Meşhur çörek otunu deneyen var mı??

cvp vermek zormu geldi arkadaşlar ya fazladan yağ yapmasın kullandıktan sonra

Cörek otu yagmi yapiyormus akannehir susam olsaydi tamam derdim ama cörek otunu bilmiyordum ben eyvahedigeldismile 7-8 gün oldu sanirim kullaniyorum, günde 2 kere...daha bugün koca bir kavanoz da almistim, korktum bak simdi :sinifsinif:

ben öyle duydum o yüzden başlayamadım bilgisi olan varmı bilmiyorum ki

benimde niyetim 1 er tatlı kaşığı keten tohumuyla çörek otunu karıştırıp içmek ama nasıl etki olur acaba :S

evet çörekotu zayıflatıyor arkadaşlar deneyn derim.Hamileyken 25 kio aldım çörek otuyla 4 ayda zayıfladım şimdi 59 kioyum.

cok etkili yorumlar var bende yarın alıp deneyım en iyisi 1 bucuk yasında kızım var hala emzirdigim için hiç birsey kullanamıyorum ama bunda sakınca yokdur sanırım gonul ratlıgıyla kullanırım bırde sorum olcak
sabah aksam birer tstlı kasıgımı yoksa gunde 3 keremıydı

cok etkili yorumlar var bende yarın alıp deneyım en iyisi 1 bucuk yasında kızım var hala emzirdigim için hiç birsey kullanamıyorum ama bunda sakınca yokdur sanırım gonul ratlıgıyla kullanırım bırde sorum olcak
sabah aksam birer tstlı kasıgımı yoksa gunde 3 keremıydı

Ben sabah aksam bir tatli kasigi yutuyorum...a.s

peygamber efendimiz (asm) ın çöörek otu için şöyle bir hadisi şerifi var çörek otu ölümden başka her derdin dermanıdır.
o yüzden zayıflattığınada inanırımm hemen yapıcam

canim sabah aksam ac karnina mi bir kasik yutuyorsun ve tane olarak mi yoksa oguterek mi iciyorsun cevaplarsan sevinirim bende corek otu aldim herseyi deniyorum birde bunu yapiyim :))

Yemeklerden yarim saat kadar önce 1 tatli kasigi kadar yutuyorum. Ögütülmüs olarak...Cigneyebiliyorsan cigneyebilirsinde tabii, aci diye ben cigneyemedim.Fakat arkadasin biri burda dedi ki, taze olarak ögütüp öyle yutacaksin !.

peygamber efendimiz (asm) ın çöörek otu için şöyle bir hadisi şerifi var çörek otu ölümden başka her derdin dermanıdır.
o yüzden zayıflattığınada inanırımm hemen yapıcam

Evet arkadasim cok kutsal bir bitki zaten...

kizlar ben keten tohumu(ögutulmus)kullandim ayrica yagini kullandim,bagirsaklari nasill calistiriodu anlatamam...ama pek uzun sure kullanmadim...ama bu cörek otunu herderde sifa niyetine saglik icin gunde bi tatli kasigi bal ile beraber aldim ama pisman oldum,yutmamla beraber midem bi sancidi anlatamam...:bbo:ama yeniden denesemmiki diye dusunuyorum simdideee?farki yazarim kullanirsam..ya bide heryerde bulunmuyor burdaki marketlerde pek yokk bu cörek otu..bakalim..deneyenler yazsin ltfn..kaydirigubbakcemile5

kizlar ben keten tohumu(ögutulmus)kullandim ayrica yagini kullandim,bagirsaklari nasill calistiriodu anlatamam...ama pek uzun sure kullanmadim...ama bu cörek otunu herderde sifa niyetine saglik icin gunde bi tatli kasigi bal ile beraber aldim ama pisman oldum,yutmamla beraber midem bi sancidi anlatamam...:bbo:ama yeniden denesemmiki diye dusunuyorum simdideee?farki yazarim kullanirsam..ya bide heryerde bulunmuyor burdaki marketlerde pek yokk bu cörek otu..bakalim..deneyenler yazsin ltfn..kaydirigubbakcemile5

canim sanirim sende yurtdisindasin bende yurtdisindayim burdaki marketlerin hic birinde bulamadim en sonunda kucucuk kutuya bir suru para vererek turk bakkalindan aldim

evet çörekotu zayıflatıyor arkadaşlar deneyn derim.Hamileyken 25 kio aldım çörek otuyla 4 ayda zayıfladım şimdi 59 kioyum.

doğumdan hemen sonra mı başladın nasıl kullandın açıklar mısın?bende 15 kilo aldım doğumda şu an emziriyorum....nasıl kullanacağım...

bende bugun basladım yemeye yazarım sonuclarını yanında cok hafıf dıyet yapıyorum bılgılerınıze

çörek otunu nasıl ezebiliriz bilgisi olan var mı?

ya benimki plastik denedim ezilmedi nasıl yapacağımı şaşırdım ilk önceleri çiğniyordum miğdem kalkmıyordu artık öğürmeye başladım off yaa

çörek otunu nasıl ezebiliriz bilgisi olan var mı?

ya benimki plastik denedim ezilmedi nasıl yapacağımı şaşırdım ilk önceleri çiğniyordum miğdem kalkmıyordu artık öğürmeye başladım off yaa

canim, benim ufak bir kahve ögütme makinam var, 1 dakikada ögütüyorum cörekotunu...baska birseyler hic denemedim...belki saglam bir posetin icine koyup sise ve ya kavanozun arka kismiyla dövebilirsin a.s

ayy harikasın valla bu hiç aklıma gelmemişti şişeyle ezmeyi deneyim ben e hadi oda olmadı diyelim bu kçük kahve öğütme makinasını nerden alabilirim kusuru bakma çok soru sordum ama :KK43:

X