• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meryem süresi 41 tane

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.752
1.437
63
Kızlar selamlar
Ülkemizin başı sağ olsun Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Bir sorum olacak çocuk istiyoruz yıllardır,
41 tane Meryem Süresi okunmalı diye bir yazıya denk geldim deneyen var mi?
Günde mi 41 tane okuyacağız nasıl yapmam lazım?

ben yaptim🖐🖐🖐 gunde bitane tilavet secdesinide yaparak okudum 17 yada18. gun gebelik haberimi aldim ama 41 e tamamladim yinede kizim dogdu cok sukur。 suan hamileyim anneme okutturdum bukez yine yarisinda aldim haberimi oglum geliyo。 meryem suresini okurken furkan suresinin 74. ayetinide okumustum。regl zamani esim okumustu

ben yaptim🖐🖐🖐 gunde bitane tilavet secdesinide yaparak okudum 17 yada18. gun gebelik haberimi aldim ama 41 e tamamladim yinede kizim dogdu cok sukur。 suan hamileyim anneme okutturdum bukez yine yarisinda aldim haberimi oglum geliyo。 meryem suresini okurken furkan suresinin 74. ayetinide okumustum。regl zamani esim okumustu
Umut oldunuz bana 4 seneden fazladır uğraşıyoruz 2 kere tüp bebek yaptırdım sebepsiz infertilite bizim. Ne olur Allah rızası için bana dua edin hamişlerin duası tutar derler çok üzgünüm bugün 3 aydır deneyen bir arkadaşım hamile olduğunu söyledi kalp atışını duydu hem çok sevindim hem çok ağladım kendim için

Umut oldunuz bana 4 seneden fazladır uğraşıyoruz 2 kere tüp bebek yaptırdım sebepsiz infertilite bizim. Ne olur Allah rızası için bana dua edin hamişlerin duası tutar derler çok üzgünüm bugün 3 aydır deneyen bir arkadaşım hamile olduğunu söyledi kalp atışını duydu hem çok sevindim hem çok ağladım kendim için
umarim en kisa zamandada sizin haberinizi aliriz😍 benim bu ikinci hamilelik mucize gibi bisey。esimde。diyabete bagli sertlesme isteksizlik hatta meni akisi yoktu belki 1/2 damla gelirse ki hic umudum yoktu onun icin 16. gune kadar test dahi yapmamistim

umarim en kisa zamandada sizin haberinizi aliriz😍 benim bu ikinci hamilelik mucize gibi bisey。esimde。diyabete bagli sertlesme isteksizlik hatta meni akisi yoktu belki 1/2 damla gelirse ki hic umudum yoktu onun icin 16. gune kadar test dahi yapmamistim
Duanın gücü diyoruz o halde buna öncelikle rabbim sağlık güzellik versin sizlere ❤️ rabbim bize de salihlerden evlatlar nasip etsin çok amin çok 🥰🙏🏻

Bnde 4 aydır Meryem suresını okuyorum
Daha doğrusu İnternetten hoca okuyor ben takip edıyorum
Tilavet secdelerınıde yapıyorum
Rabbim inanıyorum, duaların gücüyle gebe kaldım
Yılbaşında hamileydim düşük yaptım
Şimdi yine inşallah hamileyim, testler silik çıkıyor ama yarın netleşir inşallah 🙏
Rabbim Meryem suresının yüzü suyu hurmetıne, hayırlı ve sağlıklı gebelik ler, hayırlı ve sağlık lı evlat nasip etsın 🙏

Back