 1 defami
arkadaşlar benim kalbim rahatsız bende kulanabilirmiyim
canım sabah akşam aç karnına bir çay kaşığı kullanıyorum ben. ama tatlı kaşığı diyen de var. taze taze öğüteceksin. bekletince etkisi geçiyor
peynirle yiyince etkisini kaybetmesin ben bide keten tohumuyla yiyiyorum sinbonun kahve öğütme makinası varmış onunlada ezilirmi bilmiyorum bilgin için tşk ederim :)
arkadaşlar neyle çektiniz ???????????????????????
kahve makinsı yok bende...
havanda yok...
başka neyle yapabilirim ????????????