Mesafeler engel değil sevmeye fakat?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence sizin cicim aylariniz geçmiş. Ondan bu soguklukluklar.

İnsan çok çabuk tanıyamıyor karşısındaki insanı yanlış kararlar almak pişman olmamak adına hem birbirimizi tanıyalım hem de ben meslek sahibi olayım diye bu konuyu konuşmama kararı aldık sınava odaklandım ama 1 aydır böyle olunca ben kendimi suçlu hissettim. Acaba sıkıyor muyum ondan mı böyle diye belki de biraz zamana bırakmak en iyisi. İşi kolay değil kabul ediyorum. Dakka başı kaç tane askerle uğraşıyor. Nöbette zaten çok yoruluyor anlıyorum onu da

daha 1 haftalık flörtleşirken Astsubaylık kazandı.

Bu sizin mesajınız. 1 haftalık flört sonrası Astsubaylık kazanmış. Son 2 yıldır pandemi nedeniyle insanlar yakın akrabalarıyla dahi görüşemedi. Siz ne kadar yüz yüze görüşme imkanı buldunuz bilmiyorum.

2 ailenin de bir ilişkinin varlığından haberdar olması için 1 haftalık flört bana çok kısa bir süre olarak geldi. İlk mesajınıza dayanarak söylüyorum.

Birbirinizle zaman geçirme fırsatı olmadan neden bir kaç ay sonra evlilik işlemlerine başlayacakmış gibi davrandığınızı anlayamadım.

Erkek arkadaşınız astsubaylık sınavını kazanamayıp : başka bir şehre kendi şehrinde iş bulamadığı için ; asgari ücret veya biraz yukarısı bir rakamla çalışmaya gitmiş olsaydı da hemen yuva kurma düşünceniz olur muydu?

Birkaç dakikalık telefon görüşmesinde bile sizi bu kadar dibe çekiyorsa ileride aynı eve girdiğinizde en az on katı olacak.

Evet askerlik stresli bir meslek ama yansıtıp yansıtmamak onun elinde. Erkek arkadaşınızın stres topu olmayın.

E peki o zaman...

memurluk yapıyormuş taş taşıyor gibi bir havaya bürünmesi bana çok mız mız bir tip izlenimi verdi.
kaldı ki taş taşısa bile teli kapatayımda uyuyayım diye bakmaz karşısındakini seviyorsa.
birlikte fiziki olarak geçirdiğiniz zamanı anlamadım ancak ilişki zaten direkt uzak ilişki olarak başlamış ikinizde o ilk heyecanı telefonda mesajda yada görüntülüde yaşamışsınız ama ikiniz açısından da büyü bozulmuş.
insan sevgilisi ile telefonda konuştuktan sonra hüzünlenmez mutlu olur modu yükselir.

Diğer cevaplarımı da okursanız açıkladım tek tek. Ben orada mesajımda yarın evleneceğiz algısı yaratacak bir şey yazmadım. Bir daha okursanız mesleğim olmadan evlenmem kafasında bir insanım yazmışım. Evlilik denen şey zaten söz konusu bile değil ben mi anlatamadım yazdıklarımdan o anlam mı çıktı inanın anlamadım mesele zaten evlilik değil evlenmek kolay mı ya işim yok gücüm yok olsa bile daha birbirimizi tanıyoruz ben evleneceğiz demedim ki zaten

Daha onunla ilgili sorunu bile onunla konusamiyorsunuz bu ciddi bir konu farkında mısınız? Ömrünüzün hep susmak kendinizi anlatamamak ile geçmesini ister misiniz?

Maalesef öyle olmak zorunda kaldı. Bana zaten en başında olacakları söyledi bak daha yeni ilişkiye başladık yaşamımız böyle zor olacak evlenene kadar şartlarımız bu şekilde olacak diye anlatmıştı ben kendime olan güvenimden dolayı bana asla zor gelmez diyerek kabul ettim her şeyi. Yine zor gelmiyor zaten görüşüyoruz aylık izin alıyor geliyor her gün beraber geçiriyoruz. Benim onun gelmesinden gitmesinden görüşmemizden yana bir sorunum yok sadece 1 aydır en ufak şeyden yükseliyor bunu da işinden dolayı gergin olduğunu söylüyor ben de kendimi suçluyorum benden dolayı diye bu yani sorunum

sorunuza ben cevap vereyim süreden çok paylaştığının çokluğu ile ilişki olur.
konuşarak ilişki olmaz bence de sizin ilişki öyle başlamış mesela yukarıda da yazdığım gibi ilk heyecan ilk hevesle devam etmiş ama tıkanmış.
birde şey yazmışsınız bir ilişkiyi yürütmeye çalışıyorum. ilişki yürütülmeye çalışılmaz kendiliğinden yürür.

Daha onunla ilgili sorunu bile onunla konusamiyorsunuz bu ciddi bir konu farkında mısınız? Ömrünüzün hep susmak kendinizi anlatamamak ile geçmesini ister misiniz?
Asla istemem. Yarın kendisiyle bu konuyu açıkça konuşacağım. Bunu ancak kendisi ile halledebilirim anlaşıldı akıl almayla olacak iş değil

Asla istemem. Yarın kendisiyle bu konuyu açıkça konuşacağım. Bunu ancak kendisi ile halledebilirim anlaşıldı akıl almayla olacak iş değil
Kesinlikle açıkca konuşun konuyu yol yakınken. Evlenince malesef her şey daha iyi olmuyor kimse değişmiyor..

Kesinlikle açıkca konuşun konuyu yol yakınken. Evlenince malesef her şey daha iyi olmuyor kimse değişmiyor..
Öyle tabi bir insan yedisinde neyse yetmişinde odur. Değişebilen insan sayısı çok az. Yaşadığım ilişkinin zamanına, görüşme durumumuza yorum yazmışlar ama benim şikayetim zaten bunlar değildi iki insan arasında yaşanılan şeyleri yada aramızda geçirdiğimiz zamanı ayrıntılarla istemedim sadece sorunumu anlatayım dedim sanki sanal ilişki yaşıyorum algısı oluştu hata ettim buraya yazmakla keşke konuyu silebilme şansım olsa.

neden hata olsun ki.
farklı bakış açıları her zaman iyidir.
ben sizin ilişki yaşamadığınızı düşünmedim mesela ama paylaşımınızın az olmasından kaynaklı birbirinizi iyi tanıyamadığınızı düşündüm.
o ilk heves karşılıklı bitmiş bence.
iş stresi bana madende çalışıyor olsa bile bahane olarak gelir. memurken iş stresli vs vs diyorsa mız mız bir tiptir ve ben soğurum mesela. ama siz kalkmış suçu kendinizde arıyorsunuz ilişkiyi yürütmeye çalışıyorum diyorsunuz ne münasebet o yürütmeye çalışsın ilişkiyi.

Bence de en doğru olanı bu. Buradaki kimse sizin ilişki dinamiginizi bilemez.
Zaten basbasayken bile ilişki yürütmek zor bir iş. Ama en azindan sarılıyorsun, haksız olan taraf sirnasiyor,soytarılık yapıyor falan bir şekilde öpüşüp barisiyorsun... Sizin için onca mesafede her şey yeterince zorken bir de huy değiştirmeye başlaması can sıkıcı. Ben bir anda soğuk yapan insandan korkarım, belki de ilgisini başkasına kaydırdı.
Çünkü kendimden pay biciyorum,kişi kendinden bilir işi, biriyle flört durumundayken ne zaman bir başkası görüş alanıma girse , aklımi kurcalamaya başlasa flörtüme karşı ilgimi ,merakımı yitirir,bir süre sonra da bitiririm. Sizde de böyle bir şeyler olabilir. Dag basinda, askeriyede diye içiniz rhaat olmasın, çünkü internet insanın elinin altında olduktan sonra her şey kolaylaşır...

Kendisiyle konuşacağım. Gerginlik olmasın bugün nöbeti var diye konuşmamıştım aslında buraya yazmak yerine onunla konuşsam şu an daha rahat olurdum. Çünkü ilişkimin sanal ilişki gibi olduğu algısı oluştu yorumlarda. Ben böyle aktarmadım. Yada ilişkim o boyutta demedim insanların bakış açısıyla benim yaşadığım ilişki çok farklı. Yani sorunuma cevap bulamadım teşekkürler yorumunuz için

Başka biri aklını karıştırsa bunu bana gayet açıkça söyleyebilecek karakterde bir insan. Beni aldatmasına yönelik ne bir şüphem ne de düşüncem var yaşadığımız sorun böyle uç noktada bir şey değil. Beni çok seviyor ve bunu da çok güzel hissettiriyor diye yazmıştım ilk mesajımda. Sorun işle alakalı meselelerini çok fazla ilişkimize yansıtıyor olması. Benim sevilmek konusunda bir şikayetim yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…