- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.719
- 798
Kimse ikinci kişiden emin olmadıkça ilkine 'aklim karisti' demez ,buna emin olabilirsin.Başka biri aklını karıştırsa bunu bana gayet açıkça söyleyebilecek karakterde bir insan. Beni aldatmasına yönelik ne bir şüphem ne de düşüncem var yaşadığımız sorun böyle uç noktada bir şey değil. Beni çok seviyor ve bunu da çok güzel hissettiriyor diye yazmıştım ilk mesajımda. Sorun işle alakalı meselelerini çok fazla ilişkimize yansıtıyor olması. Benim sevilmek konusunda bir şikayetim yok
Karşında hiç örnek var mı böyle bir duruma? Dünyada hic karşılaştın mi, bir yerlerde eşinin dostunun başına geldi mi böyle bir durum? Bizim ülkemizde hele,yatakta bassa inkar eder insanlar, kaldi ki sadece aklı karıştı diye ailelerin tanıştığı , yıllardır onu pohpohlayan,her nazını çeken kıza söyleyecek...
Bana biraz fazla iyi niyetli geldiniz..belki de ilişki deneyiminiz yok, hiç kalbiniz kırılmadi, insanları cok iyi zannediyorsunuz, bilmiyorum
Umarım sizin sandığınız gibidir. Ama her ihtimali değerlendirin bence.
Misal,benim üniversitede tanıştığım bir çocuk vardı. Yağmuru çok severim dedim diye her yağmurda buluşmak isterdi,ben sıcak evime dönerdim o iki vasıta yurda giderdi,eşi dostu dalga geçerdi-yagmurdan da hiç hoslanmazmis zaten. Valizlerim tasinacaksa onu cagirirdim, trenim gece saatinde de olsa gelir, yurda giriş saatini kaçırdı diye este dostta uyurdu. Sabah beni trenden karşılamak için o saatte yurttan araba yok diye geceden tren mescidinde yatardı. Ama ben arkadaş olarak gördüğümü söylerdim. Bu çocukla okul bitip o atandıktan bir yıl sonra falan sevgili olduk. Hatta ikna icin bir iliski belgesi hazırlamisti, "bir gün sev,memnun kalırsan ertesi gün de seversin,memnun kalmadın terket gitsin" diye böyle bir adam düşün . Evlilik manipulatorü, basbasayken çeyiz magazasi gezip kalp şekilli yumurta şekillendirici falan alan, her ay an az bir kere 7 vesait şehrime gelip bazen gece bile kalmayıp 7 vesait geri dönen...ki daha yazmadığım kadar çok 'emin olduğum' bir insan. Bu arada ailesinin evinde kalmışlığım vardı,bana bayilirdi ailesi, o da benim babamla arkadaşım gibi tanismislardi,tavla oynamıştı:) neyse, beşer sayfalık mektuplar atan boyle birisiyle arama durduk yere bir sogukluk girmişti. Ama sebepsiz. Birden sohbetimiz akmamaya başladı. Onca yıldır bana püf demeyen insan telefonda offlamaya başladı falan. Aramızdaki neyse düzeltelim diye bu sefer ben yanına gittim, gayet güzel zaman geçirdik. Derkeeen ara ara eski kız arkadaşıyla konuştuğunu gördüm. Tabii sonrası kırılan tabak çanak, pencere falan filan :)
Senin adamın olayı da bana bunu hatırlattı.
Bir görmüş geçirmiş olarak bu hikayenin sonu güzel bir yere gitmeyedebilir,diyor ve seni uyarıyorum. Çünkü insan ilişkinin içindeyken bazı şeyleri farketmiyor, bir çeşit illüzyon.
Yine de umarım böyle bir şey yoktur,konusarak asabilirsiniz problemlerinizi