Kimse ikinci kişiden emin olmadıkça ilkine 'aklim karisti' demez ,buna emin olabilirsin.Başka biri aklını karıştırsa bunu bana gayet açıkça söyleyebilecek karakterde bir insan. Beni aldatmasına yönelik ne bir şüphem ne de düşüncem var yaşadığımız sorun böyle uç noktada bir şey değil. Beni çok seviyor ve bunu da çok güzel hissettiriyor diye yazmıştım ilk mesajımda. Sorun işle alakalı meselelerini çok fazla ilişkimize yansıtıyor olması. Benim sevilmek konusunda bir şikayetim yok
hayatta söylemezler, yanılıyorsun. toz kondurmuyor insan sevdiğine ama öyle değil o işler. bak buraya konu açmanın en güzel yanı, bizim gibi seni ve sevgilini tanımayan insanların meseleye duygusal değil objektif bakabilmeleri. sen sevdiğin için çok iyi niyetlisin ama bize kim kazık attıysa o yapmaz, öyle bişey varsa açıkça söyler diyeceğimiz insanlar attı yani. hep en güvendiklerimiz aldattı, yalan söyledi. bana da zamanında hep işini bahane edip benden uzaklaşmaya başlayan sevgilimin ilişkinin bitmesinden çok çok kısa süre sonra yeni ilişkisini öğrendim mesela. ne tesadüf (!) :) o da asla yapmaz dediğim karakterde bir insandı, son zamanlarda neden öyle yaptığına anlam verememiş, ben de senin gibi üzülmüştüm geldiğimiz nokta için. insanlar durduk yere değişmiyor, durduk yere azalmıyor o ilgi. mesela başıma 2 kez geldi, birinde her şey süperken birden değişti, sonra bi öğrendim ki eski sevgilisini görmüş bir yerde. fazla söze gerek yok, neden kafasının karıştığını anladım. bir başka örnekte, gayet hoş biçimde flört ederken ilgisi azalmaya ve tavırları değişmeye başladı. sonra ben tesadüfen öğrendim meğer biriyle tanışmış, sormuş olduğum bir soru üzerine itiraf etti. ama o soru öyle biri mi var tarzında değildi. nadiren bana da oluyor, ilgim başka birine kaymışsa hali hazırda görüştüğüm kişiden uzaklaşıyorum ve kırmadan bitirmenin bir yolunu arıyorum. başkası var demek de hiç kolay değil çünkü bunu unutma.Başka biri aklını karıştırsa bunu bana gayet açıkça söyleyebilecek karakterde bir insan. Beni aldatmasına yönelik ne bir şüphem ne de düşüncem var yaşadığımız sorun böyle uç noktada bir şey değil. Beni çok seviyor ve bunu da çok güzel hissettiriyor diye yazmıştım ilk mesajımda. Sorun işle alakalı meselelerini çok fazla ilişkimize yansıtıyor olması. Benim sevilmek konusunda bir şikayetim yok
Diğer cevaplarımı da okursanız açıkladım tek tek. Ben orada mesajımda yarın evleneceğiz algısı yaratacak bir şey yazmadım. Bir daha okursanız mesleğim olmadan evlenmem kafasında bir insanım yazmışım. Evlilik denen şey zaten söz konusu bile değil ben mi anlatamadım yazdıklarımdan o anlam mı çıktı inanın anlamadım mesele zaten evlilik değil evlenmek kolay mı ya işim yok gücüm yok olsa bile daha birbirimizi tanıyoruz ben evleneceğiz demedim ki zaten
Yaşadıklarınızdan dolayı objektif olarak bu yorumları yapıyorsunuz da bizim aramızdaki durum böyle bi konu değil işte ben anlatamıyorum yani ilişkimin de böyle anılmasını istemiyorum daha fazla. Hayatımdaki adam beni sevmiyor şöyle böyle demiyorum ben. Bizim ilişkimiz yolunda yani benim sevgi konusunda bir eksikliğim yok yada ilgi konusunda. Ben iyi niyetli falan da düşünmüyorum ayrıca. Gerektiği zaman sorgularım varsa da Söke Söke o itirafı alırım. Kendimle ilgili en ufak şey anlatmadım nasıl biri olduğumu bile söylemedim. İlişkimizde ay hadi yoluna diyebileceğimiz durumda değil. Sadece iş meselelerini çok fazla ilişkimize yansıtıyor bu durumda ne yapabilirim diye akıl almak istemiştim sadece maşallah adamın aldatmış olabileceğine kadar geldi konu. Kimse kimseden yüzde yüz emin olamaz ona sorsan bende onu aldatabilirim diye düşünebilir herkes herkes hakkında bu fikre sahip olabilir. Önemli olan zaten bu karakterde olan birini seçip seçmemeniz. Ben hayatımdaki adamdan eminim zaten sorunum da başka biri olabilir mi değildi. Böyle bir şüphem dahi yok olmasını gerektiren bir durum da yok.hayatta söylemezler, yanılıyorsun. toz kondurmuyor insan sevdiğine ama öyle değil o işler. bak buraya konu açmanın en güzel yanı, bizim gibi seni ve sevgilini tanımayan insanların meseleye duygusal değil objektif bakabilmeleri. sen sevdiğin için çok iyi niyetlisin ama bize kim kazık attıysa o yapmaz, öyle bişey varsa açıkça söyler diyeceğimiz insanlar attı yani. hep en güvendiklerimiz aldattı, yalan söyledi. bana da zamanında hep işini bahane edip benden uzaklaşmaya başlayan sevgilimin ilişkinin bitmesinden çok çok kısa süre sonra yeni ilişkisini öğrendim mesela. ne tesadüf (!) :) o da asla yapmaz dediğim karakterde bir insandı, son zamanlarda neden öyle yaptığına anlam verememiş, ben de senin gibi üzülmüştüm geldiğimiz nokta için. insanlar durduk yere değişmiyor, durduk yere azalmıyor o ilgi. mesela başıma 2 kez geldi, birinde her şey süperken birden değişti, sonra bi öğrendim ki eski sevgilisini görmüş bir yerde. fazla söze gerek yok, neden kafasının karıştığını anladım. bir başka örnekte, gayet hoş biçimde flört ederken ilgisi azalmaya ve tavırları değişmeye başladı. sonra ben tesadüfen öğrendim meğer biriyle tanışmış, sormuş olduğum bir soru üzerine itiraf etti. ama o soru öyle biri mi var tarzında değildi. nadiren bana da oluyor, ilgim başka birine kaymışsa hali hazırda görüştüğüm kişiden uzaklaşıyorum ve kırmadan bitirmenin bir yolunu arıyorum. başkası var demek de hiç kolay değil çünkü bunu unutma.
Sorunuza cevap vermiştim.İlk mesajınızda : Bir an önce atanmaya çalışmanızı vurgulamanız ; 2 ailenin de ilişkiye hakim olması, mesleğinizi elinize alır almaz yuvanızı kurmak istediğinizi vurgulamanız , şu anda onunla konuşurken kendinizi mutlu hissetmemenize rağmen o zaman arkadaş kalalım diyememeniz ve en önemlisi henüz atanmadığınız için bir şeyleri beklettiğinizi söylemenizden , evlilik kararı aldığınız dışında ne sonuç çıkarılabilir ?
Erkek arkadaşınız astsubaylık sınavını kazanamayıp : başka bir şehre kendi şehrinde iş bulamadığı için ; asgari ücret veya biraz yukarısı bir rakamla çalışmaya gitmiş olsaydı da hemen yuva kurma düşünceniz olur muydu?
Benim sorum yuva kurmak istiyorum acaba şöyle mi yapsam değildi. O yüzden bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum. Benim bir derdim vardı konuşacak kimsem olmadığı için buraya sordum. Derdim evlenmek, evlilikle alakalı bir şey sormak değil. Şu an önceliğim evlenmek de değil zaten sizin o yazdığınız sınav meselesi kazanmak etmek seneleri alıyor zaten. Kim öle kim kala ben şu anımın derdindeyim.İlk mesajınızda : Bir an önce atanmaya çalışmanızı vurgulamanız ; 2 ailenin de ilişkiye hakim olması, mesleğinizi elinize alır almaz yuvanızı kurmak istediğinizi vurgulamanız , şu anda onunla konuşurken kendinizi mutlu hissetmemenize rağmen o zaman arkadaş kalalım diyememeniz ve en önemlisi henüz atanmadığınız için bir şeyleri beklettiğinizi söylemenizden , evlilik kararı aldığınız dışında ne sonuç çıkarılabilir ?
Erkek arkadaşınız astsubaylık sınavını kazanamayıp : başka bir şehre kendi şehrinde iş bulamadığı için ; asgari ücret veya biraz yukarısı bir rakamla çalışmaya gitmiş olsaydı da hemen yuva kurma düşünceniz olur muydu?
Sorunuza cevap vermiştim.
Ya siz yazılanları okuyor musunuz gerçekten. Böyle yazmak ne kadar kolay cidden gece gece yazdığıma bin pişman oldum ya. Ben orda bu adamla sanal ilişki yaşıyorum hiç görmedim zaman geçirmedim mi yazmışım?Uzak mı kalsam biraz diye mi düşündünüz? Siz zaten hep uzakmışsınız.
Sizinki uzak mesafe ilişkisi bile olmamış hiç. Korkutucu ya devam edecek misiniz inatla anlamadım ben
Evet 1 hafta görüp 11.5 ay görmemişsiniz. Aptal değiliz okuduğumuzu anlıyoruz neyse ki sanal ilişki değilmiş hiç yoktan iyi.Ya siz yazılanları okuyor musunuz gerçekten. Böyle yazmak ne kadar kolay cidden gece gece yazdığıma bin pişman oldum ya. Ben orda bu adamla sanal ilişki yaşıyorum hiç görmedim zaman geçirmedim mi yazmışım?
Ben ilişkimle alakalı ayrıntı vermedim! KOCAMAN YAZIYORUM AYRINTI VERMEDİM NE YAŞADIĞIMIZ GEÇEN SÜRE ZARFINDA ARAMIZDAKİ ANILARIMIZI YAZMAK İSTEMEDİM. Çünkü sorunum bu değilllll! Sorunum sadece işle alakalı durumlarını ilişkimize çok yansıtıyor acaba ne yapabilirimdi. Adam gelmiyor gitmiyor diye yakınmıyorum ben. Yani yazdıklarımdan nasıl bir anlam çıktı ben biliyorum sizin ilişki anlayışınız çok farklı olabilir. Ben aramızdaki mesafeyi şikayet etmiyorum. Resmen yaşadığım ilişkiyi hepten yok saydınız ay çok özür dilerim sizin zaman mekan anlayışınıza göre ilişki yaşamadığım için.Uzak mı kalsam biraz diye mi düşündünüz? Siz zaten hep uzakmışsınız.
Sizinki uzak mesafe ilişkisi bile olmamış hiç. Korkutucu ya devam edecek misiniz inatla anlamadım ben
İstediğiniz gibi yaşayın. O zaman umarım uzaktan telle tanıdığınız sevgili işini değiştirir umarım tüm sorunlar çözülür.Ben ilişkimle alakalı ayrıntı vermedim! KOCAMAN YAZIYORUM AYRINTI VERMEDİM NE YAŞADIĞIMIZ GEÇEN SÜRE ZARFINDA ARAMIZDAKİ ANILARIMIZI YAZMAK İSTEMEDİM. Çünkü sorunum bu değilllll! Sorunum sadece işle alakalı durumlarını ilişkimize çok yansıtıyor acaba ne yapabilirimdi. Adam gelmiyor gitmiyor diye yakınmıyorum ben. Yani yazdıklarımdan nasıl bir anlam çıktı ben biliyorum sizin ilişki anlayışınız çok farklı olabilir. Ben aramızdaki mesafeyi şikayet etmiyorum. Resmen yaşadığım ilişkiyi hepten yok saydınız ay çok özür dilerim sizin zaman mekan anlayışınıza göre ilişki yaşamadığım için.
11,5 ay göremedim ve mecburiyetten keyiften değil ve beni buna o zorlamadı şartlar bu olacak dedi bana baştan olacakları zaten anlattı adam ben bile isteye kabul ettim. Sadece bir aydır tepkilerine üzülüyorum akıl almak istedim. Her şey insanlar için ayrıca. Ne olacağımızı bilemeyiz benim babam da senelerce yurt dışında çalışmak için evimizi geçindirmek için anamdan ayrı yaşadı bu annemi sevmediği anlamına mı geliyor. Sorun mesafeler değil ve ben görmemeyi şikayet etmiyorum. Zor diyorum zor bir ilişki yaşıyoruz ama böyle davranıyor ben ne yapabilirim diye sormak istedim alt tarafıEvet 1 hafta görüp 11.5 ay görmemişsiniz. Aptal değiliz okuduğumuzu anlıyoruz neyse ki sanal ilişki değilmiş hiç yoktan iyi.
Herkes size bir şeyler diyorsa bir durup düşünün kafanızda ilişkinizi aklamayın…
Dediğim gibi korkutucu Allah yardımcınız olsun daha çok düşüneceksiniz belli derdiniz olmayan yuvayı kurana kadar.
Zaten sonrası daha da düşündürücü. Doğru yolu bulursunuz umarım.
İlk başta konuna bu ayrıntıları yazmadığın için insanların aklında doğal olarak sadece 1 hafta flört edip sonra 2 yıl boyunca görüşmemiş iki insan algısı oluşuyor.Ben ilişkimle alakalı ayrıntı vermedim! KOCAMAN YAZIYORUM AYRINTI VERMEDİM NE YAŞADIĞIMIZ GEÇEN SÜRE ZARFINDA ARAMIZDAKİ ANILARIMIZI YAZMAK İSTEMEDİM. Çünkü sorunum bu değilllll! Sorunum sadece işle alakalı durumlarını ilişkimize çok yansıtıyor acaba ne yapabilirimdi. Adam gelmiyor gitmiyor diye yakınmıyorum ben. Yani yazdıklarımdan nasıl bir anlam çıktı ben biliyorum sizin ilişki anlayışınız çok farklı olabilir. Ben aramızdaki mesafeyi şikayet etmiyorum. Resmen yaşadığım ilişkiyi hepten yok saydınız ay çok özür dilerim sizin zaman mekan anlayışınıza göre ilişki yaşamadığım için.
Sizin de durum zor sınava hazırlanmak kolay değil bizler de hazırlandık. Siz de benim de hayatım zor deyip onun gibi davranın o düşünsün ne yapabilirim diye niye siz düşünüyorsunuz???11,5 ay göremedim ve mecburiyetten keyiften değil ve beni buna o zorlamadı şartlar bu olacak dedi bana baştan olacakları zaten anlattı adam ben bile isteye kabul ettim. Sadece bir aydır tepkilerine üzülüyorum akıl almak istedim. Her şey insanlar için ayrıca. Ne olacağımızı bilemeyiz benim babam da senelerce yurt dışında çalışmak için evimizi geçindirmek için anamdan ayrı yaşadı bu annemi sevmediği anlamına mı geliyor. Sorun mesafeler değil ve ben görmemeyi şikayet etmiyorum. Zor diyorum zor bir ilişki yaşıyoruz ama böyle davranıyor ben ne yapabilirim diye sormak istedim alt tarafı
Hofff, yine anlaşılamayan bir konu sahibi. Siz herşeyi çok güzel anlattınız ama biz anlayamadık yine. Hep böyle oluyor. Sorun sizde değil bizdeYa siz yazılanları okuyor musunuz gerçekten. Böyle yazmak ne kadar kolay cidden gece gece yazdığıma bin pişman oldum ya. Ben orda bu adamla sanal ilişki yaşıyorum hiç görmedim zaman geçirmedim mi yazmışım?
Ben ayrıntı vermediğim için hayatımdaki kişiyle sadece telefon üzerinden ilişki yürütüyorum gibi bir algı oluştu. Ben sadece anlatmak istemedim derdim neyse onu yazmak istemiştim sadece ama anlatmayınca sanki hiç görüşmüyoruz uzaktan uzağa böyle zaman geçiriyoruz gibi algılanıyor da ben bu adamla beraber şehir şehir gezdim de arabada kavga edip kapısını çarpıp evime de çıktım öyle uzaktan sanal bir ilişki yaşamıyoruz yani. Ben hatalıyım. Keşke ayrıntılı yazsaydım gerçekten tamamen farklı algılanıp bambaşka yere gitti sorduğum mesele. Keşke yazmasaydım hiç normalde bu saatte uyuyorum ben şu an zaten darda kalmıştım ağlıyorum iki gözüm iki ÇeşmeHofff, yine anlaşılamayan bir konu sahibi. Siz herşeyi çok güzel anlattınız ama biz anlayamadık yine. Hep böyle oluyor. Sorun sizde değil bizde
Nasıl yani kafam karıştı şimdi. Bana yazdığın mesajda hayır aylarca görüştük demiştin,şimdi 11.5 ay görmedim diyosun.11,5 ay göremedim ve mecburiyetten keyiften değil ve beni buna o zorlamadı şartlar bu olacak dedi bana baştan olacakları zaten anlattı adam ben bile isteye kabul ettim. Sadece bir aydır tepkilerine üzülüyorum akıl almak istedim. Her şey insanlar için ayrıca. Ne olacağımızı bilemeyiz benim babam da senelerce yurt dışında çalışmak için evimizi geçindirmek için anamdan ayrı yaşadı bu annemi sevmediği anlamına mı geliyor. Sorun mesafeler değil ve ben görmemeyi şikayet etmiyorum. Zor diyorum zor bir ilişki yaşıyoruz ama böyle davranıyor ben ne yapabilirim diye sormak istedim alt tarafı
şöyle anlatayım ben. 2 senedir beraberiz biz ondan önce 1 senedir de birbirimizi tanıyorduk arkadaş olarak. Yani 1 senelik arkadaşlık sonunda sevgili olduk 1 haftalıkken eğitime gitti. 11 buçuk ay sürdü eğitimi 1 senedir biz devamlı olarak yüz yüze reelde görüşüyoruz. 3 ay oldu izni bitip döneli. Yani ben bu ayrıntıları yazmadım. Yazma gereği duymadım kişisel tercih benim derdim mesafe falan değil tekrar diyorum. İşlerinin yüzünden bana olan davranışı beni üzdü ne yapabilirim diye sordum.Nasıl yani kafam karıştı şimdi. Bana yazdığın mesajda hayır aylarca görüştük demiştin,şimdi 11.5 ay görmedim diyosun.
İroni mi yaptın gerçek mi kafam karıştı.
Ama şöyle bir durum var.
Her ne kadar konu,ne kadar görüştüğümüz değil,uzakta olmamız değil desende konu aslında bu. Ama sen bunu anlamak istemiyorsun ve insanlarda sana bunu anlatmaya çalışıyor ama sinirleniyorsun.
Sinirlenecek bir şey yok aslında.
Kendin dedin zaten yanyanayken böyle değiliz,uzaktayken böyle diye.
Kendin cevapladın zaten sorunun ne olduğunu.
Üstüne bir de yaşanmışlıklar az olunca 2 kat zor oluyor her şey.
Ama sen zaten kendin kabullenmişsin baştan bu durumu.Adam sana demiş zaten nasıl bir ilişki olacağını,bile isteye kabul ettim diyosun
Şimdi neden üzülüyorsun ki?
Gerçekler acıdır malesef.
Uzaktan ilişkiler böyledir üzgünüm.
Adamla görüşmemişim hiç görmemişim gibi cevap geliyor bana da anlatıyorum da yani daha ne kadar açıklayabilirim bilmiyorum. Size göre 1 sene yüz yüze yaşanan anılar yaşanmışlıktan sayılmıyor galiba çünkü anlatıyorum söylüyorum diyorum ki görüşüyoruz yani 1 günde insanın hayatında neler oluyor 1 senedir görüşüyoruz zaten olması gereken bu anlatıyorum hala yaşanmışlık yok diye yorum geliyor daha ne olsun nikahıma mı alayım 1 sene size az geldiyse benim için gayet uzun bi zaman dilimi yani herkesin kendi düşüncesiNasıl yani kafam karıştı şimdi. Bana yazdığın mesajda hayır aylarca görüştük demiştin,şimdi 11.5 ay görmedim diyosun.
İroni mi yaptın gerçek mi kafam karıştı.
Ama şöyle bir durum var.
Her ne kadar konu,ne kadar görüştüğümüz değil,uzakta olmamız değil desende konu aslında bu. Ama sen bunu anlamak istemiyorsun ve insanlarda sana bunu anlatmaya çalışıyor ama sinirleniyorsun.
Sinirlenecek bir şey yok aslında.
Kendin dedin zaten yanyanayken böyle değiliz,uzaktayken böyle diye.
Kendin cevapladın zaten sorunun ne olduğunu.
Üstüne bir de yaşanmışlıklar az olunca 2 kat zor oluyor her şey.
Ama sen zaten kendin kabullenmişsin baştan bu durumu.Adam sana demiş zaten nasıl bir ilişki olacağını,bile isteye kabul ettim diyosun
Şimdi neden üzülüyorsun ki?
Gerçekler acıdır malesef.
Uzaktan ilişkiler böyledir üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?