Meşhur çörek otunu deneyen var mı??

başlayalı on gün oldu,2 kilo verdim..kendimi çok sıkmadım ama..sadece günde 3 litre su içiyorum ve saat 7 den sonra abur cubur yemiyorum..spor yapmış gibi sıkılaştım,nasıl oldu ben de anlamadım ama..dün apartman günü vardı,orda bana :''sen naptın da böle zayıfladın''diye sordular...ben de çörek otu tarifimi verdim..çok şaşırdılar...orda da bi kaç kşi başlıycaktı tarife:)aslında fazla vermedim ama daha fazla vemiş gibi görünüyorum...bi anda kilo verip,daha sonra hemen almak istemiyorum,bi de yüzümü çöktürmek de istemiyorum,o yüzden yavaş yavaş veriyorum...:nazar:
kilonuzda bir değişiklik oldumu

merhabalar.çörek otunu yemeye bugün başladım.sabah ve öğleyin yedim.fakat tansiyonum düştü.çörekotunun tansiyon düşürücü etkisi varmı? bilen varsa yazarmısınız arkadaşlar.

evet tansiyon düşürüyo sanırım,benim de başım dönüyor çünkü...özellikle sabahları,akşam fazla olmuyo...ama zayıflattığı için sesim çıkmıyokaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar çörekotunun bu özelliğini bilmiyordum ama ben çok sık kabızlık yaşarım ne denediysem ollmadı( zeytinyağı , kayısı vb herşeyi) en son bunu duydum ve ne çıkar bunu da deneyim dedim ve ertesi gün faydasını gördüm... o nedenle buna inanıyorum ha ben kilo amaçlı kullanmadım o nedenle yorum yapamayacağım... ama öyleyse süper gerçi tadı iğrenç ama:))

ne güzel !!ben de aynen denemediğim şey kalmadı..ama bu ii geldi...bi ara da günde 3-4 tane elma yedim,o da iyiydi ama elmadan tiksindim nerdeyse ve bıraktım...çörek otu bence daha pratik...
merhaba arkadaşlar çörekotunun bu özelliğini bilmiyordum ama ben çok sık kabızlık yaşarım ne denediysem ollmadı( zeytinyağı , kayısı vb herşeyi) en son bunu duydum ve ne çıkar bunu da deneyim dedim ve ertesi gün faydasını gördüm... o nedenle buna inanıyorum ha ben kilo amaçlı kullanmadım o nedenle yorum yapamayacağım... ama öyleyse süper gerçi tadı iğrenç ama:))

bende deneyeceğim bakalım zate şu ara diyetteyim diyetisyee gittim ve 18 gün falan oldu 5 kilo verdim:)) bunu da ekleyeyim çünkü kabızlık peşimi bırakmadı hala...

merhaba arkadaşlar,
çörek otu ile ilgili bende güzel şeyler duydum fakat bende aşırı bulantı yaptı.. sabah aç karnına bir tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otunu bir bardak suyla yuttum.. anında dayanılmaz bir bulantı ve arkasında istifar :KK43:(
aranızda benim gibi kötü bir tecrübe yaşayan oldu mu? acaba ..

merhaba arkadaşlar,
çörek otu ile ilgili bende güzel şeyler duydum fakat bende aşırı bulantı yaptı.. sabah aç karnına bir tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otunu bir bardak suyla yuttum.. anında dayanılmaz bir bulantı ve arkasında istifar :KK43:(
aranızda benim gibi kötü bir tecrübe yaşayan oldu mu? acaba ..

merhaba elinsu, canim ben 4-5 gündür ayni o sekili su ile birlikte bir tatli kasigi yutuyorum. Bende kötü olmadi, o an biraz bulanir gibi oluyor sonra geciyor ...

merhaba arkadaşlar,
çörek otu ile ilgili bende güzel şeyler duydum fakat bende aşırı bulantı yaptı.. Sabah aç karnına bir tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otunu bir bardak suyla yuttum.. Anında dayanılmaz bir bulantı ve arkasında istifar :KK43:(
aranızda benim gibi kötü bir tecrübe yaşayan oldu mu? Acaba ..

merhaba elinsu bendede aynı senin gibi bulantı yaptı ama istifra etmedim.bunu uygulayıp iyi sonuç alanlara sorum olacak.1 tatlı kaşığı çörekotunu ağzımıza alıp çiğnemeden yutsak aynı bizde zayıflayabilirmiyiz acaba?bide tiroiti olanlar kullanabilir mi?

çörekotunu severim..
uygulamaya başlıcam...sonuçları yazarım...
inşaallah işe yarar bendede...paylaşım için teşekkürler... a.s.

çörekotunun faydaları bariz. benim kiloma bi faydası olmadı açıkcası. nedense hatta şunu bunu içtim denen herşeyi denedim ama hiç bir faydasını göremedim zayıflamama. fakat şifadır diye içmeye devam ediyorum. çok da severim de kendünüü ismimden belli olacağı üzre. kaydirigubbakcemile3

komşumuz bi teyze çörekotuyla kilo verdi , denemeye değer derim tüm herkese. yerimseniben

hayrı çiğnemden yutunca zayıflamaya hiçbir faydası yok,topiği baştan okursan,açıkladım..tiroidi olanlara bi zararı yoktur sanırım..çörek otu şifa sonuçta...ama yine de nette araştır derim..
merhaba elinsu bendede aynı senin gibi bulantı yaptı ama istifra etmedim.bunu uygulayıp iyi sonuç alanlara sorum olacak.1 tatlı kaşığı çörekotunu ağzımıza alıp çiğnemeden yutsak aynı bizde zayıflayabilirmiyiz acaba?bide tiroiti olanlar kullanabilir mi?

oldu ama ben de anlamadım,çünkü spor yapmadan sıkılaşma olmaz diye biliyodum..vücudunuzun nersinde yağ varsa orası yavaş yavaş daralıyor...içip bakmak lazım..:lepi:
denemeye değer sıkılaştırıcı etkisi de oldumu acaba

bende yarın başlıyorum inşallah gerçi şu an hala diyetteyim 16-17 gün falan oldu 5 kiloda verdim ... ama kabızlık var bunuda böyle çözerim belki...

hayır olmaz,çünkü çörek otu tane halinde yutulunca bağırsaklara hiçbir yararı olmuyomuş doktorun dediğine göre,ama ben de keşfettim onu,ben bir su bardağı çörek otunu rondodan geçirdim,ağzı kapalı bir kavanoza koydum ,sabah akşam yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı ağzıma alıp bol suyla yutuyorum...çok pratik oldu,bu şekil yapın,tavsiye ederim..bugüne kadar denediklerimin içinde bana en iyi bu geldi ve en ekonomik:)bağırsaklarım süper çalışıyor:kedi:
geçen tvde izledim ben de her derde deva diyor çörekotu için ama her gün taze hazırlanması gerekiyor dedi ender saraç ve ibrahim saraçoğlu yoksa özelliğini mi ne kaybediyormuş istersen bi araştır bakalım internetten

evet tabi ki devam ediyorum,topik ilgi görmediği için buraya yazmadım:umursamaz:ben çok memnunum,öncelikle şunu söliyim,ben 2,5 yıl önce sezeryanla doğum yaptım,ne yaparsam yapim,göbeğimi önceki haline getiremedim,ama çörek otu yerken,bi hafta içinde göbeğim mucize bi şekilde indi,ben ilk önce psikolojik sandım,ama eşim ve arkadaşlarımda aynı şeyi diyince çok sevindim tabi...internetten araştırdığıma göre,çörekotu yediğimiz yemeklerdeki yağları depolamadan bağırsakladan atıyomuş..ama zaten ben hissediyorum da bunu..iki günde bazen üç günde bir tuvalete çıkan ben,günde iki kere çıkıyorum...kesinlikle tavsiye ederim...mesela ben yarım saat önce yine aldım,gidim de kahvaltımı yapim:)

ayrıca benim de ilgimi çekti bu çörekotu ben de mutlaka denemek istiyorum hem ucuz hem pratik hem de yararlı daha ne olsun ki

günlük taze olmazsa ve tüm olursa faydası olmuyormuş kızlar. bunu birçok bitki uzmanı dedi. ayrıca çekmek zor geliyorsa çineyin bi süre ağzınızda parçalayın için.

bende 2 kilo daha verdim ama çörek otundan mı, cevizden mi sandalozdan mı yoksa başka bişeyden mi bilemiyorum. okadar çok denediğim şey var ki kaydirigubbakcemile3

Ya kızlar çignencekmi yoksa ögütülüpmü yutulacak kafam karıstı biriniz yardım edin bende baslayayım

X