- 28 Mayıs 2021
- 1.449
- 555
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Siz nasıl fark ettiniz bu durumuSize de üzüldüm insan fark edemiyor gerçekten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz nasıl fark ettiniz bu durumuSize de üzüldüm insan fark edemiyor gerçekten.
Olay çıkardı.Siz nasıl fark ettiniz bu durumu
Yaa ben malesef bu konularda başarısızım.Olay çıkardı.İlk anlamadım tabi çok alakasız bir şeyi bahane etti. Nasıl üzülüyorum neden böyle yaptı, mutluluğum kursağımda kaldı diye, kendimi sorguluyorum hatta. Aile büyüklerim, annem i, ablalarım filan, tabi görmüş geçirmişler. Kıskançlığından yaptı nasıl anlamazsın saf dediler. Bir de beni saatlerce teselli edip uyandırmaya çalıştılar.
insan yaşı ilerleyince gözünden tanımaya başlıyor sonra sonra insanları. Yani anlamamanız normal. İleride insanların bir bakışta röntgenini çekmeye başlarsınız.
Ben öyle insanlar bulduğumu düşünüyorum sanıyorum ama sonradan fark ediyorum. Benim verdiğim değeri onlar vermiyor bana bunu mesela sonradan fark ediyorumaslında biraz basit düşünseniz? dostunuzun sizin mutluluğunuzla mutlu olması, sizin mutsuzluğunuzla dertlenmesi, endişelenmesi gerekir. bu konuda ne yapabilirim diye bakar. yoksa dostunuz değildir. belli bir mesafede kalır o insan veya kalmaz. destekleyici tipler olsun yanınızda. basit düşünün yani. siz nasıl davranıyorsunuz, neleri düşünüyorsunuz? hah işte onların aynısını veya dengi başka bir özelliği karşı tarafta aramanız lazım. kimseye de arkadaşlık, iyilik borcunuz yok. bence çok derinini düşünüp kafanızı karıştırıyorsunuz. iş harici başka yakın dostunuz var mı ya da yalnız vakit geçirmekten hoşlanır mısınız?
fark edince silmek lazım. hepsi birikip yorgunluk yapar. en başında beklentiye girmez gözlem yaparsanız daha iyi tanıyabilirsiniz siz de üzülmezsiniz sonra. hemen değer vermeyinBen öyle insanlar bulduğumu düşünüyorum sanıyorum ama sonradan fark ediyorum. Benim verdiğim değeri onlar vermiyor bana bunu mesela sonradan fark ediyorum
Evet aslında öyle yapmak gerekiyor zamanında sınır ya da mesafe koymuyorum sonuç bu şekilde oluyorfark edince silmek lazım. hepsi birikip yorgunluk yapar. en başında beklentiye girmez gözlem yaparsanız daha iyi tanıyabilirsiniz siz de üzülmezsiniz sonra. hemen değer vermeyin
Gerçekten insanın hayatında zaten zorluklar varken bu tip asagi ceken tipler insanı yoruyor tüm enerjisini düşürüyor benimde var bi arkadas artık ayda bir nasılsın diye msjlasir oldukKızlar burda bahsettim bir arkadaşım var , genelde başkalarından söz ediyor yani şöyle herkes evlendi biz evde kaldık, biz burda kaldık ne bileyim böyle şuna bak çok rahat tarzı vb cümleleri var . Herkes geziyor tozuyor, biz böyleyiz deyip benim enerjimi çekiyor halbuki ben kendi bahsettiği gibi birisi değilim. Ama onunla zaman geçirmekten dolayı kendimi kötü hissediyorum . Nasıl mesafe koymalıyım çok buluşmuyorum eskisi gibi ama aynı iş yerindeyiz seviyordum ama artık soğudum.
olsun hiçbir şey için geç değil sıkma canını önemli olan fark etmek ve değiştirmek.Evet aslında öyle yapmak gerekiyor zamanında sınır ya da mesafe koymuyorum sonuç bu şekilde oluyor
Mesela bu arkadaşımla tanışalı bir yıldan fazla olduğu halde başka şehirde diye düğünüme gelmedi onu bir şekilde anladım ama mesela düğünden sonra ev hediyesi bile ya da hayırlı olsun hediyesi almadı. Bu durumda sınır koymalıydım.fark edince silmek lazım. hepsi birikip yorgunluk yapar. en başında beklentiye girmez gözlem yaparsanız daha iyi tanıyabilirsiniz siz de üzülmezsiniz sonra. hemen değer vermeyin
Ben zaten şuan evlenmeyi düşünmüyorum diyorum.Hoşunuza gitmeyen o cümlelerden kurduğu zaman tepkisiz mi kalıyorsunuz? Evde kaldık koca bulamadık filan dedi mesela ne cevap veriyorsunuz buna karşılık? Tepkisiz sessiz kalmayın, net şekilde ben öyle düşünmüyorum, bence öyle değil, seninle aynı fikirde değilim gibi cümleler kurun, bir kaç kereden sonra anlayacaktır artık. Sınır koymak için kaba sert olmak gerekmez. Aksine kibarca konulan sınırlar daha kalıcı oluyor. Sadece istikrarlı olun.
İş harici burda başka arkadaşım yok malesefaslında biraz basit düşünseniz? dostunuzun sizin mutluluğunuzla mutlu olması, sizin mutsuzluğunuzla dertlenmesi, endişelenmesi gerekir. bu konuda ne yapabilirim diye bakar. yoksa dostunuz değildir. belli bir mesafede kalır o insan veya kalmaz. destekleyici tipler olsun yanınızda. basit düşünün yani. siz nasıl davranıyorsunuz, neleri düşünüyorsunuz? hah işte onların aynısını veya dengi başka bir özelliği karşı tarafta aramanız lazım. kimseye de arkadaşlık, iyilik borcunuz yok. bence çok derinini düşünüp kafanızı karıştırıyorsunuz. iş harici başka yakın dostunuz var mı ya da yalnız vakit geçirmekten hoşlanır mısınız?
Enerjini çekiyorsa ne olursa olsun kırılacak küsecek demeden uzak durmak lazımKızlar burda bahsettim bir arkadaşım var , genelde başkalarından söz ediyor yani şöyle herkes evlendi biz evde kaldık, biz burda kaldık ne bileyim böyle şuna bak çok rahat tarzı vb cümleleri var . Herkes geziyor tozuyor, biz böyleyiz deyip benim enerjimi çekiyor halbuki ben kendi bahsettiği gibi birisi değilim. Ama onunla zaman geçirmekten dolayı kendimi kötü hissediyorum . Nasıl mesafe koymalıyım çok buluşmuyorum eskisi gibi ama aynı iş yerindeyiz seviyordum ama artık soğudum.
yalnız vakit geçirmekten hoşlanabileceğiniz şeyler yapın bence ya da birileri olsun istiyorsanız yeni ortamlara girin kurs vs. gibi insan tanıyın kafanız açılırİş harici burda başka arkadaşım yok malesef
aslında biraz basit düşünseniz? dostunuzun sizin mutluluğunuzla mutlu olması, sizin mutsuzluğunuzla dertlenmesi, endişelenmesi gerekir. bu konuda ne yapabilirim diye bakar. yoksa dostunuz değildir. belli bir mesafede kalır o insan veya kalmaz. destekleyici tipler olsun yanınızda. basit düşünün yani. siz nasıl davranıyorsunuz, neleri düşünüyorsunuz? hah işte onların aynısını veya dengi başka bir özelliği karşı tarafta aramanız lazım. kimseye de arkadaşlık, iyilik borcunuz yok. bence çok derinini düşünüp kafanızı karıştırıyorsunuz. iş harici başka yakın dostunuz var mı ya da yalnız vakit geçirmekten hoşlanır mısınız?
Kurslara başvurmayı düşünüyorum. İyi olur benim için bu insandan uzak durmalıyım değil mi ben büyütmüyorum.yalnız vakit geçirmekten hoşlanabileceğiniz şeyler yapın bence ya da birileri olsun istiyorsanız yeni ortamlara girin kurs vs. gibi insan tanıyın kafanız açılır
yok büyütmüyorsunuz insani bir durum ama bence siz beyninize fazla yükleniyorsunuz bu konuda bu kadar düşünmeyin yani kestirip atın içinizde bunu artıkKurslara başvurmayı düşünüyorum. İyi olur benim için bu insandan uzak durmalıyım değil mi ben büyütmüyorum.
kız ağzını hayıra aç , insan hayrı olduğu kadar şerri içinde dua eder de. Birde kendi adına konuş diyebilirsin.Yok ben mesela yakın zamanda önceki sene eşimden ayrıldım şuan evliliği düşünmüyorum ama birisi nişanlandı mı ya da bir şey oldu mu evde kaldık bizim çocuğumuz olmaz geç kaldık diyor. Yaşımız da 29 .