• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesafeler engel değil sevmeye fakat?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şöyle anlatayım ben. 2 senedir beraberiz biz ondan önce 1 senedir de birbirimizi tanıyorduk arkadaş olarak. Yani 1 senelik arkadaşlık sonunda sevgili olduk 1 haftalıkken eğitime gitti. 11 buçuk ay sürdü eğitimi 1 senedir biz devamlı olarak yüz yüze reelde görüşüyoruz. 3 ay oldu izni bitip döneli. Yani ben bu ayrıntıları yazmadım. Yazma gereği duymadım kişisel tercih benim derdim mesafe falan değil tekrar diyorum. İşlerinin yüzünden bana olan davranışı beni üzdü ne yapabilirim diye sordum.
Canım benim sen neden ısrarla anlamak istemiyorsun?
Kişisel tercihin tabiki ama bu ayrıntıları yazmazsan insanlar yazdığın kadarına yorum yapar.Yorum yapıncada "neden böyle yazıyorsunuz,neden şöyle yazıyorsunuz?" diye sinirleniyorsun sonra.E sen yazmazsan insanlar bunları nerden bilebilir? Biz müneccim miyiz?

Ayrıca derdim mesafe değil diyip duruyorsunda kendi ağzınla dedin zaten "yanyanayken böyle değil,gidince değişiyor" diye. Eee demek ki sorun ne oluyor bu durumda? Uzakta olmanız olmuş oluyor dimi?

Sizin ilişki zaten baştan bir garip başlamış. 1 senelik arkadaş olmakla,sevgili olmak çok farklı şeyler. Yine iyi beklemişsin 1 hafta görüştüğün çocuğu 11 ay boyunca.

Neyse sen şimdi yine ısrarla benim derdim mesafe falan değil diyip karşı çıkacaksın ama olsun.Madem derdin mesafe değil,baştan kabul ettin zaten adamın dediklerini o zaman üzülüp,canını sıkma.Çünkü zaten kabul etmişsin baştan. Ee bu durumda ne yapılabilir ki?

Canım benim sen neden ısrarla anlamak istemiyorsun?
Kişisel tercihin tabiki ama bu ayrıntıları yazmazsan insanlar yazdığın kadarına yorum yapar.Yorum yapıncada "neden böyle yazıyorsunuz,neden şöyle yazıyorsunuz?" diye sinirleniyorsun sonra.E sen yazmazsan insanlar bunları nerden bilebilir? Biz müneccim miyiz?

Ayrıca derdim mesafe değil diyip duruyorsunda kendi ağzınla dedin zaten "yanyanayken böyle değil,gidince değişiyor" diye. Eee demek ki sorun ne oluyor bu durumda? Uzakta olmanız olmuş oluyor dimi?

Sizin ilişki zaten baştan bir garip başlamış. 1 senelik arkadaş olmakla,sevgili olmak çok farklı şeyler. Yine iyi beklemişsin 1 hafta görüştüğün çocuğu 11 ay boyunca.

Neyse sen şimdi yine ısrarla benim derdim mesafe falan değil diyip karşı çıkacaksın ama olsun.Madem derdin mesafe değil,baştan kabul ettin zaten adamın dediklerini o zaman üzülüp,canını sıkma.Çünkü zaten kabul etmişsin baştan. Ee bu durumda ne yapılabilir ki?
Neyse ben daha fazla cevap vermeyeyim. Sağolun yorumunuz için

Adamla görüşmemişim hiç görmemişim gibi cevap geliyor bana da anlatıyorum da yani daha ne kadar açıklayabilirim bilmiyorum. Size göre 1 sene yüz yüze yaşanan anılar yaşanmışlıktan sayılmıyor galiba çünkü anlatıyorum söylüyorum diyorum ki görüşüyoruz yani 1 günde insanın hayatında neler oluyor 1 senedir görüşüyoruz zaten olması gereken bu anlatıyorum hala yaşanmışlık yok diye yorum geliyor daha ne olsun nikahıma mı alayım 1 sene size az geldiyse benim için gayet uzun bi zaman dilimi yani herkesin kendi düşüncesi
Acaba konuna yazmadığın için bu yorumlar geliyo olabilir mi? İnsanlar tek tek buradaki cevapları okuyacak değil çünkü. Vallaha bir garipsin sende he,bana sürekli kendimi tekrarlatıp duruyosun.
Tamam sana göre bu bi ilişkiyse,sorun mesafede değilse ilişkini yaşamaya devam et,kendi tercih ettiğin şeylerden dolayıda kendini üzme çünkü çok anlamsız,tercih eden sensin.Hadi iyi geceler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back