Meşhur çörek otunu deneyen var mı??

sanki faydası var gibi ben bi kaç gün yemeyi bırakmıştım hemen kilo almaya başlamışım.Verdirmesede aldırmıyor da...

bende bugün öğlen yemeğinden önce bir tatlı kaşığı çörek otunu ağzımda çiğnedim ama bana acı tat gelmedi.acaba iyi çiğneyemediğimden midir ki? inşallah bugünden itibaren her gün yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığını yemeye devam edeceğim..

bu sitenin aKtifliğini çoK beğeniyorum ancaK yeni bir seye baslayacağı ve sonuçları yazacağı söylenip de yazılmaması durumu hos olmuyor.çünKü bir çoK Kisi o sonuçları da gözden geçirdiKten sonra Kararını veriyor söz Konusu seye baslamaK için.

neyse insAllah ben basayabilirsem sonucu da yazarım.

yarın sabah baslamayı planlıyorum bir mani gelmesse. Faydası olacağına inancım sonsuz. Bir Kaç gün önce denemistim ve devam ettirmeyi düsünmüstüm ama havanda veya benzeri bir seyde öğütüp de çiğnemediğimden çoK acı geldi ve çoK zorlandım suya yuttuğum halde.

o an itibariyle vazgeçmistim. ama bu sefer dövereK tüKetmeyi deneyeceğim.

Düzenli Kullanabilirsem gelismeleri yazarım insAllah.

bu arada tansiyon problemi olan arKadasarın çöreK otu tüKetimi Konusunda çoK diKKatli olmasını tavsiye ederim. ibrahim saraçoğlu tansiyon hastalarının çöreK otu Kullanımına bilhassa diKKat çeKmisti.

Son düzenleme:
arkadasim
bende kronik astim vardi ve kortison cok kullaniyordum. Bir dogal doktor dan(türkiyede ne deniliyor bilmiyorum kusura bakmayin) .Inanin ben sabah aksam cörek otu yagini kullandim ve 3 ay sonra doktora muayenede cigerleerim tamamen düzelmis hatte kortizon bile almiyorum artik.
Sifasi sayilmakla bitmeyen bir bitki.:

bende baslıcam yarın bakim bende aynı zamanda bu forumda sirke ve bal ile zayıflayanlarıda takip ediyorum ve sirkeyede basladım.hersabah ac karnıma bir tatlı kasığı bal bir tatlı kasığı sirkeyi bir bardak su ile içiyorum.bu na ek olarakta yemeklerden önce de çörek otu denesem nasıl olur acaba yarın alıp bende bir deneyim bakayım nasıl olacak ha bu arada sirke bal karısımın faydasını grmeye basladım ama kilom sabitlendi galiba duraklama devrindeyim..

hayır olmaz,çünkü çörek otu tane halinde yutulunca bağırsaklara hiçbir yararı olmuyomuş doktorun dediğine göre,ama ben de keşfettim onu,ben bir su bardağı çörek otunu rondodan geçirdim,ağzı kapalı bir kavanoza koydum ,sabah akşam yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı ağzıma alıp bol suyla yutuyorum...çok pratik oldu,bu şekil yapın,tavsiye ederim..bugüne kadar denediklerimin içinde bana en iyi bu geldi ve en ekonomik:)bağırsaklarım süper çalışıyor:kedi:

Sayın bilge85, çörekotunun özellikle tüketileceği anda öğütülmesi gerekiyor.Sizin yaptığınız yöntem yanlış, kullanacağınız bir şeyin araştırmasını iyi yapmak gerek. Sevgiler.

şunu bi okuyun kızlar!!!ömer coşkun'dan:KK16:

tohumunu yutamayanlar,yağınıda içebilirlermiş,aynı etkiyi yapıyomuşş:KK76:

Çörek Otu ile Zayıflayabilirsiniz!

Çörek otu bitkisi ile bakım
Çörek otunun faydalarından biriside zayıflamaya yardımcı olmasıdır. Bunun için çörek otunu veya yağını kahvaltı ve yemeklerden bir saat önce bir çay kaşığı miktarında bir bardak su ile yutmalısınız. Çörekotu yağını yüzde yüz saf, ilk sıkım ve soğuk sıkım olarak tercih edin. Çörek otu fazla kiloları olan kişilerin iştahını azaltabilir. Daha çabuk doyma hissi oluşturur. Bu şekilde zayıflamanıza yardımcı olur. Yemekten önce içilen bir bardak suyun da zayıflamaya etkisi vardır.

Resmi laboratuvar kayıtlarına göre:

Kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce, yani günde 3 kez ortalama 200 tane çörek otu tohumunu çiğneyerek yutmak zayıflatmaktadır.

Çörek Otu ile Zayıflama:

Önceki yazımda çörek otunun anti obezite ve müshil etkisinin bilimsel dokümanlarda belirtildiğini söylemiştim. Bu yöntemle kilo verebilen arkadaşlardan gelen haberlere sevindiğimi ifade etmeliyim.

Bilimsel dokümanlarda ise özet olarak şu bilgiler yer almaktadır:

1- Kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce 0,7 gr. (yaklaşık 200 adet tohum) yeni öğütülmüş veya çiğnenerek 1 bardak su ile birlikte yutulacak.

2- Veya kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce 5 damla çörekotu yağı 1 bardak su ile yutulacak.

Çörek otunun zayıflatma etkisini şu şekilde gösterdiği düşünülmektedir.

1- İştahı kapatarak,
2- Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak.
3- Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlayarak.

Çörek Otu ile Zayıflamak, Kilo Vermek
Çörek otu ile Zayıflamak Mümkün!

Bir genç kıza bunu 1 ay önce söylemiştim. Geçen gün kendisi ile karşılaştım. Bir ayda 4 kilo vermiş olduğunu söyledi. Çörek otunu her yemekten yarım saat önce çiğneyerek tüketmelisiniz. Eğer bu kullanım şekli rahatsız ediyorsa, benim yaptığım gibi kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce yarım çay kaşığı kadar yağını biraz suyla yutmalısınız. Son 2 ay içerisinde pantolonlarım 2 beden küçüldü. Çiğnenmeden yutulan çörek otunun midede açılması, şişmesi ve tok tutması mümkün olmayabilir. Ve şunu da belirtmek gerekir ki, nasıl olsa çörek otu beni zayıflatacak diye yemek miktarını arttırmamalısınız.

Çörek otunun anti obezite ve müshil etkileri gösterdiğine dair bilimsel çalışmalar ve laboratuvar verileri mevcuttur.

alıntı

çörek otu zaten kur-an da geçiyormuş sanırım birde peygamber efendimiz ölümden başka her derde deva demiş yani çok sağlıklı bişi
bu kadar faydalı bişi denenmeli bencede:KK34:

ben de dun aksam basladim. uzun sure kullanmayi dusunuyorum. ama acilen 1 hafta icinde zayiflamam lazim.

aksam iftarimi 1 cay kasigi corek otunu iyice cigneyp yuttum ve oruc oldgm icin 10 dk bekleyebldm. ama aninda. istahim kapandi. bir sey yiyemedim dogru duzgun ve ben cok duzensz tuvalete ckarim. iki uc defa cktm.
kendmi cok dinc hissettm.

daha smdiden boyle oldysaa ins devami da olr :)

Hehe.Ben poğaçalarda falan çörek otunu zevkle yiyenlerdenim.Herkes acı deyince şaşırdım acaba pişmişi mi tatlı oluyorki dedim ağzıma biraz çiğ çörekotu aldım çıtır çıtır çiğnedim.Yoo yine acı değil biraz buruk tadı var ama asla kötü denecek bir tat gelmiyor bana.Bundan sonra çantamda bile taşıyacağım.Nerde olursam olayım yemeklerden önce biraz yerim suyumu içerim.Bir deneyeyim bakalım.Daha önce yağını içmiştim çok faydasını görmüştüm.Ama tane olarak çiğneme fikri daha cazip geldi

karabiber degirmeni aldımbu sabah 1 çay kaşıgı ögütülmüş olarak yuttum üzerine 2 bardak su içtim
bunu günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce yapmak lazım
bu sabah 98 çıktım

Meşhur çörek otuna bugün bende başladım,diyet yapmıyorum sadece dikkat ediyorum..bakalım neler olacak

Inşallah işe yarıcak ben çörekotunu ögütüp yuttuktan sonra 1 b kupa ballı elma sirkesi içiyorum yalnız su sıcaga yakın

X